hosgeldin canimmm ben iyiyim kendi adima sen nasilsin cnm?
cnm batdaşım benimde durum aynı dün ovulasyonum kıpkırmızı çıktı bende baya umutlandım gebelik yaptım olumsuz tabiiiadet olcaksamda gelsin bir an önce böyle daha kötü yaaaaaaa
hoşgeldinnnnnnnnnnn
dejavucum bi git bakalım belli olsun var mı yokmu ona göre bakarsın artık.benimkide (kayınvalidem)çok dagınık yani böyle yazın burda oluyorlar gidiyoruz onlara allahım heryer pis hele bi kadın banyo yaptıktan sonra saçlarını yerde lavaboda öylece bırakırmı valla böyle tutam tutam miğdem kalkıyo görünce dayanamayıp hergün lavaboyu banyoyu temziliyorum.hele yemek yaparken mutfağı bir dağıtıyor allahım yerde maydonazlar mı dersin soğanlarmı dersin sonra öylece bırakıp rahat rahat otura biliyor ben öyle aşırı titiz biri değilim ama bu kadarı fazlaher işinede eşi yardım ediyo makinayı boşaltıyo ütüleri yapıyo çamaşırları asıyo bide bazen akşam oluyo yemek fln yapmıyo hiç umrunda değilmiş gibi yani insanlar işten gelcek aç fln diye düşünmüyo ben bir iki baktım yok ben grip yaptım napiyim eşim aç mı kalsın amaaaan böyle işte herkesin hem iyi hem kötü tarafı var alıştık artık birbirimize beterin beteri var şükrediyorum yinede
istanbulada çarşamba akşamı gelicekmiş kuzum. Bakalım nasıl olucak acaba.
Bu arada eşimin yarın doğum günü hala ne alcağımı bilmiyorum bu akşam alıcam artık bişeyler
ztar çok sevindim kanamanın azaldığına ve parçanın düştüğüne. Şükür çok zorlanmadan atlatıcaksın inşallah. Çarşamba gitcenmi doktora yine
canım daha bir yıl olmuş, bu kadar üzülme bak bizede doktor demiştiki en azından doğal yolla hamile kaldığına göre şansın çok yüksek bir aşılama yapılır demişti.
Bizimde çevremizde herkes baskı yaptı daha doğrusu eşim tek erkek, biz dedik ki ev almak istiyoruz para biriktiriyoruz şuan çocuk düşünmüyoruz
Kimse için değil sadece ikiniz için olmalı o çocuk, onlar istiyor diye değil anne baba olmayı hakettiğiniz için olmalı o yüzden sakın dert etme. İstersen bir doğum hastanesinin aciline git orda kadınların acısını gör azıcık acelen azalır belki
Valla biz göztepede otuyoruz annemler yanii orada fazla yağmaz alçak kalıyor. Ama dayımlara gidicez cumartesi onlar yakacıkta orası nasıl olur bilmem artık. Minibüsle gidicez yaa çevreyolu açık oluyor sorun yaşamayız sanırım.
benmkide tek erkek ama ben kaynana yönünden cok sanslıyım allahıma şükür pırlanta gbi bi kadın
bana hep destek oldu düşük yaptıgımda sarılıp birbirimize aglamıştık beni cok teselli etti
üzülme kızım sen saglıklı olda bebek yine olur oldugunda bıktırır bile seni derdi hep..
ben eşimin cocuk hasretini görünce daha cok istiyorum cocukları cok asırı sever
oglum olsa sunu alcam kızım olsa sunu alcam benide heveslendiriyo bende onun etkisiyle istiyorum
valla cevreden sorduklrında bebiş varmı diyenlere atlayasım var valla okdar sinir oluyorum zaten olsada söylemeyi düşünmüyorum kimseye
yıldızımmı düşük ne hemen nazar değiyor
şükür o zaman canım benimde kayınvalidem ilk düşüğümde hastanede yatmıştım kürtajdan sonra ben ayılana kadar iç çamaşırımı o giydirip ped falan koymuş kendimi çok kötü hissetmiştim o zaman ama o da benim annem neticede. Onun biricik oğlu ama yinede oğlunu atar beni tutar üzmemek için. Rabbim en azından bize hayırlısını vermiş. Neleri var bir bilsenbenmkide tek erkek ama ben kaynana yönünden cok sanslıyım allahıma şükür pırlanta gbi bi kadın
bana hep destek oldu düşük yaptıgımda sarılıp birbirimize aglamıştık beni cok teselli etti
üzülme kızım sen saglıklı olda bebek yine olur oldugunda bıktırır bile seni derdi hep..
ben eşimin cocuk hasretini görünce daha cok istiyorum cocukları cok asırı sever
oglum olsa sunu alcam kızım olsa sunu alcam benide heveslendiriyo bende onun etkisiyle istiyorum
valla cevreden sorduklrında bebiş varmı diyenlere atlayasım var valla okdar sinir oluyorum zaten olsada söylemeyi düşünmüyorum kimseye
yıldızımmı düşük ne hemen nazar değiyor
cnm batdaşım benimde durum aynı dün ovulasyonum kıpkırmızı çıktı bende baya umutlandım gebelik yaptım olumsuz tabiiiadet olcaksamda gelsin bir an önce böyle daha kötü yaaaaaaa
sen de herhangi bir belirti var mı? benim gözğsümde bir hassasiyet başladı dünden beri. bi de sanki idrara sık mı çıkıyorum anlayamadım, belki de psikolojil. bi de üşütmüşüm galiba. hafiften burun akıntım ve boğazımda kızarıklık var. tespit edemiyorum yani bende ki değişiklikleri. çok arada derede sanki kasıklarımda incecik bir sızı oluyor ama o da psikolojik olabilirya da idrara sıkışmaktan bilemedim ki... bugünü de devirdik ... bakalım hayırlısı yarın ne olacak .... beraber gebe kalsak keşke değil mi:)
aynen banada çok nazar değer bende ilk 3 ay olursa tabi söylemeyi düşünmüyorum uzak kişilere.bi olsada onu düşünsek
Ben kaçtım kızlar. Kociş geliyor çıkmış fakülteden arabayı ısıt gelmeden diyorum ama nerdee buz gibidir şimdi yarı yolda ancak ısınır yeni de olsa böyle oluyor. Çok acıktım neyse ki dün kaynanadan gelince yemek yapmıştım şimdi rahatım dün zor oldu ama. Bir de yarın kocişe yemek yapıp bırakcam perşembe iş çıkışı gidicem çünkü hatta erken çıkıcam burdan yarın akşamdan yapmam lazım ama pırasa, karnıbahar,lahana sevmiyor yaa kurufasulye de geçen hafta yaptım bugünde köfte var ne yapsam ki.. Hadi neyse iyi akşamlar... Görüşürüz girerim akşam yine diziden önce ütümü de yapıp.
sen de herhangi bir belirti var mı? benim gözğsümde bir hassasiyet başladı dünden beri. bi de sanki idrara sık mı çıkıyorum anlayamadım, belki de psikolojil. bi de üşütmüşüm galiba. hafiften burun akıntım ve boğazımda kızarıklık var. tespit edemiyorum yani bende ki değişiklikleri. çok arada derede sanki kasıklarımda incecik bir sızı oluyor ama o da psikolojik olabilirya da idrara sıkışmaktan bilemedim ki... bugünü de devirdik ... bakalım hayırlısı yarın ne olacak .... beraber gebe kalsak keşke değil mi:)
cnm belirtilerim varla yok arası benimde bende psikolojiktir diyorum ama artık bi sonuca varsın istiyorum
inşallah cnm ne güzel olurrrrrrrrrrrr çifte havai fişek alırık
bende öyle diyodum ama herkes biliyor
muhtemel bende öyle olabilrim
aynen banada çok nazar değer bende ilk 3 ay olursa tabi söylemeyi düşünmüyorum uzak kişilere.bi olsada onu düşünsek
Arkadaşlar birşey soracaktım, hamileliğin ilk haftalarında yanlışlıkla doğum kontrol hapı kullanımında bebeğe herhangi bir zararı oluyormu bilginiz varmı? :18:
şükür o zaman canım benimde kayınvalidem ilk düşüğümde hastanede yatmıştım kürtajdan sonra ben ayılana kadar iç çamaşırımı o giydirip ped falan koymuş kendimi çok kötü hissetmiştim o zaman ama o da benim annem neticede. Onun biricik oğlu ama yinede oğlunu atar beni tutar üzmemek için. Rabbim en azından bize hayırlısını vermiş. Neleri var bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?