özlüyoruz evet bence bilinçli özletiyor kendini işini biliyor canım benim
hımmm temem tatlım ne hastalığı canım nezamndır yoktum burda haberim yok gecmiş olsun kırmızılar geldimi senin
tamam tamam kkızma yılmak yok..
o kadar acıya dayandık sabrederiz ALLAHIN İZNİYLE..
kız nasıl bu kadar eminsin :))
bi test yap ALLAHIM VERDİYse rızkını da verir korkma
canım elımde olmadan guldum özur dılerım
insan ısın ıcıne gırmeden bılmıyor haklısın
bebegın elı kolu hemen olmuyorkı
hem almasıda 2 dk lık bısey olamaz dımı ve o aletlede alamaz bebegı
korkma sen
bebegını almamıstır doktor
ay canım cok duygulandım ben yıne
erkekler bızı rahatlatmak ıcın ilgilenmıyor gıbı yapıyorlar ama onlarında hep aklında
canım belkıde hamılesındır
cok ısterım bıran önce kavus bebegıne
a.s cnmcım hoşgeldin
erkekler genelde belli etmemeye çalışıyolar çoğu şeyi
ama en az onlarda bizim kadr düşünüyolar bazı şeyleri cnmcım
üzme canını kuzum hala adetin gelmedi dimi
inşallahda gelmez cnm benım
hee biliyor valla kuzucum
bende yemek yapcam mercimek çorbasını şimcik yapıverem gari
üşeniyorum deminden beri
bu hamişlik iice tembel yaptı benı
ya ınsan boyle bır tecrube yasamayınca bılemıyr ıstee sımdıde folık asıt kullandıktan sonra adet düzensızlıgım basladı ne yapmam lazım aceba
hadi inşallahh cnmcım inşallah gönlündeki gibi bebişin senınle olur bu ay
ilk gittiğimde 4 haftalıkdı sonra 2 hafta sonra gitmiştim6+2 sonra yıne 2 hafta sonra gitmiştim 8+6 ydı
ondan sonra 12. haftanda gel dedi dr yani 3 hafta sonraya çağırdı kuzum
benım adım bircan cnmcım asemb de şöyle çıktı AS kızımız olursa adını aslı koymak ıstıyoruz
EM oğlumuz olursa emre bide ordaki M kocişimin baş harfi B harfide benim baş harfim hahah amma ilginç bişey yapmısım
sorma cnm bende yaaa bide çaktırmıyım diye kastım kendimi .inşllah cnm gebeyimdir
slm cnm bende şaşırdım eşim nerden biliyo adetimin gününü çünkü ben bu ay hiç konuşmadım hala adet olmadım fln diye.hala gelmedi kırmızzılar tuhafdırki hiç gelcek gibi de değil bilmiyorum belkide beynimin oyunu
eee kolay değil kuzucum olsun oldukça yormamaya bak kendini canım benimm bende arada gidiyorum mutfağa yemeğe arda eliyorum yazıyorum tatlımm zaten çok yoruldum sabah 8 de başladım işlere öğleden bitti çok yoruldummm
kızlar o çok beğendiğim kokulardan ve özellikle yemek kokulardan çok tiksindim. Ben nasıl yemekler yapıyım kokmıycak. Soğansız neler olurki ya
slm kızlar dün gece eşim işten geç geldi malum bu hafta bahsetmiştim vardiyalı fln çalışabiliyor işleri çok yoğun .neyse gece geldi bende boynuna sarıldım hep böyle yaparım ilk gördüğümde neyse o da bana sarıldı eğer çocuğumuz olursa böyle senin gibi koksun,baksın böyle bıcır bıcır olsun istiyorum dediben başladım ağlamaya eşim şaşırdı noldu noldu hilal dedi ben de yok bişey dedim çünkü böyle bebek için üzüldüğümü görünce o benden daha çok üzülüyor neyse sonra moralim yerine geldi sabahta beni gıdıklarken miğdem bulandı yoksa yoksa demeye başladı yaaa dedim saçmalama demezmi ama daha adet olmadın şunu fark ettimki en az benim kadar takip ediyor o da tarihi hemde bunca yoğunluğu arasında.gelsin artık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
guldum dıye kızmadın umarım
bende eskıden cok sacma seyler dusunurdum onlar geldı aklıma ayrıca
folıcasıd adet duzensızlıgı yapmaz canım
hıc duymadım daha önce
baska bır sebebı vardır adet duzensızlıgının
haklısın en kısa zamanda bır doktora gıtsem ıyı olacak cnm
bircanım kimsenin aklına gelmezdi tatlım valla bu nick ...ben kolay yoldan eşimle kendi adıı yazdım
bebişin artık eli ayagı gözükür tatlım 1 ay sonrada cinsiyeti belli olur içinden ne geliyo canım bence kızın olcak ASLINNNNN
kuzum yarın sabah bi tkrlasana testi belkimde senşnledir bebişin
kiminin hemen cıkmıyo bebiş var olsa bile gecikmenin 10. gununde anca çıkan bile var cnm benım
ama mutlaka sabah ilk idrarla yap derım kuzum
ooo hamarat hatunsun sen kuzummm sabah 8 miii
o saatlerde dr randevusu olmadıkca kalkamıyorum bile
gideyim mutfaga dedım ama hala gidemedim
Offfff mahvettin kız beni
İnşallah en yakın zamanda kucağın dolar
ahh ahhh yarama tuz bastın
1 aydır annem yapıyordu oda gıttı
annem yaparken bıle mutfagın kapısı kapanıyor penceresı acılıyordu bende kendımı kıtlıyordum yatak odasına
dun ılk kez yaptım yemek camı actım bıde agzıma eşarp bagladım
oo geldii canımcım 6. günümdeyim bugün doktora gittim işte prolaktindeğerim yükssek çıkmış gebeliğe engel dedi ama sağolsun ferdamdan bilgilendirdi beni rahatımm şimdi kuzucum sen nerelerdesin neden girmiyosun kaç gündüer iyisin dimi
yani nasıl olcak bilmiyorum. Akşam iş çıkışı birilerine gidiyorum eşimde geliyo orda yiyip eve geçiyoruz ama dinlenemiyorum bu seferde. Bir süre sadece kahvaltımı yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?