İnşallah canım bugün kırmızılar gitti yarın nasipse abdest alıp senin içinde dua ederim hayırlısı inşallah canım
amin cnm inşallah en kısa zamanda bütün hamiş kalmak isteyenlerin göbişleri dolsun
cnm iyi geceler özletme kendini her zaman gel cnm
yarın halveti unutma tanıdığım çok kişi adetinin bittiği gece hamile kaldı hatta kocişin uyanıksa şimdi yap
"uyumazsan 4buçukta uyandır beni yani bi isteğin olursa"dedi bana ama kendimi iyi hissetmiyorum ben böyle ::)) Artık yarın o işteyken temizlenirim bi güzel süslenirim srprizde hazırlarım bişeyler ya bide uykudan uyandırınca sabah hatırlamıyo sinir oluyorum
inşallah canım .her gece dua ediyorum bunun için.Allah isteyen herkeze sağlıklı bebekler veriri inşallah.
e sen biliyosun artıkbizim bu gece halvet yok konuşmuyoruz
Aaaaaaa .. neden canım ya nazar mı değdi size yoksa :18:
valla bilmiyorum ne değdi ama eve geldiğinden beri bi sinirli her şeye bağırıyo küstüm bende
valla ne desem böyle durumlarda verilen doğal bir tepki veriyosun ama kısa sürer inşallah olur arada bir evliliğin tuzu biberi sonuçta bunlarda dimi ama :)
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi sabahlar
canım ben anlamam öyle tuzdan biberden. kime sinir yaptıysa ona bağırsın
Öyle tabi canım ama olmuş artık napcaksın ben olsam bende telafi edene kadar küsüyorum ne yalan söyleyeyim ama başkası yaşayınca küs tabi en doğrusu diyemiyosun işteAma canını sıkma valla yazılarından bile anlaşılıyo hemen keyifsiz olduğun :)
çok sinirlendim bi de sinirini alamayıp arkamdan ayakkabı kutusunu fırlattı
iyi sabahlar canım.bende çıkıyorum herkese ii geceler.
yok canım o benim nasıl bi manyak olduğumu bildiği için hayatta sesini yükseltmez bana. ilk kez bağırıyoooo baya kızışmışsınız siz.. ilk defa böyle bi tartışma yaşamıyosunuzdur ama dimi?
yok canım o benim nasıl bi manyak olduğumu bildiği için hayatta sesini yükseltmez bana. ilk kez bağırıyo
üzüldüm canım ya yarın sakin kafayla konuşursunuz elbet sorun anlaşılır çözüm bulunur ihtarlar yapılır herşey yoluna girer inşallah cnım sıkma canını frenleyememiştir kendini bi an insanoğlu işte bazen kendimize mukayyet olamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?