Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

özlüyoruz evet bence bilinçli özletiyor kendini işini biliyor canım benim

hee biliyor valla kuzucum
bende yemek yapcam mercimek çorbasını şimcik yapıverem gari
üşeniyorum deminden beri
bu hamişlik iice tembel yaptı benı

hımmm temem tatlım ne hastalığı canım nezamndır yoktum burda haberim yok gecmiş olsun kırmızılar geldimi senin

oo geldii canımcım 6. günümdeyim bugün doktora gittim işte prolaktindeğerim yükssek çıkmış gebeliğe engel dedi ama sağolsun ferdamdan bilgilendirdi beni rahatımm şimdi kuzucum sen nerelerdesin neden girmiyosun kaç gündüer iyisin dimi

tamam tamam kkızma yılmak yok..
o kadar acıya dayandık sabrederiz ALLAHIN İZNİYLE..

kız nasıl bu kadar eminsin :))

bi test yap ALLAHIM VERDİYse rızkını da verir korkma

valla nasıl bu kadar eminim bilmiyorum açıkcası ama içimden bir ses bu ay olacak diyor nedense. Daha ortada fol yok yumurta yok lakin adet gördüm göreli bu ay bu iş bitecek gibi geliyor.
Birde bu ay sıkı çalışmalar beni de eşimi de hiç bunaltmadı, hiç kasmıyoruz belki de ondan böyle hissediyorum. Hayırlısı. Sadece şunu söyleyeyim, genelde forumu okumakla yetinen ben nedense senin yazdıklarını okurken beraber gebe kalacakmışız hissi yarattı bende hep. İnşallah içime doğan gerçek olur canım.

ya ınsan boyle bır tecrube yasamayınca bılemıyr ıstee sımdıde folık asıt kullandıktan sonra adet düzensızlıgım basladı ne yapmam lazım aceba

sorma cnm bende yaaa bide çaktırmıyım diye kastım kendimi .inşllah cnm gebeyimdir

slm cnm bende şaşırdım eşim nerden biliyo adetimin gününü çünkü ben bu ay hiç konuşmadım hala adet olmadım fln diye.hala gelmedi kırmızzılar tuhafdırki hiç gelcek gibi de değil bilmiyorum belkide beynimin oyunu

hee biliyor valla kuzucum
bende yemek yapcam mercimek çorbasını şimcik yapıverem gari
üşeniyorum deminden beri
bu hamişlik iice tembel yaptı benı

eee kolay değil kuzucum olsun oldukça yormamaya bak kendini canım benimm bende arada gidiyorum mutfağa yemeğe arda eliyorum yazıyorum tatlımm zaten çok yoruldum sabah 8 de başladım işlere öğleden bitti çok yoruldummm

ya ınsan boyle bır tecrube yasamayınca bılemıyr ıstee sımdıde folık asıt kullandıktan sonra adet düzensızlıgım basladı ne yapmam lazım aceba

guldum dıye kızmadın umarım
bende eskıden cok sacma seyler dusunurdum onlar geldı aklıma ayrıca
folıcasıd adet duzensızlıgı yapmaz canım
hıc duymadım daha önce
baska bır sebebı vardır adet duzensızlıgının

kızlar o çok beğendiğim kokulardan ve özellikle yemek kokulardan çok tiksindim. Ben nasıl yemekler yapıyım kokmıycak. Soğansız neler olurki ya

bircanım kimsenin aklına gelmezdi tatlım valla bu nick ...ben kolay yoldan eşimle kendi adıı yazdım

bebişin artık eli ayagı gözükür tatlım 1 ay sonrada cinsiyeti belli olur içinden ne geliyo canım bence kızın olcak ASLINNNNN

kuzum yarın sabah bi tkrlasana testi belkimde senşnledir bebişin
kiminin hemen cıkmıyo bebiş var olsa bile gecikmenin 10. gununde anca çıkan bile var cnm benım
ama mutlaka sabah ilk idrarla yap derım kuzum

ooo hamarat hatunsun sen kuzummm sabah 8 miii
o saatlerde dr randevusu olmadıkca kalkamıyorum bile

gideyim mutfaga dedım ama hala gidemedim

kızlar o çok beğendiğim kokulardan ve özellikle yemek kokulardan çok tiksindim. Ben nasıl yemekler yapıyım kokmıycak. Soğansız neler olurki ya

ahh ahhh yarama tuz bastın
1 aydır annem yapıyordu oda gıttı
annem yaparken bıle mutfagın kapısı kapanıyor penceresı acılıyordu bende kendımı kıtlıyordum yatak odasına

dun ılk kez yaptım yemek camı actım bıde agzıma eşarp bagladım

Offfff mahvettin kız beni
İnşallah en yakın zamanda kucağın dolar

haklısın en kısa zamanda bır doktora gıtsem ıyı olacak cnm

hehe bende başka nickler yazmıstım ama vardı onları kullanan en son bunu yazdım e çıkmadı doğal olarak kimsede
banada kızım olcak gibi geliyo kuzumm dr 12. haftada gel bakalım dedı cinsiyet için ama
belli olarmı bılmayrum

hadı ben cıktım kızlar
mutfakta azcık bulasık var tezgahta onları makıneye koyayım
az sonra gelırım

cnm biraz kafam dağılsın tekrarlıycam tabi testi ama biraz daha zamanı var .geç yumurtıyorum ben belki ondandır diyorum bi umut

Offfff mahvettin kız beni
İnşallah en yakın zamanda kucağın dolar

inşallahhhhhhhhhhhh cnm çok inatçı çıktı bu bebiş hiç annemmede çekmemişim annem 4 tane doğurmuş:44:

yani nasıl olcak bilmiyorum. Akşam iş çıkışı birilerine gidiyorum eşimde geliyo orda yiyip eve geçiyoruz ama dinlenemiyorum bu seferde. Bir süre sadece kahvaltımı yesek

İYİM BİTANEM BENDE DEDİĞİM GBİ O HAYIT HAPI VARDIYA AGNUCASTON ONDAN ALDırdım kocişe KULLANMAYA BAŞLADIM

ferda söylemişti adete 10 gün kala bırakcam bide bebiş için bunu deneyelim dedik

cıkmamış candan umut kesilmezmiş nede olsa ya bişe dicem yumurtlama gününde bacaklar agrırmı 2gündür

bacaklarım agrıyo benim yumurtlama günü nasıl hesaplanıyo netten

yani nasıl olcak bilmiyorum. Akşam iş çıkışı birilerine gidiyorum eşimde geliyo orda yiyip eve geçiyoruz ama dinlenemiyorum bu seferde. Bir süre sadece kahvaltımı yesek

cnm çok zor hakkaten hem çok iyi beslenmen lazım ama mutfağa giremiyorsun bakalım bizler napcaz:44:cnm herşeyimi bulanıyor yoksa et türü şeylere fln mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…