- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
o hayatta küs uyumaz büüyk ihtimalle birazdan gelip sırnaşıcak ama ben küstüm
aşkın kokusunu alınca kötü büyü bozulur canım benimmadem böylede güzel bir huyu var kocişinin ne güzel işte küs uyumaz gelir yanına tatlı tatlı uyursun sende canımcım
hııııı olduuuben öyle sizin gibi romantik bi hatun değilim canım biraz fazla kindarım
Belli olmaz buu işleeeeeerrrbak sonra yarın bana dün gece halvet olduk dersin gülerim sana :109:
her kavganın sonu o zaten de bu gece bırak yatağa gelmeyi yatak odasının önünden geçebilirse öpsün başına koysun
E hadi hayırlısı bakalım ayyy çok merak ediyoruuum
dizimiyiz kız biz
hayır bebişim romansınız hatta alemsiniz aranıdaki diyalogları bazen anlatıyosun çok hoş seninde dediğin gibi cem yılmaz yanında halt etmişşaka bi yana canım allah huzurunuzu bozmasın
ya sana daha bi kısmını anlattım vahşi dedi bana yaa
neden kız
oraya gelirsem ağzının ortasına yapıştırırm bi tane dilini de ensenden çekerim dedim diyeee
ahhhaha ilahi yaa sende daha ne kelimeler var acabasadece vahşimi dedi adamcağız hakketmişmiydi bari
haketmişti daha ne fanteziler kurmuştum bi bilsen dedim sıcak ağdayı arkadan gidip saçlarına yapıştırım
vah anam kaç kaaaççben bile tırstım hani bazen hakkediyolar gerçekten
benden heveslendi kuran okıcaktı. bende gittim allah kabul etsin dedim. bi yazı okudum çok etkilendim dedi bende eğildim bakmaya. bi bağırdı yaa abdestimi kırıcaksın napıyosun uzaklaş uzaklaş. ay dedim yapıştırım bi tane azının ortasına
vahşi seniiivalla benimkide okusa ne güzel olur cumadan cumaya namaza gidi yo bi
okumasına kızmıyorum ki etkilendim dedi diye bakıym dedim ne var öyle bağırıcak
ha bu bugün olan olay mııı??? abartmış tabi biraz :44:
bak bak mutfağa gitti dönerkende pis pis gülüyo
o gülüş yok mu o gülüş suç işlemiş çocuklar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?