Kizlarrr komik bisey anlatim size dun kocam bi arkadasinin yegeninin kizi olucagini ogrenmis oglana kiz buldum kerttim dedi bende avucunu yala ben sitedeki biriyle coktan kerttim oglumu dedim kimmis neymis o kadar sordu ki dedim adi ilda ben oglumu yabanciya veremem o yuzden kerttim hemde ilda hamile kalmadan once dedim cabukk ac siteyi bakim o yazcam babalara sormadan nasill yaptiniz bu isi dicem diyo o kadin kocasina sordu mu ki diyo sanki o kerterken bana sormus bise diil elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin dedim adam yarildi gulmekten
ben kız diye hissediyorum.Bence benim kızım olucak
allahhhh korusun terminatorrrr mu olmam bennnn ole termin falannn :)) kiz senin ticker gebelik tickeri mi ben mi yanlis gordummm
ben kız diye hissediyorum.Bence benim kızım olucak
anladım canım artık sonucu hber edersin bende çıkıcam saat 2 özellden haber edersin kuzucumm
hemde ne tatlı bişi olcak ayy ayyyy
Kızlar ben kan testi yaptırdım pozitif, hcg değerini akşam alıcam
Heee :))) biz kari koca ultrasona bile meydan okuyup ikinci kere baktirmak suretiyle kizimiz olmayacagini cok komik bi sekilde ogrendikkk oglumuzzz pipisini gozumuzun icine soktu benimki hala kizim demez mi belki yanlistir diyo bi umut
yok cnm gelmediler ama gecikme olabiliyordu bende .geçmişte okudum senin gelmiş batasıcalar her işte bi hayır vardır kuzum yılmak yok
gamze benim hakkımda ne hissediyorsunnnnnnnnnnn
Maşallahh hadi hayırlısıı akşama güzel sonuçlarla gelll inşallah bir bakıyormuşsun sonuçlar ikizi gösteriyormuşş insan çıldırır sevinçten
tamam cnm sonuclar cikarsa bugun yazarim özeline
Bu arada bugün ayın 23üymüş benim bata 2 gün varmış haberim yok
günaydın kızlar herkese
tatilimin ilk günü
11e kadar uyudum kalktım güzelce kahvaltı ettim
ohh ya özledim evde olmayı
esteban kanın pozitif olacağı belliydi ama yine de tebrikler tabi ki
olsun ya ben mutsuz yada üzgün değilim belkide hazır hissetmiyorum kendimi ayy çok saçma hem istiyorum hem hazır değilim gibime geliyooo korkuyorum galibaaa
emm peki test yapsan canım nasılsa test yapınca hemen geliyo onlar:)))
gelmiceyi varsa da bebiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?