- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
yok gitmedim doktora yaa sevmiyorum ben doktoro program süper yaa. ne zaman halvet olduğunuda giriyosun ya kocişe gösterdim oldu valla bide sevişme çetelesi tut dedi
hahhahhZaten programda oda var dimi işaretliyosun halvet günlerinide ya o da çok güzeeel Eeee kuşum var mı bi gelişme beklediğimiz gün yakındamı bakalım
gitmişsin bile ama
:44:hani nerdesiniz duygu,nerde beklion
maşşşşş
sana da maşşş o zaman
foruma bir bakayım biraz ben
yok yavrum bişey yaa. 5 şubat bat. kayınvaldem istanbula geliyo 10 şubatta gelsinde meleğim babanneye hoşgeldin hediyesi babayada sevgililer günü hediyesi olsun dedim ama hiç hissetmiyorum
bu sitede doktora sordum,bu kadar çift koyu çizgi nedir ne değildir diye,
adam fikrim yokama gebe kalmış olmanız dileğiyle yazmış cevap olarak
sperm hızımız %5 pericim..
ondan tutmuyo bi türlü sanırım..
hayırlısı..7
senin yeni bat kaç?
Pozitif düşünelim pozitif olsun canım dimi amaolur tabi hemde en anlamlı hediye olur :109:
hadi inşş canım gebe kalman dileğiyleeee
bizde de aynı problem var canımmm varikosel de vardı ameliyat oldu ama hala bi gelişme yokkk
yeni batım da 24 şubat tatlımmm
geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin:)
bizde de aynı problem var canımmm varikosel de vardı ameliyat oldu ama hala bi gelişme yokkk
valla sevgilimin doğum günü de 2 şubat ama ona yetişmez
sende ne var ne yok yumurtlaman başladı mı halvetler ne alemde
Yok canım 30 unda başlıcak halvetler keyfi ve çok yormamaya çalışıyoruz öyle işte
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın hayırlı haberler alın inşallah
bencede yorma sonra benim kociş gibi aşkım cinsel isteğimizi loading yapmamız lazım demesin
Alemsiniz siz yaaaama fazla bekletmekte doğru değilmiş canım fazla loading yavaşlamalarına sebep oluyomuş sprmciklerin
yok ona bişey olmaz. öğütücü resmen. hergün fındık ceviz keçi boynuzu... götürüyo valla
Maşallah canım :))) Ben takviyesiz denicem bakalım benimki keçiboynuzunu ağzına almadan başlıyo öğürmeye o yüzden takviyesiz denicez bakalım önce
naapsın adamcağız iğrenç kokuyo o pekmez yaa. benimkide bayılıyomidesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?