Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar..
hastaneden şimdi geldik..eşim verdi spermiogramını..yarın akşamada doppler çekilicek..perşembe günüde tekrar doktorun yanına gidilecek..herşey perşembe günü belli olacak..
eşim işinden ayrıldı..yeni bir işe başladı.eski şirketine laptopu teslim edecek..uzun bir süre giremeyeceğim internete..bugün son günüm..en azından yeni bir laptop alana kadar..

inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz..kendinize iyi bakın görüşmek üzere..

seni çok özlicez canım gelişmelerden bizi haberdar etmeye çalış

canım inşallah sonuçlar iyi çıkar senin için dua edicez buna emin.

slm kızlar,
ne zamandır gelemedim..geçen hafta geldi benim pembişler, yeni bat'ım 16 Şubat...
var mı yeni hamişlerimiz?
Benim bu aralar yine sol kasığımda ağrım oluyor... yine doktor zamanım geldi sanırım, kistim mi büyüyor ne

seni çok özlicez canım gelişmelerden bizi haberdar etmeye çalış

çok sağolun kızlar..inşallah hepimiz için Rabbim hayırlı olanı yazar..
merak edersiniz diye yazdım..birsüre giremeyeceğim..yeni laptop geldim mi yine buradayım inşallah..
bakarsınız o zamana kadar hamile kalırım

inşallahhhhhhhhhhhh hamile kalırsın canım.güzel haberlerini bekleyeceğiz.

hadi yaaaa
bende saat 10 da calan tel yuzunden uyandım
sımdıde azcık temızlık yapcam
sızlere iyi sohbetlerr

canım bende gece 3 te halvetten sora bacaklarımın dikiym dedim sonra gözümü bir açtım sabah 6 sıkışmışım susamışım sonra bi daha yatamadım

canım biliyorum ama ben mecburum, yoksa kocamı göremem. kocam müzisyen hep gece çalışıyo

kızlar

dün giremedim misafir geldi canım arkadaşlarım sürpriz yapmışlardı.
hamileliğimi bilen 3 kişi canım arkadaşlarım bütün evimi süpürdüler sildiler toz aldılar balkonlarımı yıkadılar banyomu ve mutfağımı sildiler
ütümü bile yaptılar beni şok ettiler sonra biraz oturdular ve gittiler canlarım onlar benimm

bugün çok mutluyum çünkü rüyamda bebeşimi doğuruyordum aldım emzirdim
sonra yatırdım .aaa dedim cinsiyetine bakmadım ben bebişimin sonra battaniyesini kaldırdım gördüm
rüya tabirinde hamile kadın tersi cinsiyetle müjdelenecek diyor
ama kara gözlü bişeydii çok seyrettim yüzünü gülüp duruyodu bana

Son düzenleme:

oyyy
geçen günde ben doğurdum
Allahım nası güzel bişiidi yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…