anammmmmmmmm gece gece ne bunalttık kendimizi yaaa. kızlar cam açıp derin derin nefes alın iyi geliyooooooooo
gercekten bende isyan etmemek icin dua ederken laflarima dikkat etmeye calisiyorm Allahim ins. nasip edecek inaniyorm evlerimizi bebek sesinden mahrum etmesin cook umutsuzlastim ben yahep hayal kuruyorm hamile kiyafeti sunu alirim bebegime bundan alirim diye
bizimde 9 ay oldu.8 ay hep heyecanlı bekleyiş vardı artık oda yok. 1 ay önce yapılan sperm testi sonucuna göre doğal yolla mucize bekliyorum galiba...
anammmmmmmmm gece gece ne bunalttık kendimizi yaaa. kızlar cam açıp derin derin nefes alın iyi geliyooooooooo
artk bn bebek reyolarina girmek dahi istemiyom dusununce aglamk istiym bizm spermlerdede sekil bozuklugu var kismet artk yasim 21 ama derdm buyk nys herkese iyi geceler esm basimi yedi hadi hadi zatn en cok esm icin istiyorm
gülüm nereye kayboldunnn topk ne çok sessz bugun boyleee :44::44::44:
burdayım kuzummmmmmmmm
gülüm ben yatayım kociş çagrıo fena da uykm geldi yarın görşrzz e mi kuzumm ii gecelerrrrrrrr
Evet ama bnm esimde29 yasinda ondn kucuk rein var ama bnm istemm yuzundn oda sustu bisey demedi o yuzden icm aciyo belki nasip olcak olsa korunma faln viz gelir ama seytn iste bizi isyana goturuyor belkide bizim sinafimizda budur bu dunyada Allahim yardimcimiz olsn(null)
Günaydın guZel bakımlı becerikli hatunlar
selam kızlar bütün gün hiç giremedim kuzenim bende. bi de erkek o yüzden onun yanında yazamıyorum. gece halvetten sonrada uyumuşum ahanda şimdi kalktım
Gunaydin herkese buarada
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
erken kalktım bugün çünkü yola çıkıcaz 12 gibi...
lütfen bizlere dua edin olur mu:26:.
bu arada cumadan bu yana 800 gr gitti ya anlaadım nasıl gitti ben hiç spor yapmıyorum
bakalım kaç kilo alıp gelcem ank.da
giderken yazarım gene hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?