- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
resmen kahkaha atıyo ben kaşlarımı çatıyorum diye. sence kim haklı?
olay anlattığın kadarsa sen haklısın canım ama o gülüşün ardından gelcek tepki belli zaten
tabi ben haklıyım abdesti kırılsa ne olucak gidip bi daha alır. o kendi bilgisayarında farklı odalardayız. faceden mesaj attım 100 dilde seni seviyorum demene gerek yok bir dilde adam gibi sev diye
kıyamam ya doğru söylüosun tabi bidaha alır nolcak ama erkeklerin oluyo böyle çocuklukları yalnız söze bayıldım :109: sen sakinleş artık takma bu kadar ya bak saat 5 oldu nerdeyse barışın artık
ayaklarıma kapanıcakkk
ohooo isyan var desene Allah yardımcısı olsun bidahada böyle hatalar yapmasın :87:
aklı varsa yapmaz canımmm
allah ölüm kalım vermezse giricem canımmm.... öpüyorum iyi uykularbence bu geceden sonra yapmaz canım yapmazBen yatıyorum özom yarın gircek misin??
allah ölüm kalım vermezse giricem canımmm.... öpüyorum iyi uykular
insallah tutar cnm gerek kalmaz baska birseye hakkimizda hayirlisi
herkese günaydınlar, hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
Günaydın canım. Avatarını yesinler çok tatlı... Ben hamiş kalayım bana avatar bulmak ve ticker hazırlamak size düşmüş artık karışmam ona göree
günaydın canlarım nasılsınız
puffyyy canım kanaman olmuş çok geçmiş olsunnnn
gelmedi dimi devamı
allah bebeğini korusun canım sana ve eşine bağışlasınnnn
hepsini ben hazırlarım canım söz
Kendimi o kadar kötü hissediyorumki. O lekeyi görünce korkudan elim ayağım dolandı. Doktora gidince pıt pıtlarını gösterdi azıcık yüreğime su serpildi. 6+5 çıktı dün ultrasonda.
Bi daha akıntım lekem falan gelmedi. Progestanıda alttan fitil olarak kullan dedi. Ağrı kesicide bir fitil verdi onu kullanmadım. Sadece progestanı sabah akşam kullanıyorum. Nasıl korktum anlatamam hala keyfim yok, içimden hiç bişey gelmiyor
herkese günaydınben yine rüyalarla uyandım rüyamda 5ltlik su şişeleri varya onun 1ltresi falan doluymuş yaklaşıyorum bidona içinde bir güvercin güvercinin altındada 2 tane yavrusu sözde suda doğum yapıyorlarmış aaa falan diye şaşırıyorken kenarına bir baktım güvercinin yanında muhabbet kuşuda var su bidonunun içinde oda doğum yapmış muhabbet kuşunun rengi beyaz mavi yavrusuda yeşilmiş:44:Onları çıkartıyordum yavrusunu alıp bağrıma basıyordum ne acayip rüya hayır olsun inşallah. kuşlarında suda doğum yaptığını rüyamda bir tek ben görürüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?