neye sinirlendin sen bakıyım
kaliyodur icini ferah tut bende birazdan saglik ocagina gidicem ebeye bebegin kalp atisini duymaya icime kurt dustu bikere
hayirdirrrr
kaliyodur icini ferah tut bende birazdan saglik ocagina gidicem ebeye bebegin kalp atisini duymaya icime kurt dustu bikere
günaydın kızlar.benim günüm pek aymadı bugün çokkk uykum var. işyerindeyim ve canım hiç iş yapmak istemiyo bugün. resmen bunalım takılıyorum. kendime gelmem lazım benimmmmmmmmmm
bi tane topikte kadıncağız derdini yazmış bende cevap verdim. anam kadınların hepsi bir oldu bir profesör kesildiler başıma. cevap verilmiştir ama
aynı bende öyle akşam nasıl olur bilmiyorum. çok sıkılıyorum çalışmaktan, artık evimde olmak istiyorum sanki
nedense millet birbirine muhalefet olmak için kendi fikrinin bile dışında şeyler savunur genelde bir derdim var bölümünde artık sinir oluyorum o bölümlere hiiiiç bakmıyorum bile
aynen canım ayrıca kadına çok yüklenmişler ama haklı yani sonuna kadar. oda sustu hemen yavrum ama ben susmam biliyosunuz
sende oraları fazla kurcalayıp yılın sivri dilli üyesi seçilme 2012de
canım ne oldu niye içine kurt düştü, kuzum kafana takılan bişeymi var:26:
canım ne oldu niye içine kurt düştü, kuzum kafana takılan bişeymi var:26:
ay nasıl kurcalamam ayol kadın bana kültür seviyenizin diplerde olduğu aşikar falan dedi
ay nasıl kurcalamam ayol kadın bana kültür seviyenizin diplerde olduğu aşikar falan dedi
Hissetmiyorum 2 gundur hamile gibi degilim sanki bilmem ki ya...
Nerdeymis o kadinnnn hangi topicde gidip yolalimmmmm
Hiç yorum yapmıycam
Yol o kadını
canım bişey yoktur zaten perşembe gitceksin doktora bieycik olmaz niye bu kadar sıktınki kendini anlamadım. Bende gayet iyidir uyuyodur güzelim
Hiç yorum yapmıycam
Yol o kadını
canım bişey yoktur zaten perşembe gitceksin doktora bieycik olmaz niye bu kadar sıktınki kendini anlamadım. Bende gayet iyidir uyuyodur güzelim
Sende eminim altta kalmışındırçok kızdım ya demediklerini bırakmadılar
Bilmiyorum kocam hastaydi hep onla ilgilenmekten oldu sanirim yeni yeni dinliyorum kendimi gerci suan kalp atisini hissediyorum elimle ama olsun
bisde yolalimmmm stres atarimmm bende manayla
çok kızdım ya demediklerini bırakmadılar
Kizzz sen sole o topicin adini bende dalacam muhabbete saten stres kupu oldum onlara catarimmm
Sende eminim altta kalmışındır
canım bak hissediyosun bi daha git gel vs yapmazsın işte az kaldı pipi görmeye.
eltim resmen kovdu
Geliyorummmm beklesinnn o karilarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?