Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sen kayınvalideden çekenlerdensin sanırım

ben evin tek kızı olmanın ve ve evin tek erkeğini almanın şımarıklığını yaşayan biriyim işte. 22 yaşındayım. Şimdilik çalışıyorum. Bebekden sonra ne olur bilmiyorum.
2 düşüğüm var, ben bir ay sonra aşılama beklerken unuttuğum bir ay hamile kaldım işte
Bütün günümü sizlerle geçiriyorum. Bu ara yatağı yorgana mutfağa taşıyıp orda yaşayasım var.
ben bu kadarım he bide eşim zaten yaşlı yarın dahada yaşlanıcak ( onu böyle kızdırıyorum) 32 yaşında olucak yarın. O benim herşeyim, aşkımız hala taze. Çok yıkımlardan döndük ama çok güzel bir evliliğim var meyveside 9. ayda bizimle olcak inşallah

canim ben sana cevap yazmistim ama kaynadi sanirim:44:
bir dahada ayni seyleri yazmaya usendim..

iyi aksamlar kizlar cumleten nasilsiniz azra hamileymissin ins ALLAHIM tez zamanda saglikli bir evlat verirr ins bi avazda da dogurmak nasip olur tabi tum topikte ki hamileler icin de darisi da benim gibi bebek bekleyenlere en tez zamandaa

evet canım kesin bakarlar bişey kalmışmı diye. Çok sevindim ama gerçekten doğal olması çok güzel. Artık rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmanı ve kendini hazır hissetmeni nasip etsinki yeniden güzel haberini alalım

bende 22 yasındayım bitanem 2 düşükte bende var kötü ortak yanlarımız var ama bunlar neticesinde

burada birleştik dertlerimizi anlattık kmi zamn derman bulduk..ne kadarlık evlisin canım bide ismini söylermisin ..

eşinin yaşının büyük olması tecrübe sahibi yapar onu ,küçücüğü olursun onun hele meyveniz doğunca

keyfiniz mutluluğunuz kat kat artıcak allah nzarlardan saklasın evliliğinizi ve meyvesini

sağol canım. 4 yıl 3 aylık evliyiz. eşim zaten kendi çocuğu gibi kucaklayıp getirip götürüyor. Yaşı büyük olduğu için yaptığım herşeyi olgunlukla karşılıyor. Adın nazlı bu arada

nazlıcım 18 yasında evlenmişsin cok ufakmışsın tatlım ama olsun bak 4 yıl olmuss az buz bişe diil

şimdi cıkıyorm kib görüşmek üzere tatlım

iyi aksamlar kizlar cumleten nasilsiniz azra hamileymissin ins ALLAHIM tez zamanda saglikli bir evlat verirr ins bi avazda da dogurmak nasip olur tabi tum topikte ki hamileler icin de darisi da benim gibi bebek bekleyenlere en tez zamandaa

iyi aksamlar cnm hosgeldin
saolasin cnmmm amin insallah
darisi sizlerin basina insallah

ara cım ben biraz yeni sayılırım :) herkes seni çok sevinerek tebrik ediyor, ben de ediyorum bu arada :) ne zamandıer bebek bekliyordun, ne kadarlık evlisin bi de herhangi bir tedavi görmüşmüydün öncesinde? çok mu oldu sorularım :26:

hic bir topik bizim topigimiz gibi degil ya..
sallamiolar beni
nerde kilo vercem ben

10 binlere gelmişiz ama ben hala hamilde değilimmmmm:18::18:
oysaki 10 binlerde hamile olmayı hayal etmiştimmmm:44::44:

cnm 5 aydir biz deniyorduk 5.ayimd geldi bebegim
5 aydir bu topikteyim cnm uzun süreli tanisiyoruz aramizdaki muhabbet iyi arkadaslarimla ondandir cnm sevinmeleri kisacasi birbimizi cok seviyoruz :))
ben evleneli 6 sene olck cnm 4 subatta
tedavi görmedim sadece erkek hormonu yüksek cikmisdi bende hayit tohumu hapi kullandim cnm.
yok cnm istedigini sorabilirsin cekinmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…