gamzeeeeeeeeeeee gel gel annem ne okudun yaaboşver
Kocam geldi geliyommm az sora ama bosyere tartismisiniz ondan dalmadim
merhaba kızlar..
hastaneden şimdi geldik..eşim verdi spermiogramını..yarın akşamada doppler çekilicek..perşembe günüde tekrar doktorun yanına gidilecek..herşey perşembe günü belli olacak..
eşim işinden ayrıldı..yeni bir işe başladı.eski şirketine laptopu teslim edecek..uzun bir süre giremeyeceğim internete..bugün son günüm..en azından yeni bir laptop alana kadar..
inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz..kendinize iyi bakın görüşmek üzere..
merhaba kızlar..
hastaneden şimdi geldik..eşim verdi spermiogramını..yarın akşamada doppler çekilicek..perşembe günüde tekrar doktorun yanına gidilecek..herşey perşembe günü belli olacak..
eşim işinden ayrıldı..yeni bir işe başladı.eski şirketine laptopu teslim edecek..uzun bir süre giremeyeceğim internete..bugün son günüm..en azından yeni bir laptop alana kadar..
inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz..kendinize iyi bakın görüşmek üzere..
merhaba kızlar..
seni çok özlicez canım gelişmelerden bizi haberdar etmeye çalış
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar senin için dua edicez buna emin.
günaydınnnnnn
günaydın şekerler
çok sağolun kızlar..inşallah hepimiz için Rabbim hayırlı olanı yazar..
merak edersiniz diye yazdım..birsüre giremeyeceğim..yeni laptop geldim mi yine buradayım inşallah..
bakarsınız o zamana kadar hamile kalırım
ben daha yatmadım ama size günaydın hanımlar
hadi yaaaa
bende saat 10 da calan tel yuzunden uyandım
sımdıde azcık temızlık yapcam
sızlere iyi sohbetlerr
günaydınnnnnn
günaydın şekerler
ben daha yatmadım ama size günaydın hanımlar
Günaydınlar olsun hoşgeldiniz
özlem uyku düzeni bozukluğu gebeliğe engel biliyormusun bunu. kadın doğumcuya gittiğinde doktoruna sor ve doğrulat bunu. Gebelik için düzenli hayat şart ama uyku düzenide çok önemli.Bence gece uyu sabah kalk daha iyi olur.
kızlar
dün giremedim misafir geldi canım arkadaşlarım sürpriz yapmışlardı.
hamileliğimi bilen 3 kişi canım arkadaşlarım bütün evimi süpürdüler sildiler toz aldılar balkonlarımı yıkadılar banyomu ve mutfağımı sildiler
ütümü bile yaptılarbeni şok ettiler sonra biraz oturdular ve gittiler canlarım onlar benimm
bugün çok mutluyum çünkü rüyamda bebeşimi doğuruyordumaldım emzirdim
sonra yatırdım .aaa dedim cinsiyetine bakmadım ben bebişimin sonra battaniyesini kaldırdım gördüm
rüya tabirinde hamile kadın tersi cinsiyetle müjdelenecek diyor
ama kara gözlü bişeydiiçok seyrettim yüzünü gülüp duruyodu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?