baktım canımmm sadece elma ve tarçın uyuyo diğerler yok bunun içinde daha değişik bitkiler var ama olsun birde onu deniyelim bakalımm
yaaaa ben bebek istiyorummmmmm
gelsin artık bu ayyyy
benim bu ay çok kötü belim ağrıyo
memişler çok kötü acıyoo
birde üstüne kabız oldumm
birde diyetten mi bilmiyorum ama ben hiç doymuyorummm
bu saat de uykum geldi yatsam uyurum şuanda
inşallah bu belirtiler boşa çıkmaz yaaa
bu aydan çok umutluyumm bennn:44::44:
inşallah gerek kalmadan gelicek bizim bebişler hulyam inşallah...inşallah canım yaaaaaaaaa
evet 25.i canım bat belirtiler çok güzel evet ama işte
ateşte ölçmüyorum bu ay yarın sabah unutmazsam ölçücem bakalım inşallah yüksek çıkar
kızlar ya birde bugün tüp bebek yaptığım yerin fiyatının zamlandığını öğrendim ondan da biraz strese girdim ben yaaa
inşallah normal gelir bebeğim yaaaa
bir tüp bebek 8500 tl olur mu yaaa
birde 1000 tl de tahliller gitti 10 bin tl sanki sokaktan topluyoruz parayı ya sinirlerim bozuldu
birde çok ilgilenmiyorlarmış yoğunluktannnn of of offfffff
ne olacak bizim bu halimiz birde tutmazsa o kadar para yine boşa gitmiş olacak ya
diğeride 6500 tutmuştu
of of offff
allahım ne olur sen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et
görüşürüz tatlı gebişim..kizlar ben cikdim bir saattir telde annemle konusdum
azicik uzanayim hepinizi öptümmm
kızlar ben banyoya gidiyorum sonrada meryem suresini okucammm hepimiz için dua edeyimmm allah kabul ederseee
sonra gelebilirsem gelirim ama pek sanmıyorum çok uykum var çünkü öptüm hepinizi iyi gecelerrr
bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. ismimi hamişlar listesinde görmek çok hoşuma gitti. İnşallah İnşallah bu listede hepimizin ismi geçer ve doğuma kadar sorunsuz günler yaşarız. kızlar şimdiki beklentim kesemin görünüp bebişimin kalp atışlarını duymak. ayy çok heyecanlandım yaa. ben şu an 4 haftalık oluyorum dimi. biz 5 aydır deniyoruz bebiş 6. ayında teşrif etti. hayırlısıyla bir dünyay gelsin başka birşey istemiyorum.
bunu ilk defa duydum benn
Ya bi test vardı canım ben onu denemiştim ama regle 2 gün falan kala yapıyorsun benim doğru çıktı.
Şeffaf bardağa idrarını yapıp saat camın önünde bekletiryosun, idrarda bulut oluşursa gebelik var, bulutlar dağınık olursa yok.
İlk ay bulutlar dağınık çıkmıştı bende gebelik yoktu, . ay vardı ve bebeğimde gelmişti :))
inşallah canım ya bunu okadar çok istiyorum kiiii
aşılamay bile razıyım yeterki tüpe gerek kalmasınnn
bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorummmm
hadi ben kaçtım canım dua edicem hepimiz içinnnnn
Ya bi test vardı canım ben onu denemiştim ama regle 2 gün falan kala yapıyorsun benim doğru çıktı.
Şeffaf bardağa idrarını yapıp saat camın önünde bekletiryosun, idrarda bulut oluşursa gebelik var, bulutlar dağınık olursa yok.
İlk ay bulutlar dağınık çıkmıştı bende gebelik yoktu, . ay vardı ve bebeğimde gelmişti :))
hiç duymamıştım canım bunu
ama ben korkuyorum erkenden test bile yapmaya birde şimdi dediğin gibi olmaz moralimi bozmayayım böyle biraz olsun umudum var
yarın sabah ateşimi ölçmeyi unutmazsam birazda yüksek çıkarsa yapabilirim zaten bilmiyorum çok mkafam karışık yaniii
neyse ben kaçtım şimdilik sonra gelmeye çalışıcammm görüşürüzzz
yani ben nazli melegim yuzunden sabretmeyi ogrendim ins sabrin sonu selamet olur ve artik bende kavusurum ona
niye kimse konusmuyooo
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ben iyiyim arkadaşım sen nasılsın.oturdum hayalleniyorum bi bebişim olsa ne güzel olurdu diye kendi kendime düşünüveriyom öyle :))
ins hepimizin hayalleri gercek olur o hep bende de var acaba evimde bi bebek olsa bebek sesiyle uyansam hayal etmesi bile coook guzel ALLAHIM sen duy sesimizi
kızlar buna bi bakarmısınız her ay aynı şeyi yaşıyorum ben ama kusura bakmayın artık nolur umut fakirin ekmeği işte
bunu az önce yaptım bugün iğnemin 12.günü yani 11 ocak sabah 10 da vuruldum acaba onun etkisimi ya ne dersinizEki Görüntüle 332236
bazen isyan edesim geliyo sonra sabret diyorum kendime herşeyin bi zamanı vardır diyorum. ama öyle bi an geliyo ki bebek kokusu duyuyorum resmen.kafayı yemeye başladım galiba :)
oyle cnm tam on aydir ayni seyi yasiyorm hep acacba acaba mi cevremde bebek gorsem hamile haberi alsam aglayorm esim kiziyo uzulme diyoo ama ne care ztn boyle giderse yeriz herhalde zatn benm umidimde kalmadi onceden biseyler yapardm bu ay oda yok salldm gelcegi gun bellidir RAbbim bilir diyorm ama bende isyan etmekten cok korkuyorm
oyle cnm tam on aydir ayni seyi yasiyorm hep acacba acaba mi cevremde bebek gorsem hamile haberi alsam aglayorm esim kiziyo uzulme diyoo ama ne care ztn boyle giderse yeriz herhalde zatn benm umidimde kalmadi onceden biseyler yapardm bu ay oda yok salldm gelcegi gun bellidir RAbbim bilir diyorm ama bende isyan etmekten cok korkuyorm
gercekten bende isyan etmemek icin dua ederken laflarima dikkat etmeye calisiyorm Allahim ins. nasip edecek inaniyorm evlerimizi bebek sesinden mahrum etmesin cook umutsuzlastim ben yahep hayal kuruyorm hamile kiyafeti sunu alirim bebegime bundan alirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?