- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Canım oldukça uzun bir hatunum ama şimdiye dek hiç babet giymedim..ayak şeklimi beğenirim normalde ..cnm marka veremeyecğm ama bence babet ve dekolte ayakkabılardan kaçnılması lazım..platformlı veya dolgu topuklu yarı açık yarı apalı ayakkabılar tercih edilebilir
bugün ablamın bebeğe alışveriş yaparken yien herzamanki gibi kız reyonunda bulduk kendimizi allahım onlar nası güzeller yaaaaa valla alasım geliyo süreklii :))) bi kızımız olsada alsak demi yaaaaaa
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. beyaz akıntı şeffaf yumurtlama akıntısı olmasın iyice baktınmı
valla canım ablamında ayakları taraklı bugün ona flo'dan baktık. uygun ayakkıbılar bulduk aldık hatta. fiyatlarıda çok uygundu.
canım yaaaa üzme ama öle kendini olcakkkk olcakkkkk hemde böle miniş miniş olcaklar sabır sabır...48:
canım bnim sorma ben bi kriz atlattım pazar günü..kayınvalidemle alışverişe çıktım görümcem 2.bebeğini doğuracak bebek için gitti.baka baka öldüm kıyafetlere mobilyalara..bakarken çok eğlenceliydi ama eve bi gedim ağladım ağladım hüngür hüngür..çok üzüldüm ama şuan iyiyim şükür...Ablanda sağlıkla alsın inşallah kucağına cnmmm
Saol alyacım. Valla şeffaf değil bariz beyaz ama anlamadım bende.
Hmm yumurta çatladıktan sonra mı döllenme oluyordu kız valla cahil kaldım hee
miyabaaaa yenidenn
kocam mesaideydi,şimdi yoldaymış geliyo..
bütün gün burdaydım,az evi topliim didimdi..
her an çıkabilirim ama gelcem gene..
sizi seviyorummmm
benim var ama ben istanbuldayım sen nerdesin ben bakırköyden özel yaptırıyorum yada dhacman var ordan alıyorum yada nette facepazarı var orda bulabilirsin daha aklıma gelirse sölerim
yok alyam şöle oluyo adet oluyom bitiyo gidiyorum 4.günü bakıyoruz kist filan yoksa klomene başlıyorum 5 gün sona adetin 13.günü yine gidiyorum bakıyoruz yumoşlar varmı büyümüşmü kaç tane olmuş.istediğimiz gibiyse iğneyi oluyoruz yaneee takipe 2 kere gidiyorum
bende cahildim ama dr bile gülüyo artık bana prof oldum diye
canım bnim sorma ben bi kriz atlattım pazar günü..kayınvalidemle alışverişe çıktım görümcem 2.bebeğini doğuracak bebek için gitti.baka baka öldüm kıyafetlere mobilyalara..bakarken çok eğlenceliydi ama eve bi gedim ağladım ağladım hüngür hüngür..çok üzüldüm ama şuan iyiyim şükür...Ablanda sağlıkla alsın inşallah kucağına cnmmm
bende gri aldım cnm dolgu topuk...bide gladyatör tarzı sandalet aldım..
benimde eltim 2.ye hamileydi benden saklamışlar ben 4 aylıkken tesadüf birinin ağzından kaçırmasıyla öğrenmiştim
o kadar kızmıştım ki neden saklıyonuz kıskancam da nazarmı değdircem demiştim
bide o eltimin benimle dalga geçtiğini öğrenmiştim hıhhh benim 4 yılda 3.hamileliğim o isytiyo ama olmuyo demiş(onun ilki dışgebelikti)
ama geçti napalım oluyo bunlar istemesekte
aynen cnm çatlıyor ve döllenmesi için 24 saatimiz var..ama spermler kadın vücudnda 72 saat canlı kalabiliyormuş...doktorum demişti bana geçen ay
Canım oldukça uzun bir hatunum ama şimdiye dek hiç babet giymedim..ayak şeklimi beğenirim normalde ..ama taraklı olunca bulmak çok zor oluyor.. hani şu uvu sivri üçgen gibi ayakkabılar var ya..hiç rahat etmiyorum onlarda..oval burunlular daha rahat oluyor..şimdi alışveriş yappmak da tek başıma pek çıkamadığım için lüks benim için..nette arada bakıyorum ama estetik olarak haa şu diyebileceğim ayakkkabı yok..annemin bekarlığımda aldığı tüm spor,fantazi vs her tür ayakkabıyı sağa sola dağıttım..neymiş efendim giydikçe açılırmış..hiç te açılmıyor..şöyle çok hafif topiklu özel zamanlarda giyebileceğim siyah ayakkabıya ihtiyacım var...eskişehire gittiğimiz bir zaman bulabildiğim ilk numarası uygun ayakkabıyı aldım..aman yarabbi öyle yüksek topuğu var ki..tam rus oldum yani..10 cm den fazla topuğu vardı..çok zorlandım yürürken..eşimi de geçtim tabi
flo nerde canım ?? nette sitesi var mı acep..araştırayım...
meg benimkide mesaideydi o da yolda geliyo bekliyorum bende
bende meraklıyımdır zaten netten kitaplardan oturur araştırırım sorarım ederim. ama bu yumurta takibinin gidişatını merak ediyordum malum ilk kez olacak merakla bekliyorum işte :)))) banada adetinde gel dedi. 2 yada 3. günü. o zaman alttan muayane edemez acaba tahlilmi alacak napıcak diyorum bende ? karından ultrasonlamı bakıcak dersin ?
takipte karından bakıyo utrasonla sadece kist filan varmı bi sorun varmı diye sona yine çağırıcak yumoşlar olmuşmu olmuşsa büyümüşmü diye.ona göre yol izliceksiniz artık
bu ay boş geçerse,ben şu yımırtlama takibi şaapan testler alem bari yaa :26:
aslında bi doktora da görünmemiz lazım sanki..
bööle el yordamıyla nereye kadar dimi :82:
bu ay boş geçerse,ben şu yımırtlama takibi şaapan testler alem bari yaa :26:
aslında bi doktora da görünmemiz lazım sanki..
bööle el yordamıyla nereye kadar dimi :82:
gelsin de halvet etmem lasım
ooff offf :78:
kızlar gün gelicek bu günleri tamamen unutacaksınız...kimler kimler hamile kaldı bu sitede..eminim ki yaşlarınız da çok gençtir..çoğunuzun 20 li yaşlarda olduğunu düşünüyorum..Allah ın izniyle hamile kalacaksınız inşallah...ben yolun yarısını geçtikten sonra berbat bir rahimle,yok denecek kadar az spermle anne olmuşsam sizin de kucağınız dolacak Allah ın izniyle...Ama zamanını sadece Allah biliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?