- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
cnm biraz kafam dağılsın tekrarlıycam tabi testi ama biraz daha zamanı var .geç yumurtıyorum ben belki ondandır diyorum bi umut
inşallahhhhhhhhhhhh cnm çok inatçı çıktı bu bebiş hiç annemmede çekmemişim annem 4 tane doğurmuş:44:
kuzum yarın sabah bi tkrlasana testi belkimde senşnledir bebişin
kiminin hemen cıkmıyo bebiş var olsa bile gecikmenin 10. gununde anca çıkan bile var cnm benım
ama mutlaka sabah ilk idrarla yap derım kuzum
ooo hamarat hatunsun sen kuzummm sabah 8 miii
o saatlerde dr randevusu olmadıkca kalkamıyorum bile
gideyim mutfaga dedım ama hala gidemedim
cnm çok zor hakkaten hem çok iyi beslenmen lazım ama mutfağa giremiyorsun bakalım bizler napcaz:44:cnm herşeyimi bulanıyor yoksa et türü şeylere fln mı?
kızlar o çok beğendiğim kokulardan ve özellikle yemek kokulardan çok tiksindim. Ben nasıl yemekler yapıyım kokmıycak. Soğansız neler olurki ya
yemek kokusu. Evdeki tüm parfümleri çekmeceye doldurdum. Kokuları kaldırdım. İyi kötü tüm kokular kötü yapıyor. Hatta 2 hafta önce kokusu nefis gelen brokoli salatası bugün miğdemi bulandırdı. Yani sınır yok hepsinde kötü oluyorumAllahdan çok yiyorum yememde sorun yok Hatta her dakika yiyorum. Artık yemek borusundan aşağı inmiyo yiycekler yani orda kalıyor o kadar yiyorum. Karnım nasıl şiş sürekli yemek yemekden ama gel gelelim ben yapmıycam birisi yapıcak hazırlayıp yicem
İYİM BİTANEM BENDE DEDİĞİM GBİ O HAYIT HAPI VARDIYA AGNUCASTON ONDAN ALDırdım kocişe KULLANMAYA BAŞLADIM
ferda söylemişti adete 10 gün kala bırakcam bide bebiş için bunu deneyelim dedik
cıkmamış candan umut kesilmezmiş nede olsa ya bişe dicem yumurtlama gününde bacaklar agrırmı 2gündür
bacaklarım agrıyo benim yumurtlama günü nasıl hesaplanıyo netten
hehe bende başka nickler yazmıstım ama vardı onları kullanan en son bunu yazdım e çıkmadı doğal olarak kimsede
banada kızım olcak gibi geliyo kuzumm dr 12. haftada gel bakalım dedı cinsiyet için ama
belli olarmı bılmayrum
ah canım berbat bişey o
valla o dönemlerde eşim yaptı bizde yemeği
herşeyi yapamaz ama et tavuk balık makarna pilav vs türü şeylerle idare ettik
eşin yapmaz mı senin?
bir de insan kendi pişirdiğini yiyemiyor o dönemlerde
hoş hala var bende o
kendim pişirince yiyemiyorum hala ne zaman geçer bilmem
ilk 3 ay çok önemli değil bebek senden alacak üzülme beslenemiyorum diye
valla kuzucumm ağrı yaparmı bilemiyorum iyi yappışşın aldırmakla bende bugün aldırdım yolda gelmeküzere ferdam benide bilgilendirdi sağolsun işte kullanıcam inş gülüm adetin iteli lkaç gün oldu tatlım
ben şampuan kokularından çok fena tiksinmiştim
banyoya girmek istemiyodum düşün
hatta kokmayan şampuan istiyorum diye bağırıyodum evde
ben şampuan kokularından çok fena tiksinmiştim
banyoya girmek istemiyodum düşün
hatta kokmayan şampuan istiyorum diye bağırıyodum evde
yemek kokusu. Evdeki tüm parfümleri çekmeceye doldurdum. Kokuları kaldırdım. İyi kötü tüm kokular kötü yapıyor. Hatta 2 hafta önce kokusu nefis gelen brokoli salatası bugün miğdemi bulandırdı. Yani sınır yok hepsinde kötü oluyorumAllahdan çok yiyorum yememde sorun yok Hatta her dakika yiyorum. Artık yemek borusundan aşağı inmiyo yiycekler yani orda kalıyor o kadar yiyorum. Karnım nasıl şiş sürekli yemek yemekden ama gel gelelim ben yapmıycam birisi yapıcak hazırlayıp yicem
kızlar hayıt kullandığınız ay sancınız daha fazla olablir
neticede kaliteli yumurtlamayı sağlıyor
endişe edecek bişey yok
tatlım benm 14 gün oldu biteli aşagı yukarı yumurtlama günlerimin içinde sayılırım ama henüz akıntım yok
ins bu hayıt rabbimden sonraki en büyük umudum hayırlısı olsun bakalım ikimiz içinde
ben gittim valla pilavımı koydum geldim kuucum hafta sonundan çıkınca ev savaştan çımışız gibi oluyo dün de evde değildim yapamadım bugün yaptım buzdolabını temizledim mutfak dolaplarını sildim çamaşır yıkandı astım banyoları yıka sil süpür toz al bulaşık yıka derken öldüm valla
ayyy insallah nazlı cıkıp totosunu göstermezde belli olur bebişin cinsiyeti,hayırlısı ins canım
allahım hayırlısıyla saglıklı bir sekilde kucagına almayıda nasip etsin balım kıpırdmaya başladımı bakim
Hosgeldinnnnn aramizaaaa tiksindin demekkk bende kocamin parfumunden alkolun kokusundann kimyon vs baharattan tiksinmistim ve bana 1 tas yemek getirecek kimsemde yoktu yaptim sen gorumcelere falan soyle yapsinlar bu donemin magduru benim sanirim dunde agladim aklima gelince
Beni özleyen olmamış sanırım çabuk unutulduk neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?