Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar.benim günüm pek aymadı bugün çokkk uykum var. işyerindeyim ve canım hiç iş yapmak istemiyo bugün. resmen bunalım takılıyorum. kendime gelmem lazım benimmmmmmmmmm

neye sinirlendin sen bakıyım

kaliyodur icini ferah tut bende birazdan saglik ocagina gidicem ebeye bebegin kalp atisini duymaya icime kurt dustu bikere

hayirdirrrr

bi tane topikte kadıncağız derdini yazmış bende cevap verdim. anam kadınların hepsi bir oldu bir profesör kesildiler başıma. cevap verilmiştir ama

günaydın kızlar.benim günüm pek aymadı bugün çokkk uykum var. işyerindeyim ve canım hiç iş yapmak istemiyo bugün. resmen bunalım takılıyorum. kendime gelmem lazım benimmmmmmmmmm

aynı bende öyle akşam nasıl olur bilmiyorum. çok sıkılıyorum çalışmaktan, artık evimde olmak istiyorum sanki

bi tane topikte kadıncağız derdini yazmış bende cevap verdim. anam kadınların hepsi bir oldu bir profesör kesildiler başıma. cevap verilmiştir ama

nedense millet birbirine muhalefet olmak için kendi fikrinin bile dışında şeyler savunur genelde bir derdim var bölümünde artık sinir oluyorum o bölümlere hiiiiç bakmıyorum bile

aynen canım ayrıca kadına çok yüklenmişler ama haklı yani sonuna kadar. oda sustu hemen yavrum ama ben susmam biliyosunuz

ay nasıl kurcalamam ayol kadın bana kültür seviyenizin diplerde olduğu aşikar falan dedi

Hiç yorum yapmıycam
Yol o kadını
Hissetmiyorum 2 gundur hamile gibi degilim sanki bilmem ki ya...

canım bişey yoktur zaten perşembe gitceksin doktora bieycik olmaz niye bu kadar sıktınki kendini anlamadım. Bende gayet iyidir uyuyodur güzelim

Hiç yorum yapmıycam
Yol o kadını

canım bişey yoktur zaten perşembe gitceksin doktora bieycik olmaz niye bu kadar sıktınki kendini anlamadım. Bende gayet iyidir uyuyodur güzelim

Bilmiyorum kocam hastaydi hep onla ilgilenmekten oldu sanirim yeni yeni dinliyorum kendimi gerci suan kalp atisini hissediyorum elimle ama olsun

bisde yolalimmmm stres atarimmm bende manayla

çok kızdım ya demediklerini bırakmadılar
Sende eminim altta kalmışındır

Bilmiyorum kocam hastaydi hep onla ilgilenmekten oldu sanirim yeni yeni dinliyorum kendimi gerci suan kalp atisini hissediyorum elimle ama olsun

bisde yolalimmmm stres atarimmm bende manayla

canım bak hissediyosun bi daha git gel vs yapmazsın işte az kaldı pipi görmeye.

Sende eminim altta kalmışındır

canım bak hissediyosun bi daha git gel vs yapmazsın işte az kaldı pipi görmeye.

Pipisine kurbannnnn her kontrol oncesi boyleyim ben aslinda gunlerr gecse bi gelse pipilimmm rahat etsem

Merhaba kızlar,

Bir hafta gelemedim buraya bir sürü gebemiş olmuş yine.
damlapal, ESTEBAN, azra2424, gocmenkuslar, anchusa tebrik ederim sizleri. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısıda bizlerin başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…