beni hiç özlememişsin küstüm işte
doğru canım haklısın
ama arkadaşın fsh değeri de hafif yüksek
o yüzden daha kaliteli yumurtlayabilir bu kürle
sanırım senin öyle bir sıkıntın yoktu
zaten sen niye incir kürü yapmıştınki
slm kızlar dün gece eşim işten geç geldi malum bu hafta bahsetmiştim vardiyalı fln çalışabiliyor işleri çok yoğun .neyse gece geldi bende boynuna sarıldım hep böyle yaparım ilk gördüğümde neyse o da bana sarıldı eğer çocuğumuz olursa böyle senin gibi koksun,baksın böyle bıcır bıcır olsun istiyorum dediben başladım ağlamaya eşim şaşırdı noldu noldu hilal dedi ben de yok bişey dedim çünkü böyle bebek için üzüldüğümü görünce o benden daha çok üzülüyor neyse sonra moralim yerine geldi sabahta beni gıdıklarken miğdem bulandı yoksa yoksa demeye başladı yaaa dedim saçmalama demezmi ama daha adet olmadın şunu fark ettimki en az benim kadar takip ediyor o da tarihi hemde bunca yoğunluğu arasında.gelsin artık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen üle kuzum benım umutları yitirmek yok
Allahın izniyle gelicek bebişler
ivit büyümüştür bebişim özledim valla ama daha iki hafta var dr a gitmeme
çabucak geçiversin zaman
gelecek canım inşallahslm kızlar dün gece eşim işten geç geldi malum bu hafta bahsetmiştim vardiyalı fln çalışabiliyor işleri çok yoğun .neyse gece geldi bende boynuna sarıldım hep böyle yaparım ilk gördüğümde neyse o da bana sarıldı eğer çocuğumuz olursa böyle senin gibi koksun,baksın böyle bıcır bıcır olsun istiyorum dediben başladım ağlamaya eşim şaşırdı noldu noldu hilal dedi ben de yok bişey dedim çünkü böyle bebek için üzüldüğümü görünce o benden daha çok üzülüyor neyse sonra moralim yerine geldi sabahta beni gıdıklarken miğdem bulandı yoksa yoksa demeye başladı yaaa dedim saçmalama demezmi ama daha adet olmadın şunu fark ettimki en az benim kadar takip ediyor o da tarihi hemde bunca yoğunluğu arasında.gelsin artık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım olmaz öyle şeyarkadaslar sıze bı sorum olacak ben doktra gıtmıstım bana folık asıt verdı cocuk ıcın kullandım bıra z ve bıraktım sonra o ay adet gormemıstımm tekrar baska bı kadın doguma gıttım hamılelık suphesı ıle kan tahlıl yaptı gosterdım kagıtta alt alta yazıyordu 1. hafta 2. hafta en son 4. hafta yazıyodu bana hamıle deılsın dedı ve alttan baktı ultrasona cektıı alttan bakarken bısey ceker gıbı yaptı ben fenalastım orda masadan kalktım yıkılacaktım sonraa cıktım ultrasona bı baktım aynı bebek resmı var kafa eller ayayklar dedım bu bebek mıı sonra bı daha doktora gıtmedım obur ayın son donemımde adet oldum sımdı soruyorum sze bu doktor sızce var olan bı bebegı almıs olabılırmı
ay canım cok duygulandım ben yıneslm kızlar dün gece eşim işten geç geldi malum bu hafta bahsetmiştim vardiyalı fln çalışabiliyor işleri çok yoğun .neyse gece geldi bende boynuna sarıldım hep böyle yaparım ilk gördüğümde neyse o da bana sarıldı eğer çocuğumuz olursa böyle senin gibi koksun,baksın böyle bıcır bıcır olsun istiyorum dediben başladım ağlamaya eşim şaşırdı noldu noldu hilal dedi ben de yok bişey dedim çünkü böyle bebek için üzüldüğümü görünce o benden daha çok üzülüyor neyse sonra moralim yerine geldi sabahta beni gıdıklarken miğdem bulandı yoksa yoksa demeye başladı yaaa dedim saçmalama demezmi ama daha adet olmadın şunu fark ettimki en az benim kadar takip ediyor o da tarihi hemde bunca yoğunluğu arasında.gelsin artık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar dün gece eşim işten geç geldi malum bu hafta bahsetmiştim vardiyalı fln çalışabiliyor işleri çok yoğun .neyse gece geldi bende boynuna sarıldım hep böyle yaparım ilk gördüğümde neyse o da bana sarıldı eğer çocuğumuz olursa böyle senin gibi koksun,baksın böyle bıcır bıcır olsun istiyorum dediben başladım ağlamaya eşim şaşırdı noldu noldu hilal dedi ben de yok bişey dedim çünkü böyle bebek için üzüldüğümü görünce o benden daha çok üzülüyor neyse sonra moralim yerine geldi sabahta beni gıdıklarken miğdem bulandı yoksa yoksa demeye başladı yaaa dedim saçmalama demezmi ama daha adet olmadın şunu fark ettimki en az benim kadar takip ediyor o da tarihi hemde bunca yoğunluğu arasında.gelsin artık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben çok heycanlıyım mesela...
benim bugün kesin kocişin yanındayım.
sizde aksatmayın bu günleri nolur nolmaz...
:)inşallah milat olur battaşlarım benimmmmmmmmm
canım eşin için de yine saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uygulayın
zeytinyağında bekletilmiş incir de yesin
bak dediğim kür de şu
PROF DR İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN HAVUÇ VE İNCİR KÜRÜ - DOĞAL TEDAVİ SAĞLIKLI YAŞAM ŞİFALI BİTKİLER - Blogcu
canım ıncır kuru yaparsan dıkkat et yumurtan catlamazsa kıst yapabılıyor veya gec yumurtattıgından adetın gec gelebılıyor
her bunyede farklı
deneyen bırı olarak konusuyorum
işte o yüzden havuçlusunu yapsın dedim ben de
havuç çatlatması için
doğru canım haklısın
ama arkadaşın fsh değeri de hafif yüksek
o yüzden daha kaliteli yumurtlayabilir bu kürle
sanırım senin öyle bir sıkıntın yoktu
zaten sen niye incir kürü yapmıştınki
temem kuzum kızmayrumm
merak ettiriyo kendını bi gün girdi bidahada gelmedii özledik yahu
sabredıyorum kuzum benımm bebişim iyi olsunda bunlara katlanırım elbet canımın içii
arkadaslar sıze bı sorum olacak ben doktra gıtmıstım bana folık asıt verdı cocuk ıcın kullandım bıra z ve bıraktım sonra o ay adet gormemıstımm tekrar baska bı kadın doguma gıttım hamılelık suphesı ıle kan tahlıl yaptı gosterdım kagıtta alt alta yazıyordu 1. hafta 2. hafta en son 4. hafta yazıyodu bana hamıle deılsın dedı ve alttan baktı ultrasona cektıı alttan bakarken bısey ceker gıbı yaptı ben fenalastım orda masadan kalktım yıkılacaktım sonraa cıktım ultrasona bı baktım aynı bebek resmı var kafa eller ayayklar dedım bu bebek mıı sonra bı daha doktora gıtmedım obur ayın son donemımde adet oldum sımdı soruyorum sze bu doktor sızce var olan bı bebegı almıs olabılırmı
inşallah canım
bizde c.tesi-pazar çalıştık
ama dün gece çalışma olmadı
inşallah bugün yarın da olur
kısmet tabi ki
bizim değerlerimiz iyi değil ama uğraşıyoruz yine debenimde prolaktin tsh sorunu sor bende uğraşıyom işte
ayy canım ağlayasım geldi((
inşallah gelmiştir bebeğin sabah idrarıyla yapsaydın tekrar
gelecek canım inşallah
hatta bu ay gelecek bence
adet gelmedi hala ne güzel
yok canım olmaz öyle şey
hem bebek hemen öyle bebek gibi görünmüyorki
bebeğe ancak 10. haftadan falan sonra birazcık benziyor
oyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben gülümeee canım benimm olur mu öyle şeyyy canımıniçi telefondayımm babaannemden fırça yiyorum valla hastalığımı duydu laftır söylüyo nasılsın bebeğim nerelerdesin küsme bana sakın valla yazazmıyım yoksa ben hiç canım benimm:13::13:
arkadaslar sıze bı sorum olacak ben doktra gıtmıstım bana folık asıt verdı cocuk ıcın kullandım bıra z ve bıraktım sonra o ay adet gormemıstımm tekrar baska bı kadın doguma gıttım hamılelık suphesı ıle kan tahlıl yaptı gosterdım kagıtta alt alta yazıyordu 1. hafta 2. hafta en son 4. hafta yazıyodu bana hamıle deılsın dedı ve alttan baktı ultrasona cektıı alttan bakarken bısey ceker gıbı yaptı ben fenalastım orda masadan kalktım yıkılacaktım sonraa cıktım ultrasona bı baktım aynı bebek resmı var kafa eller ayayklar dedım bu bebek mıı sonra bı daha doktora gıtmedım obur ayın son donemımde adet oldum sımdı soruyorum sze bu doktor sızce var olan bı bebegı almıs olabılırmı
aynen canım en azından hamile kalabiliyorum buda bişey allahım fazla aratmadan tekrar bebiş sahibi yapar insallah
bilmiyorum şubat ayı cok umutluyum hem evlilik yıldönümü hem eşimin dogum günüü bizim için mükemmel bir
armağan olurdu belkide buna dayanarak kendimi avutuyorum ..tatlım senin kontroller nezamndan nezamna bide adını söylermisin canım
asemp nikini nerden buldun kız adınla hitap edelim
canım elımde olmadan guldum özur dılerım
insan ısın ıcıne gırmeden bılmıyor haklısın
bebegın elı kolu hemen olmuyorkı
hem almasıda 2 dk lık bısey olamaz dımı ve o aletlede alamaz bebegı
korkma sen
bebegını almamıstır doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?