Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin mi dedin.

ben kız diye hissediyorum. Bence benim kızım olucak

hemde ne tatlı bişi olcak ayy ayyyy

allahhhh korusun terminatorrrr mu olmam bennnn ole termin falannn :)) kiz senin ticker gebelik tickeri mi ben mi yanlis gordummm

heheh aynen öyleee yeni ay yeni umut bakarsın bu ay bişi olur baksana daha bir günlük
nick değişmiş:))) güzel olmuşşş bende mi değişsem yaaaa:44::44:
dün akşam geldi benim kırmızılarr

Bu arada bugün ayın 23üymüş benim bata 2 gün varmış haberim yok

ben kız diye hissediyorum. Bence benim kızım olucak

Heee :))) biz kari koca ultrasona bile meydan okuyup ikinci kere baktirmak suretiyle kizimiz olmayacagini cok komik bi sekilde ogrendikkk oglumuzzz pipisini gozumuzun icine soktu benimki hala kizim demez mi belki yanlistir diyo bi umut

Kızlar ben kan testi yaptırdım pozitif, hcg değerini akşam alıcam

Maşallahh hadi hayırlısıı akşama güzel sonuçlarla gelll inşallah bir bakıyormuşsun sonuçlar ikizi gösteriyormuşş insan çıldırır sevinçten

Heee :))) biz kari koca ultrasona bile meydan okuyup ikinci kere baktirmak suretiyle kizimiz olmayacagini cok komik bi sekilde ogrendikkk oglumuzzz pipisini gozumuzun icine soktu benimki hala kizim demez mi belki yanlistir diyo bi umut

bence kızım olmalı benim gamzecim. 4 tane çıtır halası var bide benim 1,5 yaşında kardeşim var. Kız olsunda zilli yapsınlar kızımı

günaydın kızlar herkese
tatilimin ilk günü
11e kadar uyudum kalktım güzelce kahvaltı ettim
ohh ya özledim evde olmayı

esteban kanın pozitif olacağı belliydi ama yine de tebrikler tabi ki

yok cnm gelmediler ama gecikme olabiliyordu bende .geçmişte okudum senin gelmiş batasıcalar her işte bi hayır vardır kuzum yılmak yok
gamze benim hakkımda ne hissediyorsunnnnnnnnnnn

olsun ya ben mutsuz yada üzgün değilim belkide hazır hissetmiyorum kendimi ayy çok saçma hem istiyorum hem hazır değilim gibime geliyooo korkuyorum galibaaa
emm peki test yapsan canım nasılsa test yapınca hemen geliyo onlar:)))
gelmiceyi varsa da bebiştir...

Kızlar ben kan testi yaptırdım pozitif, hcg değerini akşam alıcam

cnm tekrar tebrik ederiz

Bu arada bugün ayın 23üymüş benim bata 2 gün varmış haberim yok

neyyy23 ü müüüüüüüüüü

günaydın kızlar herkese
tatilimin ilk günü
11e kadar uyudum kalktım güzelce kahvaltı ettim
ohh ya özledim evde olmayı

esteban kanın pozitif olacağı belliydi ama yine de tebrikler tabi ki

ohhhh cnm bende bugün geç kalktım uykumu çok güzel aldımm

ya o korku banada geliyo ben bebek bakımı fln hiç bişey bilmiyorum çevremde yakınlarımın yada arkadaşlarımın bebişi yok henüz yeğenim var ama ayrı şehirlerdeyiz bayramdan seyrana görüşüyoruz nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum tek bildiğim allah gücünü verir

azra kız sen de hamişmişsin ay ne güzel ya her hamile haberine heleki bizim topikteyse çok çok çokk seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…