Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbulduk canım

uyuzlar işte sporumu yaptım duşumu aldım kuranımı okudum. hamarat kadınım ya yerim ben beni

Ohh vallaha hamaratsınSıhatler olsun.Allah kabul etsin.
Ben bu aralar tembellilk yapıyorum spor falan hakgetire saldım iyice yaza kadarda yapmam biran önce şişmek istiyorum

önemli değil eski yeni gönüller bir olsunben eskisi gibi takılmadığım için biçok arkadaşı tanımıyorum
sadece aceba kullanıcı ismini değiştirmiş birimi diye geldi aklıma

Evet kullanıcı adımıda değiştirdim yellowkitty dim öncedenSana papitom dendiğine denk geldim birçok kez ondan bende öle dedim.
Neyse kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor

Evet kullanıcı adımıda değiştirdim yellowkitty dim öncedenSana papitom dendiğine denk geldim birçok kez ondan bende öle dedim.
Neyse kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor

canım ya hatırladım seni seninle arkadaştık sen kapsama alanı dışında yazıyordun demek değiştirdin adını bu daha iyi olmuş telafusu kolay

ben kayserideyim canım iyi oldu karın başladığı günlerdir çok soğuktu hava karın sayesinde biraz yumuşadı

tabi cnm iyi olmuş soğuk olmasında kar yağsın burdada yağmadan önce çok soğuktu
ee bebiş çalışmaları ne alemde ? bende bu ay batımı bekliyorum bakalım ama hiç belirtim yok

özlemcim ohh ne çabuk hallettin herşeyi :) allah kabul etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…