cnm 5 aydir biz deniyorduk 5.ayimd geldi bebegim
5 aydir bu topikteyim cnm uzun süreli tanisiyoruz aramizdaki muhabbet iyi arkadaslarimla ondandir cnm sevinmeleri kisacasi birbimizi cok seviyoruz :))
ben evleneli 6 sene olck cnm 4 subatta
tedavi görmedim sadece erkek hormonu yüksek cikmisdi bende hayit tohumu hapi kullandim cnm.
yok cnm istedigini sorabilirsin cekinmene gerek yok
Kızlarrrrrrr selammmmmm
duygum tatlı yorgunluk mu var acep
ferda napıyonnnn
gülbebek yarın bat günü
kaçma bir yere
yakalarız
hilal tatlım nasılsın
meg nirde yaaaaaaaa
plates alşknlk yaptı cnm yaa bi rahatlk verıo sabah yapaym dedm ama usutune de geznde dedgin gibi fena et kırdı evt var krem olmadı süreym bacaklarmakendini çok yorma cnm et kırdımı fena oluyor , kas gevşetici krem varsa odan sür iyi gelir
saol hilalimmmcnm ne güzel kilo veriyosun valla çok tebrik ederim.randevu hangi gündü
selam kızlar yeniden geldim.
benim kasık ağrım fena sağ tarafım çok ağrıyo yaa neden acaba
yeni mi yumurtlama oluyo yoksa yumurta mı çatlıyo.
dün gece ilişki olmadı bu gece olacak..
bişey kaçırmış olur muyum acaba :26:
Kızlarrrrrrr selammmmmm
duygum tatlı yorgunluk mu var acep
ferda napıyonnnn
gülbebek yarın bat günü
kaçma bir yere
yakalarız
hilal tatlım nasılsın
slm cnm benimde sol tarafım acaipseninki çatlamadır heralde 1 gün arayla bişey kaçırmazsın cnm zaten doktor bizede öyle önermişti
Klinikten aradilar yarinki randevumu hatirlatmak icin saglam firca kaydim kadina
Sinir oluyorum yaa.. gecen sefer ikideydi randevum taaa 4 de gordum doktoru.. burda doktora gitmek eziyet..
Allah guzel sebeplerle doktor gorebilmeyi nasip etsin..
bugün bende denk gelmedim ama mutlaka uğrar
burda da oluo o bekletıo drlar çok ..demek orda da farklı degl ...ii yapmşsn cnmbakçaklar demi usgyle parça kalmış mı die buyuk ihtmal kalmamştr cnm parça marça...kanama dvm edıo mu az da olsa ?
ben de ozledm megi
ayyy kadina dedim cok beklemicem dimi diye kadin sanmiyorum diodu ki lafi agzina tiktim gecen boyleydi boyle oldu bilmem ne ben oraya bile gelmek istemiyorum psikolojim bozuk zamanim yok dedim biseler hatunda bozuldu halbuki kibarlikla sanmiyorum diyecekti ama olsun bunlara kibarlik yaramiyor
canim bakarlar heralde birsey kalmis mi kalmamis mi diye.. kanamam devam ediyor ama cok az fazla degil,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?