Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar ben geldimmm
ne var ne yokk. bugün ablamla alışverişe çıktık yine gittim 2 çift ayakkabı aldım. son 3 haftada bu altıncı çift oldu hala gözüm ayakkıbılardaaa

hoşgeldin cnmm..ayakkabı hastalığ bendede var..kocam kızıyor valla mağaza açıcaz yakında diyor..güle güle giy cnmm

sağol canım benim yaaa
geçen ay ovitrelleyi göbişten oldum şimdi pregnyl aldım sabah onu olcam drum kalçadan dedi gibi hatırlıyorum da o kadar stres yapıyorum ki adamı dinlerken sona unutuyom işte ne dedi diye

kas içine yapılıyormuş canım..yani kalça veya baldıra...

hoşgeldin cnmm..ayakkabı hastalığ bendede var..kocam kızıyor valla mağaza açıcaz yakında diyor..güle güle giy cnmm

aynen benimde var alışveriş manyaklığım. ayakkabı çanta takı kıyafett hiç doymuyorummm :))) napalım bebek yok bizde bunlarla oyalanıyoruz işte

aynen benimde var alışveriş manyaklığım. ayakkabı çanta takı kıyafett hiç doymuyorummm :))) napalım bebek yok bizde bunlarla oyalanıyoruz işte

cnm valla bebeğin olsada farketmez yaa..o hastalık yani.2 arada kaçar yine yaparız biz alışverişi bakımı dimi ama yaa

hayatım ben sabah yaptırıyom zaten izin ala ala bi hal oldum hem drum öle bişey demedi bende sormadım dışarda yaptırıyom diye belki yapıyolar ama sormadım

selam kızlar hadi toplanın çok özledim sizi yahu :)))
Nasılsınız canlar iyi misiniz? Hemen güzel haber istiyorum kimler hamile bakalım?
Valla anca iyileştim iki gün evimi sil süpür temizlik cam perde felan fişman dedim bu gece kızlarla konuşucam özledim :)))
Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar. İnşallah nice kandillere diyorum.

Bizde halvet işleri 1 haftadır inzivada. Anca bu gece başlıcaz sanırım. Dün de malum kandildi.Böyle işte. Bu arada birşey soracağım kızlar ya beyaz akıntım var ne anlama geliyor ayaklarımı üşüttüm sanırım yahu :89:

madem konu alışveriş...size danışayım :)) geniş ve taraklı koca ayaklılar için bildiğiniz markalar var mı ?? 40-40,5 numaralı ayaklar için mesela ?? Hatta nette öyle bakabileceğim bir ayakkabı sitesi biliyorsanız çok sevinirim...

Son düzenleme:
hayatım ben sabah yaptırıyom zaten izin ala ala bi hal oldum hem drum öle bişey demedi bende sormadım dışarda yaptırıyom diye belki yapıyolar ama sormadım

her sabah yumurta takibinemi gidiyosun canım ? valla bu konuda cahilim kusuruma bakma bi anlatırsan sevinirim

cnm marka veremeyecğm ama bence babet ve dekolte ayakkabılardan kaçnılması lazım..platformlı veya dolgu topuklu yarı açık yarı apalı ayakkabılar tercih edilebilir

cnm valla bebeğin olsada farketmez yaa..o hastalık yani.2 arada kaçar yine yaparız biz alışverişi bakımı dimi ama yaa

bugün ablamın bebeğe alışveriş yaparken yien herzamanki gibi kız reyonunda bulduk kendimizi allahım onlar nası güzeller yaaaaa valla alasım geliyo süreklii :))) bi kızımız olsada alsak demi yaaaaaa

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. beyaz akıntı şeffaf yumurtlama akıntısı olmasın iyice baktınmı

valla canım ablamında ayakları taraklı bugün ona flo'dan baktık. uygun ayakkıbılar bulduk aldık hatta. fiyatlarıda çok uygundu.

Hoşbulduk bitanem iyiyim çok şükür. Sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor?

iyiyim bende hamdolsun cnmm..halvet halvet ve halvet cnmm.dün ve bugün kasıklarımda ağrı vardı acaip..herlde yumurtam çatladı cnmcım yaaa

Son düzenleme:
cnm marka veremeyecğm ama bence babet ve dekolte ayakkabılardan kaçnılması lazım..platformlı veya dolgu topuklu yarı açık yarı apalı ayakkabılar tercih edilebilir

aynen ablamada dolgu topuk aldık hemde pek bi şirin kırmızı renk kurdelası var açık ayakkabı yazlık çok şirinlerdi

benim var ama ben istanbuldayım sen nerdesin ben bakırköyden özel yaptırıyorum yada dhacman var ordan alıyorum yada nette facepazarı var orda bulabilirsin daha aklıma gelirse sölerim

her sabah yumurta takibinemi gidiyosun canım ? valla bu konuda cahilim kusuruma bakma bi anlatırsan sevinirim

yok alyam şöle oluyo adet oluyom bitiyo gidiyorum 4.günü bakıyoruz kist filan yoksa klomene başlıyorum 5 gün sona adetin 13.günü yine gidiyorum bakıyoruz yumoşlar varmı büyümüşmü kaç tane olmuş.istediğimiz gibiyse iğneyi oluyoruz yaneee takipe 2 kere gidiyorum
bende cahildim ama dr bile gülüyo artık bana prof oldum diye

bugün ablamın bebeğe alışveriş yaparken yien herzamanki gibi kız reyonunda bulduk kendimizi allahım onlar nası güzeller yaaaaa valla alasım geliyo süreklii :))) bi kızımız olsada alsak demi yaaaaaa.

canım bnim sorma ben bi kriz atlattım pazar günü..kayınvalidemle alışverişe çıktım görümcem 2.bebeğini doğuracak bebek için gitti.baka baka öldüm kıyafetlere mobilyalara..bakarken çok eğlenceliydi ama eve bi gedim ağladım ağladım hüngür hüngür..çok üzüldüm ama şuan iyiyim şükür...Ablanda sağlıkla alsın inşallah kucağına cnmmm

canım yaaaa üzme ama öle kendini olcakkkk olcakkkkk hemde böle miniş miniş olcaklar sabır sabır...48:

Saol alyacım. Valla şeffaf değil bariz beyaz ama anlamadım bende.

iyiyim bende hamdolsun cnmm..halvet halvet ve halvet cnmm.dün ve bugün kasıklarımda ağrı vardı acaip..herlde yumurtam çatladı cnmcım yaaa

Hmm yumurta çatladıktan sonra mı döllenme oluyordu kız valla cahil kaldım hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…