Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amin cnm inşallah en kısa zamanda bütün hamiş kalmak isteyenlerin göbişleri dolsun

cnm iyi geceler özletme kendini her zaman gel cnm

inşallah canım .her gece dua ediyorum bunun için.Allah isteyen herkeze sağlıklı bebekler veriri inşallah.

yarın halveti unutma tanıdığım çok kişi adetinin bittiği gece hamile kaldı hatta kocişin uyanıksa şimdi yap

"uyumazsan 4buçukta uyandır beni yani bi isteğin olursa" dedi bana ama kendimi iyi hissetmiyorum ben böyle ::)) Artık yarın o işteyken temizlenirim bi güzel süslenirim srprizde hazırlarım bişeyler ya bide uykudan uyandırınca sabah hatırlamıyo sinir oluyorum

e sen biliyosun artık bizim bu gece halvet yok konuşmuyoruz

valla bilmiyorum ne değdi ama eve geldiğinden beri bi sinirli her şeye bağırıyo küstüm bende

valla ne desem böyle durumlarda verilen doğal bir tepki veriyosun ama kısa sürer inşallah olur arada bir evliliğin tuzu biberi sonuçta bunlarda dimi ama :)

canım ben anlamam öyle tuzdan biberden. kime sinir yaptıysa ona bağırsın

Öyle tabi canım ama olmuş artık napcaksın ben olsam bende telafi edene kadar küsüyorum ne yalan söyleyeyim ama başkası yaşayınca küs tabi en doğrusu diyemiyosun işte Ama canını sıkma valla yazılarından bile anlaşılıyo hemen keyifsiz olduğun :)

çok sinirlendim bi de sinirini alamayıp arkamdan ayakkabı kutusunu fırlattı

yok canım o benim nasıl bi manyak olduğumu bildiği için hayatta sesini yükseltmez bana. ilk kez bağırıyo

üzüldüm canım ya yarın sakin kafayla konuşursunuz elbet sorun anlaşılır çözüm bulunur ihtarlar yapılır herşey yoluna girer inşallah cnım sıkma canını frenleyememiştir kendini bi an insanoğlu işte bazen kendimize mukayyet olamıyoruz

o hayatta küs uyumaz büüyk ihtimalle birazdan gelip sırnaşıcak ama ben küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…