Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar dün gece eşim işten geç geldi malum bu hafta bahsetmiştim vardiyalı fln çalışabiliyor işleri çok yoğun .neyse gece geldi bende boynuna sarıldım hep böyle yaparım ilk gördüğümde neyse o da bana sarıldı eğer çocuğumuz olursa böyle senin gibi koksun,baksın böyle bıcır bıcır olsun istiyorum dediben başladım ağlamaya eşim şaşırdı noldu noldu hilal dedi ben de yok bişey dedim çünkü böyle bebek için üzüldüğümü görünce o benden daha çok üzülüyorneyse sonra moralim yerine geldi sabahta beni gıdıklarken miğdem bulandı yoksa yoksa demeye başladı yaaa dedim saçmalama demezmi ama daha adet olmadın şunu fark ettimki en az benim kadar takip ediyor o da tarihi hemde bunca yoğunluğu arasında.gelsin artık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

beni hiç özlememişsin küstüm işte

oyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben gülümeee canım benimm olur mu öyle şeyyy canımıniçi telefondayımm babaannemden fırça yiyorum valla hastalığımı duydu laftır söylüyo nasılsın bebeğim nerelerdesin küsme bana sakın valla yazazmıyım yoksa ben hiç canım benimm:13::13:

eşşeklıgımdenher duydugumu yapıyordum
evet benım hormon yumurtlama catlama hıc bır problem yoktu
o ay eşim gıdecektı 16. gun
bende erken yumurtlayım dedım
iyi becermıstım
ne sıkıntıydı ya adet gelmıyor cıft cızgı cıkmıyor ve doktorumda sehır dısında kıst varmı yokmu bılmıyorumm

fsh den anlamam ona ıyı gelır ınsallah

arkadaslar sıze bı sorum olacak ben doktra gıtmıstım bana folık asıt verdı cocuk ıcın kullandım bıra z ve bıraktım sonra o ay adet gormemıstımm tekrar baska bı kadın doguma gıttım hamılelık suphesı ıle kan tahlıl yaptı gosterdım kagıtta alt alta yazıyordu 1. hafta 2. hafta en son 4. hafta yazıyodu bana hamıle deılsın dedı ve alttan baktı ultrasona cektıı alttan bakarken bısey ceker gıbı yaptı ben fenalastım orda masadan kalktım yıkılacaktım sonraa cıktım ultrasona bı baktım aynı bebek resmı var kafa eller ayayklar dedım bu bebek mıı sonra bı daha doktora gıtmedım obur ayın son donemımde adet oldum sımdı soruyorum sze bu doktor sızce var olan bı bebegı almıs olabılırmı

ayy canım ağlayasım geldi ((
inşallah gelmiştir bebeğin sabah idrarıyla yapsaydın tekrar

aynen üle kuzum benım umutları yitirmek yok
Allahın izniyle gelicek bebişler
ivit büyümüştür bebişim özledim valla ama daha iki hafta var dr a gitmeme
çabucak geçiversin zaman

aynen canım en azından hamile kalabiliyorum buda bişey allahım fazla aratmadan tekrar bebiş sahibi yapar insallah

bilmiyorum şubat ayı cok umutluyum hem evlilik yıldönümü hem eşimin dogum günüü bizim için mükemmel bir

armağan olurdu belkide buna dayanarak kendimi avutuyorum ..tatlım senin kontroller nezamndan nezamna bide adını söylermisin canım

asemp nikini nerden buldun kız adınla hitap edelim

gelecek canım inşallah
hatta bu ay gelecek bence
adet gelmedi hala ne güzel

yok canım olmaz öyle şey
hem bebek hemen öyle bebek gibi görünmüyorki
bebeğe ancak 10. haftadan falan sonra birazcık benziyor

ay canım cok duygulandım ben yıne
erkekler bızı rahatlatmak ıcın ilgilenmıyor gıbı yapıyorlar ama onlarında hep aklında
canım belkıde hamılesındır
cok ısterım bıran önce kavus bebegıne

a.s cnmcım hoşgeldin
erkekler genelde belli etmemeye çalışıyolar çoğu şeyi
ama en az onlarda bizim kadr düşünüyolar bazı şeyleri cnmcım
üzme canını kuzum hala adetin gelmedi dimi
inşallahda gelmez cnm benım

ben çok heycanlıyım mesela...
benim bugün kesin kocişin yanındayım.
sizde aksatmayın bu günleri nolur nolmaz...
:)inşallah milat olur battaşlarım benimmmmmmmmm

inşallah canım
bizde c.tesi-pazar çalıştık
ama dün gece çalışma olmadı
inşallah bugün yarın da olur
kısmet tabi ki
bizim değerlerimiz iyi değil ama uğraşıyoruz yine de

bir aydan fazladır yapıyoruz keçiboynuzunu
Allah yardımcımız olsun
zeytinyapında bekletilmiş incir de yaptım bir kere yedi sonra yemedi
ona da hak veriyorum kusacak artık yedirip içirdiklerimden
sabah akşam keçiboynuzu tozu yapıyorum sıcak su+süt karışımıyla
sabah akşam proxeed içiyor meyve suyuyla
arada karışık kuru yemiş+kuru meyve karışımına dut pekmezi+keçiboynuzu pekmezi+bal karıştırıp yediriyorum
midesi bulanyor artık bunlardan

canım ıncır kuru yaparsan dıkkat et yumurtan catlamazsa kıst yapabılıyor veya gec yumurtattıgından adetın gec gelebılıyor
her bunyede farklı
deneyen bırı olarak konusuyorum

:44:

işte o yüzden havuçlusunu yapsın dedim ben de
havuç çatlatması için

havuçu çok severim
salatada falan da kullanırım sık sık
inşallah bebiş gelir bu ay da bunlara gerek kalmaz

çok teşekkür ederim yardımların için

temem kuzum kızmayrumm

merak ettiriyo kendını bi gün girdi bidahada gelmedii özledik yahu

sabredıyorum kuzum benımm bebişim iyi olsunda bunlara katlanırım elbet canımın içii

özlüyoruz evet bence bilinçli özletiyor kendini işini biliyor canım benim

canım elımde olmadan guldum özur dılerım
insan ısın ıcıne gırmeden bılmıyor haklısın
bebegın elı kolu hemen olmuyorkı
hem almasıda 2 dk lık bısey olamaz dımı ve o aletlede alamaz bebegı
korkma sen
bebegını almamıstır doktor

ayy gercektenmı ınanın ole bısey olmustur dıyee cok vıcdan azabı cekıyorum eşımde cok kızdı neden benden habersız masaya yattın hadı aldıysa falan dıye ama sen su an ıcımı rahatlattın

ayy canım ağlayasım geldi ((
inşallah gelmiştir bebeğin sabah idrarıyla yapsaydın tekrar

sorma cnm yaaa özellikle eşimin baba olmasını o kadar istiyorumki çünkü çok seviyor çocukları sokakta görsen çocuklar hep yanına geliyo alıyo benimki hemen kucağına başlıyo sohbete yok cnm dünkü olaydan sonra hemen yapmam bakalım daha geçikirse tekrarlarım testi

gelecek canım inşallah
hatta bu ay gelecek bence
adet gelmedi hala ne güzel

yok canım olmaz öyle şey
hem bebek hemen öyle bebek gibi görünmüyorki
bebeğe ancak 10. haftadan falan sonra birazcık benziyor

inş.ferda inş.gelir.çıkmadık candan umut kesilmez

hımmm temem tatlım ne hastalığı canım nezamndır yoktum burda haberim yok gecmiş olsun kırmızılar geldimi senin

olmaz oyle sey hem dedigin olay kurtaj ve onada lokal yada genel anestezi yapmadan dayanabilmen mumkun degil hem masadan kalktiginda kanaman olurdu bebekte 10 haftayi gectikten sonra tam anlamiyla sekilleniyor dusunme oyle seyler

hadi inşallahh cnmcım inşallah gönlündeki gibi bebişin senınle olur bu ay
ilk gittiğimde 4 haftalıkdı sonra 2 hafta sonra gitmiştim6+2 sonra yıne 2 hafta sonra gitmiştim 8+6 ydı
ondan sonra 12. haftanda gel dedi dr yani 3 hafta sonraya çağırdı kuzum
benım adım ....cnmcım asemb de şöyle çıktı AS kızımız olursa adını aslı koymak ıstıyoruz

EM oğlumuz olursa emre bide ordaki M kocişimin baş harfi B harfide benim baş harfim hahah amma ilginç bişey yapmısım
adımı verdim az evel ama vermesem daha iyi kuzum :)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…