Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar benim baş ağrım hafif hafif geri geliyo
ara sırada kulaklarım tıkanıyo çınlamadan başka bişey duyamıyorum

anammmmmmmmm gece gece ne bunalttık kendimizi yaaa. kızlar cam açıp derin derin nefes alın iyi geliyooooooooo

yok beni o kurtarmaz ben cok fenayim ya her gece ayni hayal ama soyle dusunerek rahatlayabiliriz birazcik ALLAH nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis

ayrıca size puffy i hatırlatmak isterim 5.senesinde hamile şu an
bunaltmayın kendinizi canlarım

Son düzenleme:

bizimde 9 ay oldu.8 ay hep heyecanlı bekleyiş vardı artık oda yok. 1 ay önce yapılan sperm testi sonucuna göre doğal yolla mucize bekliyorum galiba...

anammmmmmmmm gece gece ne bunalttık kendimizi yaaa. kızlar cam açıp derin derin nefes alın iyi geliyooooooooo

artk bn bebek reyolarina girmek dahi istemiyom dusununce aglamk istiym bizm spermlerdede sekil bozuklugu var kismet artk yasim 21 ama derdm buyk nys herkese iyi geceler esm basimi yedi hadi hadi zatn en cok esm icin istiyorm

artk bn bebek reyolarina girmek dahi istemiyom dusununce aglamk istiym bizm spermlerdede sekil bozuklugu var kismet artk yasim 21 ama derdm buyk nys herkese iyi geceler esm basimi yedi hadi hadi zatn en cok esm icin istiyorm

senin yaşın 21 benim yaşım 31 arada 10 kocaman yıl var. sizin önünüzde daha çok zaman var. ayyyyy şimdi ağlayacağım. yaşımla ilgili hiç bi sıkıntım yoktu ama artık var. neymiş biraz hayatımızı yaşayalım gezelim tozalım sonra bebiş yapalım noldu şakkkkkk diye bi cevap " siz isteyince olmaz ben isteyince olurum" hayat bizim planlarımıza göre ilerlemi malesef. sabır sabır sabır....güzel günler gelecek...

gülüm ben yatayım kociş çagrıo fena da uykm geldi yarın görşrzz e mi kuzumm ii gecelerrrrrrrr

gülüm ben yatayım kociş çagrıo fena da uykm geldi yarın görşrzz e mi kuzumm ii gecelerrrrrrrr

kuzuumm kusura bakmaa nolurr okey oynamaya dalmışım deli gibiiiii çok özürdilerimmm bitanemmmözüyydileyimmm.Herkese hayırlı sabahlar banada iyi uykularrrrr

selam kızlar bütün gün hiç giremedim kuzenim bende. bi de erkek o yüzden onun yanında yazamıyorum. gece halvetten sonrada uyumuşum ahanda şimdi kalktım

Evet ama bnm esimde29 yasinda ondn kucuk rein var ama bnm istemm yuzundn oda sustu bisey demedi o yuzden icm aciyo belki nasip olcak olsa korunma faln viz gelir ama seytn iste bizi isyana goturuyor belkide bizim sinafimizda budur bu dunyada Allahim yardimcimiz olsn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

erken kalktım bugün çünkü yola çıkıcaz 12 gibi...
lütfen bizlere dua edin olur mu:26:.

bu arada cumadan bu yana 800 gr gitti ya anlaadım nasıl gitti ben hiç spor yapmıyorum
bakalım kaç kilo alıp gelcem ank.da

giderken yazarım gene hepinizi öpüyorummmm

aysunummm seni özlücemm aklım ve dualarım senle cnm bnmm akşam da çok dua ettm ii şeyler olsn inşş hayatmızdaa hayırlı yolcklar olsunn inşşş....
cnmmm beşi bi yerde çayı oraya da al en azından onu içersn odem atmş olursn yne ye yemklerden ama akşam yemekten sonra bi tek meyve ye o da iki saat sonra senii çokkk seviyorummm kib bebişimmm

sabah kalktm kocişle kahvaltı ettk kocişi geçrdm platesimi yaptm yarım saat sonra da gezmeye gtcz arkdaşlarla bi sürü yer gezcz gelcz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…