Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hiç sevmiyorum dr.u ben. çatala yatırıyo bide ışık tutuyo kendi gözü yetmiyomuş gibi

bakalım geçmezse mecbur gidicez
git canım başlarda çok moral bozucu
ama sonra alışıyosun
prenses annen doğurmaya karar verdimi yada isteyerek mi olmuş benimkilerin kigibi kazayla mı olmuş??
yok canım kazara
biz aldırsın istemiyoruz ne de olsa can
ama bilmiyorum
sanırım yarın karar vercek
mutlaka yapman gerekiyor çok kolay ve basit sadece birkere secdeye yatıp kısa bir duası var onu söylüyorsun ama şuan hatırlayamadım
sadece secdede subhane rabbiyel a'la denmesi yetiyo tatlım

kan pıhtılaşma ve genetik testi sen mi yaptırmak istedin.doktorunmu.seninde su kesesi yırtılması değilmiydi sorunun yanlış mı hatırlıyorum.

canım hem doktor yaptırın dedi bende yaptırmak istedim bir problem varmı diye
benim bebeğimin kalbi durmuştu senin su kesesi yırtılmasıydı sanırsam işte seninde hamile kaldığında rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili dikkatli olman gerek cnm

teşekkür ederim paylaşımın için bunu yapması daha kolay
peki 707 kere ya varis temi 4 kez okunacak
yok canım bir kere yeterli

bilmyorum canım ya insan bir kez acı yaşayınca daha çok titriyo gerçi Allaha bırakmışım onun emaneti hayırlısı olsun
iyi olmuş kendini iyi hissediyosun madem bekleme inş en kısa zamanda gelir bebişin

canım benim rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili bir sorun yokmuş.bende gidiyorum doktora.hem erken doğum yaptıran doktorum hem yeni gittiğim doktorumda rahim ağzında birşey olmadığını söylediler.

benim enfeksiyon nedeniyle körü körüne oldu biraz.enfeksiyonum olduğunu bile bile doktor tedavi etmedi.şimdi ikinci hamileliğimde enfeksiyon ve kültür testlerim yapılacak.

senin kaç aylıktı bebeğin.neden kalbinin durduğunu söylediler mi?belli mi nedeni canım

inşallah prensescim inşallah sevincimi tekrar sizlerle paylaşırım
sende kafana takma hiç hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah

cnm 21 haftalıktık
hiçbir neden ni yok testlerimde temiz çok şükür

Canım yeni gördüm geldiğini nolcak bu ağrı bu sertlik böyle sevmesende bi görünsen aslında senin için biraz araştırdım doktorun görmesi tavsiye ediliyo üzülüyorum böyle olunca ya

hoşgeldin canım ilgin için teşekkür ederim...

adetin 3. günü gidicem zaten

inş canım
sağol bitanem
testlerin temiz çıkması iyiye işaret

evet birşey çıkmaması güzel.ama nedeninin bilinmesi iyi olurdu.en azından alınacak önlem konusunda yardımcı olurdu.şimdi sorunlu gebelik doktoruna mı gidiyorsun canım.yoksa normal gebelik takiibi doktoruna mı.nereye gittin doktora bursadaydın dimi.

yok cnm nedeni yok işte rabbim verdi canı aldı tekrar çünkü eğer bir sebebi olsaydı bu testlerin sonuçlarından birinin olumsuz çıkması lazımdı demek ki benim için hayırlı bir bebek değilmiş aynı doktoruma gidiyorum cnm ama hamile kaldığımda başka bir doktorada gitmeyi planlıyorum

inş canım
sağol bitanem
testlerin temiz çıkması iyiye işaret

sağol prensescim birşey çıkmadı çok şükür

kızlar benim uykum geldi
gelmişken yatayım
yoksa küsüp tekrar kaçıyo
iyi geceler
öpüldünüz

evet oda doğru canım.inşallah hayırlısı olur senin için.en kısa zamanda hamiş kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…