Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çıkımıştım puzzle yapmaya
geldi dolabını kurduk bile
eşyaları da içine yerleştirdim bile gidip gelip bakıyorum

utopya ve Mrs.Who sizlerin çin takvimi ne çıktı
canım ben o işi çok anlamıyorum
kimi 1 ekle 2 ekle diyo bilmiyorum
sen hesapla
son adet 18 eylül
yaşım 26ydı
nisan doğumluyum

kızlar size demiştim 12 de ovulasyon yaparım diye 3 saat tutdum yaptım çooooooooook güzel benim umudum arttı yaaaaaaEki Görüntüle 332045
vuu ovucan süper
gebelik testini bekliyoruz hadi artık yappp

sakım meg duymasın hala test yapmadığımı valla gelir bize beni tuvalete kitler yaptırır bana testi

bence bat zamanı ilk idrarla yapmaya gerek yok
çünkü çok silik de olsa görmen lazım
yarın ilk idrarla tekrarlarsın
akşama eşine müjde verirsin ne güzel
yap yap yapp

peki ferdam ben bu ay serephone ile prognex kullandım ialçlar progesteron içeriyor ondan olmaz mı bu çizik

orası öyle tabiii de sen böyle konuştukça yüreğim yerinden çıkıcak sanki :)

Seni gorunce utaniyorummm kendimden ben o kadar umutsuzdum ki sen umudunu hic yitirme gelicek bu ay isallahh yalniz bu sefer zirt pirt kan vermek falan yok tamam mi ben ole yaptim bu sefer ogrendim 5 gun sonra dr gittin kan testi icin

hilal topige yani girdim biliyosun 2_3 gun oldu amam belki inanmiycaksin yanaklarim yaniyor kipkirmizi ates basti inanki hakkinda hayirlisi herkes gibi bende cok umutluyum vede heyecanliyim hayirli haberlerini bekliyorum.

peki ferdam ben bu ay serephone ile prognex kullandım ialçlar progesteron içeriyor ondan olmaz mı bu çizik

canım progesteron yalancı çift çizgi çıkarabilir diye duymuştum
ama ovucanı kızartacanı sanmam
canım çıkmassa da çıkmaz yaa
böyle beklerken de zaten ümitlenmiyor musun?

Seni gorunce utaniyorummm kendimden ben o kadar umutsuzdum ki sen umudunu hic yitirme gelicek bu ay isallahh yalniz bu sefer zirt pirt kan vermek falan yok tamam mi ben ole yaptim bu sefer ogrendim 5 gun sonra dr gittin kan testi icin

aynen kuşum bu sefer beklicem...
çıksa dahi 1 hafta beklicem kese görmeye gidicem ALLAHIN izniyle..
annemde bana umut oldu geçen telde düşükten sonra bebek gelir hemen
haber ver bu ay dedi ne biliyim herkes bi umutlu anlamadım

gamzeee ben de sorayım eksk kalmayım ben çok mu beklicem datlum yaa içinden ne gecıosa soyle bak hiç sorun degll

kızlar ya ilaçlardan olmasın bu çizik daha önce topikte bi arkadaşın sanki öyle olmuştubi fikri olan varmı??????

mide bulantısı için zencefili öneriyorlar kızlar balla karıştırıp yiyebilirmişiniz yada şekerleri oluyormuş zencefılın onunda faydası oluyormuş

cnm ztarımmm bnmmm geçck bu gunler az kaldı azz drlara kızdım hep senn ama haklymşlar bak geldi kanama geççck gtck allahın izniyle ...ztarr bizim zayflma topgne gelmişsn dur orda emiii çok sevndm seni görnceee

insaallah duygucum yahuuu..
heee ordayim anacim hep beraber hedefe dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…