Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşş aysunmm inşşş Allah yardmcımız olsn hepmznnn optmmmmmmm dkkatli gidinnn

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar
23 kasım-23 aralık regl zamanlarımdı
23 ocak regl olmam lazımdı ama bugün ayın 24 ü reglim gecikti.göğüslerimde herhangi bir ağrıda yok.
ama sanki karnım tuhaf regl olacakmışım gibi.anlayamadım...hamilelik durumum olabilirmi acaba..test yapsam henüz çıkmaz varsada değilmi?

test yaparsn cıkar cnm sabah ilk idrarla yaparsn çok daha ii istersn bugun daha bekle yarın yap daha sağlam olurr...

gunaydinnn susummm bebemmm

olabilir canim testin hassasiyetine bagli cikmasi bazi testler olsada gostermiyo cunku hcg degerin yuksekse cikar buda var tabi benim batin ertesi gunu cikmisti

darisi hepinizinnn basina cok guzel gercekten

hadi inşallah canım. Bende haftaya pazartesi gidicem o ultrason görüntüsünü bile özledim. Yine görmek istiyorum. Nasıl yapıcam nolcak böyle bilmiyorum.

:) eve ultrason mu alirdin yoksa :))) bizimki esek kadar oldu butun halde degil parca parca gozukuyo artik :)))

test yaparsn cıkar cnm sabah ilk idrarla yaparsn çok daha ii istersn bugun daha bekle yarın yap daha sağlam olurr...

benim reglim gününe gün hiç şaşmaz.sanki regl olacak gibiyim.vajinal bölgem kasıklarım tuhaf..ama hala tık yok.
bakalım hayırlısı neyse o olsun.korunmuyoduk zaten.2 ay öncede kimyasal gebelik geçirmiştim.zaten bugnde olmazsam kesin bişiler var

günaydın kızlar

bugün biz evleneli 6 ay oldu

ben sabah uyandığımdan beri ağlıyorum.

biliyorum ümitsizliğe kapılmak için çok erken ama çok üzgünüm

canım benim umudum sendin. Milli piyangoda çıksaydı alsaydın bende kullanabilirdim ama kısmet artık
Benimki de eşşek kadar olurmu acaba :26:

olmaz mi hic martta olucak iste ahhh cikmadi ki ben 2-3 gundur depresyondayim muayene oncesi sendromu her seferinde odum kopuyo bisey olacak diye bu aralar resmen saklaniyo velet bulamiyorum bile kalbini duymaya calisiyorum bazen duyuyorum ama korkum cokk

günaydın kızlar

bugün biz evleneli 6 ay oldu

ben sabah uyandığımdan beri ağlıyorum.

biliyorum ümitsizliğe kapılmak için çok erken ama çok üzgünüm

aaaa uzgun ol ama umutsuz asla bebeginn gelicek hem yeni evlisin sapasaglam gelicekkk merak etme

Galiba annelik oluyor canım bu, her an bişey oldu korkusu yaşamak böyle bişey sanırım.
Dün kardeşimi karşılamaya gittik uyumuş yolda. Arabaya kadar kucağıma aldım, sonra aklıma geldi sabaha kadar döndüm durdum ya bebeğime bişey olduysa diye

Olmamistir ama kanaman oldu dikkat et sen bizim bebiklerrr guclu merak etme sennnn

Olmamistir ama kanaman oldu dikkat et sen bizim bebiklerrr guclu merak etme sennnn

tek mutlu olduğum o akıntımın devamının gelmemesi oldu. İyi ki hemen gittim doktora.
Progestanı da akşam yatarken bir kullanıyorum. Sonra sabahda eşim giderken koyup yarım saat daha yatıyorum. Az biraz ilaç yinede geliyor dışarı ama inşallah gerektiği kadarı içerde kalıyodur

kaliyodur icini ferah tut bende birazdan saglik ocagina gidicem ebeye bebegin kalp atisini duymaya icime kurt dustu bikere

çokkkkkk
sinirlendimmmm

hayirdirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…