kızlar eşimmm uyandı ben çıkıyorum.....
kahvaltımızı yapalım sonrada yavaş yavaş çıkarız.....
sizi seviyorum...
duygum birsumum inşallah hepimizin testleri güzel çıkıcak güzel güzel dönücez...
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
oy oy oyyyy 21 haftalıkmı oldunuz sizBen sizi yerim
evet canimmmoglumu gormeye 1 gun kaldi prs dr randevumuz varr
evet canimmmoglumu gormeye 1 gun kaldi prs dr randevumuz varr
Merhabalar arkadaşlar
23 kasım-23 aralık regl zamanlarımdı
23 ocak regl olmam lazımdı ama bugün ayın 24 ü reglim gecikti.göğüslerimde herhangi bir ağrıda yok.
ama sanki karnım tuhaf regl olacakmışım gibi.anlayamadım...hamilelik durumum olabilirmi acaba..test yapsam henüz çıkmaz varsada değilmi?
tmm cnm sen bak duruma uygn oldugn bi gun alr yaparsn bnm ev aktar gibi oldu valla ama ne varsa dogal şeylerde var öksürüğüme de bunlar ii geldi her derde deva tmm hulyam ben de arkdaş arayınca çıkcm görşemezsek optm çoook
gunaydınn gamzemmmve puffymm
Merhabalar arkadaşlar
23 kasım-23 aralık regl zamanlarımdı
23 ocak regl olmam lazımdı ama bugün ayın 24 ü reglim gecikti.göğüslerimde herhangi bir ağrıda yok.
ama sanki karnım tuhaf regl olacakmışım gibi.anlayamadım...hamilelik durumum olabilirmi acaba..test yapsam henüz çıkmaz varsada değilmi?
gunaydinnn susummm bebemmm
olabilir canim testin hassasiyetine bagli cikmasi bazi testler olsada gostermiyo cunku hcg degerin yuksekse cikar buda var tabi benim batin ertesi gunu cikmisti
ne guzellll
hadi inşallah canım. Bende haftaya pazartesi gidicem o ultrason görüntüsünü bile özledim. Yine görmek istiyorum. Nasıl yapıcam nolcak böyle bilmiyorum.
test yaparsn cıkar cnm sabah ilk idrarla yaparsn çok daha ii istersn bugun daha bekle yarın yap daha sağlam olurr...
:) eve ultrason mu alirdin yoksa :))) bizimki esek kadar oldu butun halde degil parca parca gozukuyo artik :)))
canım benim umudum sendin. Milli piyangoda çıksaydı alsaydın bende kullanabilirdim ama kısmet artık
Benimki de eşşek kadar olurmu acaba :26:
günaydın kızlar
bugün biz evleneli 6 ay oldu
ben sabah uyandığımdan beri ağlıyorum.
biliyorum ümitsizliğe kapılmak için çok erken ama çok üzgünüm
olmaz mi hic martta olucak iste ahhh cikmadi ki ben 2-3 gundur depresyondayim muayene oncesi sendromu her seferinde odum kopuyo bisey olacak diye bu aralar resmen saklaniyo velet bulamiyorum bile kalbini duymaya calisiyorum bazen duyuyorum ama korkum cokk
Galiba annelik oluyor canım bu, her an bişey oldu korkusu yaşamak böyle bişey sanırım.
Dün kardeşimi karşılamaya gittik uyumuş yolda. Arabaya kadar kucağıma aldım, sonra aklıma geldi sabaha kadar döndüm durdum ya bebeğime bişey olduysa diye
Olmamistir ama kanaman oldu dikkat et sen bizim bebiklerrr guclu merak etme sennnn
çokkkkkk sinirlendimmmm
tek mutlu olduğum o akıntımın devamının gelmemesi oldu. İyi ki hemen gittim doktora.
Progestanı da akşam yatarken bir kullanıyorum. Sonra sabahda eşim giderken koyup yarım saat daha yatıyorum. Az biraz ilaç yinede geliyor dışarı ama inşallah gerektiği kadarı içerde kalıyodur
çokkkkkk
sinirlendimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?