Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tmm kuzum sen nezaman istersen ozaman yap cnm benımm

ben gittim valla pilavımı koydum geldim kuucum hafta sonundan çıkınca ev savaştan çımışız gibi oluyo dün de evde değildim yapamadım bugün yaptım buzdolabını temizledim mutfak dolaplarını sildim çamaşır yıkandı astım banyoları yıka sil süpür toz al bulaşık yıka derken öldüm valla

cnm çok zor hakkaten hem çok iyi beslenmen lazım ama mutfağa giremiyorsun bakalım bizler napcaz:44:cnm herşeyimi bulanıyor yoksa et türü şeylere fln mı?

yemek kokusu. Evdeki tüm parfümleri çekmeceye doldurdum. Kokuları kaldırdım. İyi kötü tüm kokular kötü yapıyor. Hatta 2 hafta önce kokusu nefis gelen brokoli salatası bugün miğdemi bulandırdı. Yani sınır yok hepsinde kötü oluyorum Allahdan çok yiyorum yememde sorun yok Hatta her dakika yiyorum. Artık yemek borusundan aşağı inmiyo yiycekler yani orda kalıyor o kadar yiyorum. Karnım nasıl şiş sürekli yemek yemekden ama gel gelelim ben yapmıycam birisi yapıcak hazırlayıp yicem

kızlar o çok beğendiğim kokulardan ve özellikle yemek kokulardan çok tiksindim. Ben nasıl yemekler yapıyım kokmıycak. Soğansız neler olurki ya

ah canım berbat bişey o
valla o dönemlerde eşim yaptı bizde yemeği
herşeyi yapamaz ama et tavuk balık makarna pilav vs türü şeylerle idare ettik
eşin yapmaz mı senin?
bir de insan kendi pişirdiğini yiyemiyor o dönemlerde
hoş hala var bende o
kendim pişirince yiyemiyorum hala ne zaman geçer bilmem
ilk 3 ay çok önemli değil bebek senden alacak üzülme beslenemiyorum diye

ben şampuan kokularından çok fena tiksinmiştim
banyoya girmek istemiyodum düşün
hatta kokmayan şampuan istiyorum diye bağırıyodum evde

valla kuzucumm ağrı yaparmı bilemiyorum iyi yappışşın aldırmakla bende bugün aldırdım yolda gelmeküzere ferdam benide bilgilendirdi sağolsun işte kullanıcam inş gülüm adetin iteli lkaç gün oldu tatlım

ayyy insallah nazlı cıkıp totosunu göstermezde belli olur bebişin cinsiyeti,hayırlısı ins canım

allahım hayırlısıyla saglıklı bir sekilde kucagına almayıda nasip etsin balım kıpırdmaya başladımı bakim

kızlar hayıt kullandığınız ay sancınız daha fazla olablir
neticede kaliteli yumurtlamayı sağlıyor
endişe edecek bişey yok

eşim geç geliyo canım o zamana kadarda ben 2-3 kere yemek yiyorum evde bu sefer eşimle yiyemiyorum
Ayrıca bu göbek hiç beslenemiyorum diyen birinin göbeğimidir
Eki Görüntüle 332547

tatlım benm 14 gün oldu biteli aşagı yukarı yumurtlama günlerimin içinde sayılırım ama henüz akıntım yok

ins bu hayıt rabbimden sonraki en büyük umudum hayırlısı olsun bakalım ikimiz içinde

cnm ben astım hastasıyım yaa benim var kokmayan şampuan ve duş jelim.benimde eşim en arka odada sıkar parfümünü

ben bu ara çok kısa banyo yapıyorum çünkü çok sıcak yıkanmayı seviyorum. Bebeğe zarar vermesin diye hemen yalandan bi şampuan bi duş jeli abdestimi alıp çıkıyorum

Hosgeldinnnnn aramizaaaa tiksindin demekkk bende kocamin parfumunden alkolun kokusundann kimyon vs baharattan tiksinmistim ve bana 1 tas yemek getirecek kimsemde yoktu yaptim sen gorumcelere falan soyle yapsinlar bu donemin magduru benim sanirim dunde agladim aklima gelince

inş canım benim inşş sakın boş durma o zaman çalışmalara tam gaz devam emi gülümmm inş artık hayırlısıyla gelir bebişlerimiz AMİNNNNNN

Beni özleyen olmamış sanırım çabuk unutulduk neyse artık

helak valla kuzum sanaa maşallahhhh ne var yok halletmişsin cnmcımmm
bende şimcik kırmızı mercimeğimi koydum birazdan blendırdan geçircem
yanına ne yapcam bil bakalım makarnaaa
yakında makarnaağacı çıkcak içimde ama olsun napam

hehe inşallah kuzucummm amiiiiiiiiiiin

yok ben bişey hissetmiyorum daha kuzum sanırsam erken daha hissetmek için
her günü bi başka farklı bu hamişliğin Rabbim tez zamanda nasip eder sanada kuzum tüm bekleyenlere

görümcelerim kayınvalidem falan pervane oluyorlar ama oraya gitmekde her gün sıkıyor. Çünkü gerçekten dinlenemiyorum. Bide orda dolunayımız var. Goldenımız onunla oynamakdan nefesim kesiliyor artık o yüzden haftada 2 gün gitsek yeter gibi
Tontiş kayınvalidemi özlüyorum ama bide yemeklerini. Ben ne istesem onu bir şekilde yapar. Çok fedakardır benim tontişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…