Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

azra bebeğin hayırlı olsun ben çok yazmıyorum fakat hep okuyorum yazılanları seninde istediğini biliyordum allah gönlüne göre vermiş darısı bizlere inşallah.ben sana bişey sormak istiyorum bu hayıt tohumu hapını kullandığında adetlerinde bi düzenlenme oldu mu ben de bu ay başlamayı planlıyorum da adetin 3. günü başlıcam inşallah:)

Klinikten aradilar yarinki randevumu hatirlatmak icin saglam firca kaydim kadina
Sinir oluyorum yaa.. gecen sefer ikideydi randevum taaa 4 de gordum doktoru.. burda doktora gitmek eziyet..
Allah guzel sebeplerle doktor gorebilmeyi nasip etsin..

Kızlarrrrrrr selammmmmm

duygum tatlı yorgunluk mu var acep

ferda napıyonnnn

gülbebek yarın bat günü
kaçma bir yere
yakalarız

hilal tatlım nasılsın

Kızlarrrrrrr selammmmmm

ferda napıyonnnn

gülbebek yarın bat günü
kaçma bir yere
yakalarız

hilal tatlım nasılsın

sanada slm tatlum koltukta uyuyup kalmışım kendime gelmeye çalışıyorum bide öyle bi geçer zamanki yeni mi eski bölümmü onu anlamaya çalışıyorum

selam kızlar yeniden geldim.
benim kasık ağrım fena sağ tarafım çok ağrıyo yaa neden acaba
yeni mi yumurtlama oluyo yoksa yumurta mı çatlıyo.
dün gece ilişki olmadı bu gece olacak..
bişey kaçırmış olur muyum acaba :26:

kendini çok yorma cnm et kırdımı fena oluyor , kas gevşetici krem varsa odan sür iyi gelir
plates alşknlk yaptı cnm yaa bi rahatlk verıo sabah yapaym dedm ama usutune de geznde dedgin gibi fena et kırdı evt var krem olmadı süreym bacaklarma
cnm ne güzel kilo veriyosun valla çok tebrik ederim.randevu hangi gündü
saol hilalimmm perşmbe randevu ...

slm cnm benimde sol tarafım acaipseninki çatlamadır heralde 1 gün arayla bişey kaçırmazsın cnm zaten doktor bizede öyle önermişti

Kızlarrrrrrr selammmmmm

ferda napıyonnnn

gülbebek yarın bat günü
kaçma bir yere
yakalarız

hilal tatlım nasılsın

slm huzurum biz çok abartnca gezmeyi biraz acılaştı yorgnlukyok şaka şaka guzel bi gundu yagmura camura ragmen

selam bayanlar bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..
bu arada bat yaklaşık olarak 1-2 şubat..

slm cnm benimde sol tarafım acaipseninki çatlamadır heralde 1 gün arayla bişey kaçırmazsın cnm zaten doktor bizede öyle önermişti

12. gün 13. gün halvet oldu.
dün gece olmadı.yani 14. gün.
bu gece olursa kaçırır mıyım diyorum anlamadım ya sağ tarafım çok fena ya.

Klinikten aradilar yarinki randevumu hatirlatmak icin saglam firca kaydim kadina
Sinir oluyorum yaa.. gecen sefer ikideydi randevum taaa 4 de gordum doktoru.. burda doktora gitmek eziyet..
Allah guzel sebeplerle doktor gorebilmeyi nasip etsin..

burda da oluo o bekletıo drlar çok ..demek orda da farklı degl ...ii yapmşsn cnm bakçaklar demi usgyle parça kalmış mı die buyuk ihtmal kalmamştr cnm parça marça...kanama dvm edıo mu az da olsa ?

burda da oluo o bekletıo drlar çok ..demek orda da farklı degl ...ii yapmşsn cnm bakçaklar demi usgyle parça kalmış mı die buyuk ihtmal kalmamştr cnm parça marça...kanama dvm edıo mu az da olsa ?

ayyy kadina dedim cok beklemicem dimi diye kadin sanmiyorum diodu ki lafi agzina tiktim gecen boyleydi boyle oldu bilmem ne ben oraya bile gelmek istemiyorum psikolojim bozuk zamanim yok dedim biseler hatunda bozuldu halbuki kibarlikla sanmiyorum diyecekti ama olsun bunlara kibarlik yaramiyor

canim bakarlar heralde birsey kalmis mi kalmamis mi diye.. kanamam devam ediyor ama cok az fazla degil,,

o dvm edermiş cnm oflunn da dvm etti bi süre ....onn da temz demişti dr rahmne senn de oyle olck inşşş ...aslnda var yaa ztar senn üç ay beklmene gerek yok cunku kendlgnden düştü rahim cabuk toparlar kendini ama klo vermek istıosun o başka bi durum tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…