Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztar çok sevindim kanamanın azaldığına ve parçanın düştüğüne. Şükür çok zorlanmadan atlatıcaksın inşallah. Çarşamba gitcenmi doktora yine

hosgeldin canimmm ben iyiyim kendi adima sen nasilsin cnm?

hosbulduk bacilar iyiyim cok sukur.. ya disim basladi yine hafiften agrimaya.. Turkiyeye gelene kadar sabretse bareee

bizimki de aşırı titiz. Ama başkası yapıyor diye. Ancak abartıyor yaaa bezdiriyor öylesi de. Şimdi nisanda kadın ayrılacakmış 20 senedir çalışıyordu başka kadın önerecekmiş eşime dedim valla evine karışmam temizlemem ben ne kadar iyi yapsam da illa birşey bulur 20 senelik kadında bile buluyordu alıştığı halde. Birşey söyler moralim bozulur ama yemek götürürüm çağırırım dedim. Ya otururken bile diken üstüne otururuz yani o kadar. Elden ayaktan düşse yatağında bile yapar yapacağını karışır ama ne olursa olsun yatağa düşseler bakarım yani eşimin annesi onlara taşınır yine bakarım. Büyük ev zaten. Hele kayınpederimi çok çok seviyorum asla mağdur etmem.

istanbulada çarşamba akşamı gelicekmiş kuzum. Bakalım nasıl olucak acaba.
Bu arada eşimin yarın doğum günü hala ne alcağımı bilmiyorum bu akşam alıcam artık bişeyler

Valla biz göztepede otuyoruz annemler yanii orada fazla yağmaz alçak kalıyor. Ama dayımlara gidicez cumartesi onlar yakacıkta orası nasıl olur bilmem artık. Minibüsle gidicez yaa çevreyolu açık oluyor sorun yaşamayız sanırım.

ztar çok sevindim kanamanın azaldığına ve parçanın düştüğüne. Şükür çok zorlanmadan atlatıcaksın inşallah. Çarşamba gitcenmi doktora yine

canim bende hem seviniyorum dogal oldu diye.. hemde o son parcaya baktim inceledim.. Allahim cok kotuydu bakmasaymisim diyorum merak iste neyse..
evet gidicem carsamba yine hem hormon sonuclarima bakicaz doktorla hemde yine kan alicaklar..
bilmiyorum bi de kontrol ederler heralde dimi rahim tamamen temizlenmismi diye ??

benmkide tek erkek ama ben kaynana yönünden cok sanslıyım allahıma şükür pırlanta gbi bi kadın

bana hep destek oldu düşük yaptıgımda sarılıp birbirimize aglamıştık beni cok teselli etti

üzülme kızım sen saglıklı olda bebek yine olur oldugunda bıktırır bile seni derdi hep..

ben eşimin cocuk hasretini görünce daha cok istiyorum cocukları cok asırı sever

oglum olsa sunu alcam kızım olsa sunu alcam benide heveslendiriyo bende onun etkisiyle istiyorum

valla cevreden sorduklrında bebiş varmı diyenlere atlayasım var valla okdar sinir oluyorum zaten olsada söylemeyi düşünmüyorum kimseye

yıldızımmı düşük ne hemen nazar değiyor

ya kızlar bide ben ehliyet için kan grubu kartı almıştım baya bi zor olmuştu çünkü özelde 45 tl para isteediler sağlık ocağı yapmıyoruz dedi devlet hastanesi önce muayne olman lazım dedi.neyse bi poliklinikte 20 tl ye yaptırmıştım yarın sabah dosyamı alıp emniyet müdürlüğüne gitcektim herşeyim tamamdı bugün dosyamı tekrar kontrol ederken fark ettimki kan grubu kartım yooooooooooookeşim dosyaya koymuştun diyo bende koyduğumu hatırlıyorum ama yooooooooooooook heryeri döktüm baktım yooooooooooook

bizim ev ümraniyede iş yeride libadiyede. bana yakına gelicen yani cumartesi yollar açık olur öğlen saatinde

Son düzenleme:
Ben kaçtım kızlar. Kociş geliyor çıkmış fakülteden arabayı ısıt gelmeden diyorum ama nerdee buz gibidir şimdi yarı yolda ancak ısınır yeni de olsa böyle oluyor. Çok acıktım neyse ki dün kaynanadan gelince yemek yapmıştım şimdi rahatım dün zor oldu ama. Bir de yarın kocişe yemek yapıp bırakcam perşembe iş çıkışı gidicem çünkü hatta erken çıkıcam burdan yarın akşamdan yapmam lazım ama pırasa, karnıbahar,lahana sevmiyor yaa kurufasulye de geçen hafta yaptım bugünde köfte var ne yapsam ki.. Hadi neyse iyi akşamlar... Görüşürüz girerim akşam yine diziden önce ütümü de yapıp.

aynen banada çok nazar değer bende ilk 3 ay olursa tabi söylemeyi düşünmüyorum uzak kişilere.bi olsada onu düşünsek

şükür o zaman canım benimde kayınvalidem ilk düşüğümde hastanede yatmıştım kürtajdan sonra ben ayılana kadar iç çamaşırımı o giydirip ped falan koymuş kendimi çok kötü hissetmiştim o zaman ama o da benim annem neticede. Onun biricik oğlu ama yinede oğlunu atar beni tutar üzmemek için. Rabbim en azından bize hayırlısını vermiş. Neleri var bir bilsen

görüşürüz cnm eşine nohut yap bırak bide ben köfte hazırlayıp buzluğa atıyorum böyle durumlarda kolay geliyo onada.aman dikkat et üşütme sakın

Arkadaşlar birşey soracaktım, hamileliğin ilk haftalarında yanlışlıkla doğum kontrol hapı kullanımında bebeğe herhangi bir zararı oluyormu bilginiz varmı? :18:

aynen banada çok nazar değer bende ilk 3 ay olursa tabi söylemeyi düşünmüyorum uzak kişilere.bi olsada onu düşünsek

hakkaten yaa özellikle görümceme derdim hamiş olduğıumu ertesi gün pat düşük yapmışım iki düşüktede öyle oldu inanırmısın canım

beni sevdiğini bilmesem kötü gözle baktığını düşünürdüm ama cokda sever beni bende onu

ee cocugu yok desem 2 tane evladı var 3.yolda bazen sevdiğine insan nazar değdirir ya o hesap

onada söylemiycem kara liisteye onuda ekledim

Arkadaşlar birşey soracaktım, hamileliğin ilk haftalarında yanlışlıkla doğum kontrol hapı kullanımında bebeğe herhangi bir zararı oluyormu bilginiz varmı? :18:

cnm benim bi bilgim yok istersen doktorunu arayıp sor.kaç haftalık hamilesin cnm bide doğum kontrol hapı kullanırkenmi hamile kaldın?

haklısın canım cadoloz bişe olsa napardım bide alt katımda oturuyor katlanamazdım herhalde ama allahtan ağzı var dili yok

islamı yaşayan bi kadın oldugu için eğriyi doğruyu biliyo banada öyle davranıyo..allah hiç bozmasın huyunu suyunu

herkesede nasip etsin böyle bi kayınvalide ..

tatlım bu arada kendinden bahsedermisin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…