Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebiştirrr inşşşşşşşşşşş bebiştirrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah gerek kalmadan gelicek bizim bebişler hulyam inşallah...
kizlar ben cikdim bir saattir telde annemle konusdum
azicik uzanayim hepinizi öptümmm
görüşürüz tatlı gebişim..
kızlar ben banyoya gidiyorum sonrada meryem suresini okucammm hepimiz için dua edeyimmm allah kabul ederseee
sonra gelebilirsem gelirim ama pek sanmıyorum çok uykum var çünkü öptüm hepinizi iyi gecelerrr

görüşüzü hulyam allah kabul etsin cnm bnm...

Ayy canım seninde bebiş geldimi, çok sevindim tebrik ederim.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...

bunu ilk defa duydum benn
inşallah canım ya bunu okadar çok istiyorum kiiii
aşılamay bile razıyım yeterki tüpe gerek kalmasınnn
bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorummmm
hadi ben kaçtım canım dua edicem hepimiz içinnnnn

saoll hülyammm kib istemek başarmanın yarısıdır cnm bnmmm görşrzzz
Allah razı olsn

hiç duymamıştım canım bunu
ama ben korkuyorum erkenden test bile yapmaya birde şimdi dediğin gibi olmaz moralimi bozmayayım böyle biraz olsun umudum var
yarın sabah ateşimi ölçmeyi unutmazsam birazda yüksek çıkarsa yapabilirim zaten bilmiyorum çok mkafam karışık yaniii
neyse ben kaçtım şimdilik sonra gelmeye çalışıcammm görüşürüzzz

Valla bu test benim gibi sabrsızlar için, sabredip o günü bekleyene helal olsun diyorum hep :))
İnş. bebiş gelmiştir canım....

yani ben nazli melegim yuzunden sabretmeyi ogrendim ins sabrin sonu selamet olur ve artik bende kavusurum ona

sabır nedir öğretıo bize bebişlerimiz daha gelmeden o gelnce sabra ihtycmz olcak annelik sabır özveri uyksuzluk hoşgörüü ve daha bi sürü şeyyyyyyyyy
o zaman daha ii anlıcz annelermzn kıymetinii

ben iyiyim arkadaşım sen nasılsın.oturdum hayalleniyorum bi bebişim olsa ne güzel olurdu diye kendi kendime düşünüveriyom öyle :))

ins hepimizin hayalleri gercek olur o hep bende de var acaba evimde bi bebek olsa bebek sesiyle uyansam hayal etmesi bile coook guzel ALLAHIM sen duy sesimizi

ins hepimizin hayalleri gercek olur o hep bende de var acaba evimde bi bebek olsa bebek sesiyle uyansam hayal etmesi bile coook guzel ALLAHIM sen duy sesimizi

bazen isyan edesim geliyo sonra sabret diyorum kendime herşeyin bi zamanı vardır diyorum. ama öyle bi an geliyo ki bebek kokusu duyuyorum resmen.kafayı yemeye başladım galiba :)

canım testin pozitif gerçekten de
inşallah yanıltmıyordur
konu sen olunca emin konuşamıyorum canım
ama yarın kana gidiyormuşsn
güzel haberlerle dön emi inşallahhh

bazen isyan edesim geliyo sonra sabret diyorum kendime herşeyin bi zamanı vardır diyorum. ama öyle bi an geliyo ki bebek kokusu duyuyorum resmen.kafayı yemeye başladım galiba :)

oyle cnm tam on aydir ayni seyi yasiyorm hep acacba acaba mi cevremde bebek gorsem hamile haberi alsam aglayorm esim kiziyo uzulme diyoo ama ne care ztn boyle giderse yeriz herhalde zatn benm umidimde kalmadi onceden biseyler yapardm bu ay oda yok salldm gelcegi gun bellidir RAbbim bilir diyorm ama bende isyan etmekten cok korkuyorm

gercekten bende isyan etmemek icin dua ederken laflarima dikkat etmeye calisiyorm Allahim ins. nasip edecek inaniyorm evlerimizi bebek sesinden mahrum etmesin cook umutsuzlastim ben ya hep hayal kuruyorm hamile kiyafeti sunu alirim bebegime bundan alirim diye

bizimde 9 ay oldu.8 ay hep heyecanlı bekleyiş vardı artık oda yok. 1 ay önce yapılan sperm testi sonucuna göre doğal yolla mucize bekliyorum galiba...

anammmmmmmmm gece gece ne bunalttık kendimizi yaaa. kızlar cam açıp derin derin nefes alın iyi geliyooooooooo

kızlar ben geldim son mesajları gördüm bi yazıyım dedim.

Ben varım 1,5 sene oldu 1,5, siz 8 ayda ümitsiliğe mi kapılıyorsunuz, bana da dr gel aşılama yapalım diyodu ne oldu, demek ki gerek yokmuş.

Ümitvar olun inşallah hepimizin bebeği olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…