Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hic bir topik bizim topigimiz gibi degil ya..
sallamiolar beni
nerde kilo vercem ben

tatlım ben sallarım seni niye dert ediyorsun kiii
gel sen burda takıl boşver gerisini
bak ben hiç başka yerlere bakmıyorum aysun ve duygudan öğrendiklerim yetiyo bana

10 binlere gelmişiz ama ben hala hamilde değilimmmmm:18::18:
oysaki 10 binlerde hamile olmayı hayal etmiştimmmm:44::44:

bence o seninle alakalı değil bizim çenemiz çok düşük ondan ilerliyo kuzum. normal topiklerin 10000 i bizim 20000-25000 civarına denk geliyor. Hem belki seninledir bebikinde bizim haberimiz yoktur.

peki nasıl farkettiniz bu hormonun yüksek olduğunu?

tatlım ben sallarım seni niye dert ediyorsun kiii
gel sen burda takıl boşver gerisini
bak ben hiç başka yerlere bakmıyorum aysun ve duygudan öğrendiklerim yetiyo bana

Ama ben su anda en cok ona odaklanmak istiyorum ya.. ondan ..
Sanirim diyet gunluklerine gecip kendimi kendim gaza getircem..
Baska topiklerde de insanlarin seni zorla motive etmesini beklemek de sinirimi bozuyor zaten cok normal bir psikolojide oldugum sayilmaz.. millet de benle ugrasacak degil ya,,
gideyim gunluk gibi tutayim bakayim .. kendi kendime gunlugume yazacagima oraya yazarim diyetimi..
Hem hedefime gelirsem de ani olur napim

ay kıyamam ben sana canım yaaa
duygu da aysunda çok memnunlardı topiklerinden gelince onlara bi sorarız canım dert etme bunu
bizde burda birbirimize gaz veriyoruz zatennn

kadin doktoruna gittim cnm
orda kan tahlilim yapildi
hormonlara bakildi

anladım hemen şüphelendim de acaba bende de var mıdır diye ama 1 sene önce kürtaj olduğumda bakmışları hormonların normal demişti doktor...

ya şimdi de içim çok garip beni biraz rahatlatabilir misiniz? hila19 la aynı durumdayım... bat günlerimiz aynı idi... ama ben dün şu imce çubuk testlerden 1 tane yaptım ve olumsuz tertemiz bir tek çizgi çıktı... 2-3 gündür karnım çok şiş ve göğsümde hassasiyet başladı... bi de üstüne üşütmüşüm galiba burnum da akıyor haprisiyorum bol bol :) belirtiler neler olmalı bilemedim... acaba bunlar hastalık belirtisi mi? gebelikten pek ümidim yok zaten ((((

yaaa ben 10 bininci sayfadan yazmış olmak istiyordum ama olmayacak galiba
10 dk sonra çıkıcam iştennn:18::18:

adet düzenin düzenli mi yoksa aksadigi oluyor mu hic cnm?
cnm benim kasiklarim cok agriyor ama böyle batmalar giriyor mesela belirtiler bende böyleydim
herkesde farkli olabiliyor cnm
egerki gec döllenmeyse olabilir neden olmasin cnm
tam ne zaman yumurtladin onu biliyormusun peki?

esteban doktora gittin mi 2 gündür aklımda sen varsın? nasıl çıktı kan tahlili

selam kızlar ben geldim yeniden benim kasıklarım çok kötü ağrıyoooooo..
sağ tarafta bi ağırlık hissediyorummm adet sancısı giibii

sanırım bu ayın 9 u ile 13 ü arasıydı ovulasyon tarihi.

benim de gün içerisinde kasığıma çok ,nce dikkat etmeden hissedilemeyecek kadar ince iğneler batıyor ama psikolojik olamsından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…