Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok gitmedim doktora yaa sevmiyorum ben doktor o program süper yaa. ne zaman halvet olduğunuda giriyosun ya kocişe gösterdim oldu valla bide sevişme çetelesi tut dedi

hahhahh Zaten programda oda var dimi işaretliyosun halvet günlerinide ya o da çok güzeeel Eeee kuşum var mı bi gelişme beklediğimiz gün yakındamı bakalım

hahhahh Zaten programda oda var dimi işaretliyosun halvet günlerinide ya o da çok güzeeel Eeee kuşum var mı bi gelişme beklediğimiz gün yakındamı bakalım

yok yavrum bişey yaa. 5 şubat bat. kayınvaldem istanbula geliyo 10 şubatta gelsinde meleğim babanneye hoşgeldin hediyesi babayada sevgililer günü hediyesi olsun dedim ama hiç hissetmiyorum

yok yavrum bişey yaa. 5 şubat bat. kayınvaldem istanbula geliyo 10 şubatta gelsinde meleğim babanneye hoşgeldin hediyesi babayada sevgililer günü hediyesi olsun dedim ama hiç hissetmiyorum

Pozitif düşünelim pozitif olsun canım dimi ama olur tabi hemde en anlamlı hediye olur :109:

hadi inşş canım gebe kalman dileğiyleeee

bizde de aynı problem var canımmm varikosel de vardı ameliyat oldu ama hala bi gelişme yokkk

yeni batım da 24 şubat tatlımmm

bizde de aynı problem var canımmm varikosel de vardı ameliyat oldu ama hala bi gelişme yokkk

hakkımızda hayırlısı canım..
düzeltiyorum batını..

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın hayırlı haberler alın inşallah

yok ona bişey olmaz. öğütücü resmen. hergün fındık ceviz keçi boynuzu... götürüyo valla

Maşallah canım :))) Ben takviyesiz denicem bakalım benimki keçiboynuzunu ağzına almadan başlıyo öğürmeye o yüzden takviyesiz denicez bakalım önce

naapsın adamcağız iğrenç kokuyo o pekmez yaa. benimkide bayılıyo midesiz

bende seviyorum valla canım ya ben keçiboynuzunu geçen seneden beri içiyorum ama sadece tadını beğendiğimden bende midesizim gerçekten farkettim ki çoğu kişinin yemediği şeyleri ben seviyorum neyse o zaman kocişin yerine ben içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…