21sin dimi 23 yapican zaten giğbevvv kaldiginda dgununnn olacakkkkkk :)))))
gamze sabahta sormuştum benimle ilgili ne hissediyosun arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm
21sin dimi 23 yapican zaten giğbevvv kaldiginda dgununnn olacakkkkkk :)))))
kızlar yaa ben sizi çıldırtmak istemiyorum ama ne bilim korkuyorum işte.kafaları ütüledim bu hafta çoooooook üzgünüm
hımmmmmmmm anladım canım inşallah bu kadar yumurtaya bir bebek gelir yaa inşallahhyok canım bu ay yumurtlama tarihini pek kestiremedi 6 gün çift çizgi çıktı galiba
5 den sonrasını sayamadım daaaondan değiştirdi bat gününü sanırımmm
yumurtlama 6 gün sürünce o yüzden düzeltmiştir canım
anam bilemedim kafam karıştı
mart 8 canım benimki
yaa gamzeeeeeeee bak iyice umuda soktun beni sanırım dün yumurtlamaydı benim dün gece de ondan önceki gece de ilişki oldu 2 saat yattım öyle...
sen böyle konuştukça heycanlandırıyosun beni...
kızlar yaa ben sizi çıldırtmak istemiyorum ama ne bilim korkuyorum işte.kafaları ütüledim bu hafta çoooooook üzgünüm
ofluuu bnm de 11.gun yapaym mı bi ovucaniki ovucanm var bnm teste gtcz yaa halvet olcak bugun ama bu hafta testten doalyı çok olamıcak yaa ameliyat falan derse dr die haftya ertlemeylm dedk şimdi onbeş tatl yaa ben evdeym ... tam ovlasyonda denk geldi işte o yuzden ama yne de belli olmaz işte bugun olck havlet mesela du ben de yapaym bi ovucan çıkcak mı çizgi ...
yaa gamzeeeeeeee bak iyice umuda soktun beni sanırım dün yumurtlamaydı benim dün gece de ondan önceki gece de ilişki oldu 2 saat yattım öyle...
sen böyle konuştukça heycanlandırıyosun beni...
heyecanlanmaaa olursa olur olmazsa bi daha ki ay hem sen hamile kalabiliyosun neden bu ayda kalmayasin ki ama umudun beni cok etkiliyo biliyomusun isallahhh gelicek bebikinnnn bu ay
yap bakalım :)
çıkacak mı çizgilerin :)
kız duygu bu ay benim için ne düşünüyosun
bebikle ilgili mi cinsiyet suan hic bisiy ama sendede oglan anasi olacak bi yan var hadi hayirlisi kiz hadi test yap ben cildiriciimmm sen benim dogumda geldiginde sen benim bebeyi minciklarsin ben senin karnini ayyyyy hadi hilallllll
hilal ben açk açk soluorm ben hissedıorm arkdasımm ii şeyler inşş yanılmıcammmm[/QUOTE
yaa bende fena umutlandım senden hadiii yapp artık testiiiiiiiiiii :)))))))))
yaaaaa kızlar çok heyecan yaptım ben sonu hüsran olunca çok üzülüyorum sabah ilk idrarla yapsam
selam hoşgeldin..
daha yolun başındasın canım niye hemen moral bozuyosun ki..
herhangi bir sorun var mı hormonlarda falan ?
yok güzelim cinsiyetle ilgili değil hani hislerin kuvvetli yaaa ondan sordum mıncıklarım ben onu yerim hatta
hilal ben açk açk soluorm ben hissedıorm arkdasımm ii şeyler inşş yanılmıcammmm[/QUOTE
yaaaaa kızlar çok heyecan yaptım ben sonu hüsran olunca çok üzülüyorum sabah ilk idrarla yapsam
meg ne der: varsa vardır yoksa yoktur sonucu degştremeyiz belrszlk sanki daha kötü be hilalim yne karr senn tabii ki nasl ii hssedsn oyle yap cnmn içi
yok güzelim cinsiyetle ilgili değil hani hislerin kuvvetli yaaa ondan sordum mıncıklarım ben onu yerim hatta
temem kuzum yarın ilk idrarla yapıver inşallahh görüceksin çift çizgiyi
inşallahhhhhhhhhhhh :))ofluuu senn için de ii şeyler düşnuorm görr bak az kaldı azzzz illa bu ay diyemem ama az kaldgını çokkk hissedıormmmboyle de kendimi medyum gibi hssedıorm hee
bende iyi şeyler hissediyorum :)
biz ölecez heycandan güzel bi gebelik testi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?