günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
erken kalktım bugün çünkü yola çıkıcaz 12 gibi...
lütfen bizlere dua edin olur mu:26:.
bu arada cumadan bu yana 800 gr gitti ya anlaadım nasıl gitti ben hiç spor yapmıyorum
bakalım kaç kilo alıp gelcem ank.da
giderken yazarım gene hepinizi öpüyorummmm
canımsınnnnn bende seni çok seviyorum duygummmaysunummm seni özlücemm aklım ve dualarım senle cnm bnmmakşam da çok dua ettm ii şeyler olsn inşş hayatmızdaa hayırlı yolcklar olsunn inşşş....
cnmmm beşi bi yerde çayı oraya da al en azından onu içersn odem atmş olursn yne ye yemklerden ama akşam yemekten sonra bi tek meyve ye o da iki saat sonra senii çokkk seviyorummm kib bebişimmm
sabah kalktm kocişle kahvaltı ettk kocişi geçrdm platesimi yaptmyarım saat sonra da gezmeye gtcz arkdaşlarla bi sürü yer gezcz gelcz
İyi yolculuklar canim benim
Şag salim gidip gelin
E tabi bir de guZel haber getirin
sabah kalktm kocişle kahvaltı ettk kocişi geçrdm platesimi yaptmyarım saat sonra da gezmeye gtcz arkdaşlarla bi sürü yer gezcz gelcz
canımsınnnnn bende seni çok seviyorum duygummm...
kalbi güzel arkadaşım çok sağol..dualarımız kabul olur inşallah bitanem...
inşallah moral bozucu bi sonuçla karşılışmyız yüzümüz güler tek dileğim bu...:26:
hariksın valla.sabah sabah plates yapmışsın.gezin tozun kafanızı dağıtın hemde arkadaşlarınla ne güzel:13::13:
ben çok lzledim öyle ortamları burda hiç.ark .yok
Oh maasallah
Keyfin bol olsun kuzu
gunaydınnnnnnnnn
günaydın canlarımmmmGünaydın guZel bakımlı becerikli hatunlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
erken kalktım bugün çünkü yola çıkıcaz 12 gibi...
lütfen bizlere dua edin olur mu:26:.
bu arada cumadan bu yana 800 gr gitti ya anlaadım nasıl gitti ben hiç spor yapmıyorum
bakalım kaç kilo alıp gelcem ank.da
giderken yazarım gene hepinizi öpüyorummmm
cnmm aysunummm evt yüzümüz gülsüünn inşşş ben inanıorm ii sonçlarla gelcksnz inşşş
plates bende alşknlk oldu ii hssedıorm yapnca ...siz de gezn cnm ankarada bol bol kapalı yerlerde geznce soguk da etklemıo insanı cunku...
biz de gtcz ikeaya bugun :))) anlıorm cnm ohh gezn bol bol akşam bşey yemezsen yemekten sonra hiçbşey olmaz cnm bi de az az ye hamurişi falan da olursa aysunummm...ben eşimde iltihaptn:26: şüpeleniyorum onada baktırmayı düşünüyorum cnm:26:..
inşallah hepimiz güzel haberlerle gelicez.
gezeriz canım ikea açılmış ank..yanına da alışveriş merkezi valla ne zamandır hayalini kuruyorum..
burda gidecek tek alışveriş merkezi olmayıncanerdeyse 2-3 aydır bi yere çıkmadık
heryönden iyi gelicek bu tatil..sadece kilolar için iyi olmayabilir
ama akşam yemekten sonra bişey yemicem kararlıyım..
günaydın canlarımmmm
bende sana hayırlı yolcıluklar diyeedim diye üzülmüştüm canım keşke dün akşam yazsaydım dedim neyseki daha çıkmamışsınız yola
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin allahım kazasız belasızzzz inşallah
benim biraz moralim bozuk
sabah ateşimi ölçtümm 36,8 çıktı yüksek çıkarsa test yapıcam demiştim vede yaptım ilk önce testin bozuk olduğunu düşündüm hiç çizgi mizgi çıkmadı üstü pespembe kaldı 5 dk sonra sanki çizgi varla yok arası gibiydi çöpe attım bende evden çıkmadan önce tekrar bi bakayım dedim koskocaman tek bir çizgi vardı
anlaşılan benim bu ayda fos çıktı
birde üstüne tartıllınca şok oldum verdiğim kiloyu resmen geri almışım ya sinirim bozuldu
63,2 çıktımmm
herşey üst üste geliyo yaaa
iyice sinirlerim bozuldu yine hemde sabah sabahhhh
ben eşimde iltihaptn:26: şüpeleniyorum onada baktırmayı düşünüyorum cnm:26:..
gezeriz canım ikea açılmış ank..yanına da alışveriş merkezi valla ne zamandır hayalini kuruyorum..
burda gidecek tek alışveriş merkezi olmayıncanerdeyse 2-3 aydır bi yere çıkmadık
günaydın canlarımmmm
bende sana hayırlı yolcıluklar diyeedim diye üzülmüştüm canım keşke dün akşam yazsaydım dedim neyseki daha çıkmamışsınız yola
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin allahım kazasız belasızzzz inşallah
benim biraz moralim bozuk
sabah ateşimi ölçtümm 36,8 çıktı yüksek çıkarsa test yapıcam demiştim vede yaptım ilk önce testin bozuk olduğunu düşündüm hiç çizgi mizgi çıkmadı üstü pespembe kaldı 5 dk sonra sanki çizgi varla yok arası gibiydi çöpe attım bende evden çıkmadan önce tekrar bi bakayım dedim koskocaman tek bir çizgi vardı
anlaşılan benim bu ayda fos çıktı
birde üstüne tartıllınca şok oldum verdiğim kiloyu resmen geri almışım ya sinirim bozuldu
63,2 çıktımmm
herşey üst üste geliyo yaaa
iyice sinirlerim bozuldu yine hemde sabah sabahhhh
İnşallah güzel haberlerle geliceksinizben eşimde iltihaptn:26: şüpeleniyorum onada baktırmayı düşünüyorum cnm:26:..
yok canım ya bozuk değildirrrrbiz de gtcz ikeaya bugun :))) anlıorm cnm ohh gezn bol bol akşam bşey yemezsen yemekten sonra hiçbşey olmaz cnm bi de az az ye hamurişi falan da olursa aysunummm...
seni çok ii anlıorm hülyam ama o test bozuk olablr baksana başkta hiç çizgi çıkmamış yarın senn bat bi iki gun daha bekle bakalm inşş vardır daha umudumuzu kesmeylm klo da bazen vucut su tutuo sana bi tarif vercm dun de yazdm bunu yap çok guzel odem attrıo cnm bu ...hülyam bnm bozma moralini gülsün o guzel yüzün kalbimizi ferah tutalm zorlukların üstesnden gelcz biz elele cnm bnm herşey yolnca gircek inşşşş
günaydın hulyam
çok sağol canım benim.inşallah güzel haberlerle döneriz:26:.
canımm senin batın daha gelmedi erken yapmış olabilirsin testi...
ateşinde çok güzel çıkmış..belirtilerinde çok iyi...
üzme sıkma canını hulyam
inşallah gebesindir bunu öyle çok isterim öyle sevinirim ki canım bnm..
batını bekleyelim bakalım..
kilonuda takma kafana akşam bişeyi kaçrdı isen vücut su tutmuştur...bugün bol su iç katı beslenme hemen eski kilona inersin
1 tutam yeşil çay
1 tutam ıhlamur
2 karanfil
1 çubuk tarçın
1 elma kabuğu
kaynamış suyu üzerine döküp 5-10 dk bekletip içiyorum
içine bi parça da zencefil atıorm ben tadı da çok guzel bu çayın haftada üç gün yapıorm ben ...
Gunaydinnnn yataktan ciktim mi solugu burda aliyommm bagimli oldum bennn :))
tmm cnm sen bak duruma uygn oldugn bi gun alr yaparsn bnm ev aktar gibi oldu valla ama ne varsa dogal şeylerde var öksürüğüme de bunlar ii geldi her derde deva tmm hulyam ben de arkdaş arayınca çıkcm görşemezsek optm çoooknot aldım canım bunları
şimdi bunları alabileceğim bir aktar yok
gittiğim zaman alıcam canımmm çok sağ ol
bugün şu elmalı tarçınlı çaya başlıcam onunda bir faydası olur inşallah
ben kahvaltı yapıp geliyorum canımmm
Gunaydinnnn yataktan ciktim mi solugu burda aliyommm bagimli oldum bennn :))
günaydın topiğimin müstakbel anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?