o dvm edermiş cnm oflunn da dvm etti bi süre ....onn da temz demişti dr rahmne senn de oyle olck inşşş ...aslnda var yaa ztar senn üç ay beklmene gerek yok cunku kendlgnden düştü rahim cabuk toparlar kendini ama klo vermek istıosun o başka bi durum tabii..
oflumm sen ovucan yapmıosn demi ...akntı durumu ne bi de kaç gunde bi oluosn regli ? bnm de bat 8 subat dun 11.gunmdu ama bnm dun oldu halvet DÜN TEK ÇİZGİ GÖRDM OVUCANDA test için oldu bizm halvet anlayacagın bnm gtti bu ay ama teste de gtmek zorundayz bu hafta nasip ...gerçi bnm hala akntı falan da yok inşş geç yumrtlarım bu ay ...du yaa hatrladm sen yaptın ovucan bugun gördn mü koyu çizgiyi bugun olsn cnm halvet sanmam kaçrmadnz bence12. gün 13. gün halvet oldu.
dün gece olmadı.yani 14. gün.
bu gece olursa kaçırır mıyım diyorum anlamadım ya sağ tarafım çok fena ya.
Bilmiyorumki canim hem doktorum musaade etmedi hem de ben hazir degilim su anda duygucum.. hele dun aksam gorecektin beni o kadar cok agladimki.. cunku o son dusen parca gozumun onunden gitmedi cok etkilendim yaa.. hatta uyuyamicam diye ilac falan alsam mi diye dusundum ama neyseki uyudum.. Ama gercekten cocuk gitti diye aglamadim,,, neye agladigimi bende bilmiyorum,, bunlari evde yalniz yasamak dokundu bana biraz sanirim.. ne bileyim yoksa nasil diyim isyan ettim de agladim degil sadece rahatlamak icindi sanirim.. Elhamdulillah daha iyiyim bugun..
dedigim gibi hem hazir hissetmiyorum kendimi hemde zayiflamak istiyorum.. Turkiyeye bir geleyim insaallah ailemi goreyim.. O varya bana terapi gibi.. sonrasinda da bilmiyorum baslariz insaallah bebek icin.. hayirlisi olsun.. hepimizz icin canim benimmmm
sancim dunku gibi siddetlenmese de oda var insaallah normaldir.. hafif hissediyorum..
oflumm sen ovucan yapmıosn demi ...akntı durumu ne bi de kaç gunde bi oluosn regli ? bnm de bat 8 subat dun 11.gunmdu ama bnm dun oldu halvet DÜN TEK ÇİZGİ GÖRDM OVUCANDA test için oldu bizm halvet anlayacagın bnm gtti bu ay ama teste de gtmek zorundayz bu hafta nasip ...gerçi bnm hala akntı falan da yok inşş geç yumrtlarım bu ay ...du yaa hatrladm sen yaptın ovucan bugun gördn mü koyu çizgiyi bugun olsn cnm halvet sanmam kaçrmadnz bence
yok bebeğim ben ovucan yapmıyorum.
13. gün akıntı gördüm diye işte.
12.13. gün halvet oldu
14. gün olmadı bugün 15. gün işte.
birkaç saattir kasığımın sağ tarafı bide belim ağrıyo.
halveti geceye bıraksam geç kalır mıyım
cnm ztarımmmbiz senn yanndayız her zaman destekcnz bu sureçte çok normal bunları yaşaman çok haklsn cnm ara vermek bu arada da klo vermek sana çok ii gelecektr sonra formda bi şeklde gelcksn Tr ye bu sana çok daha moral olcakkk sonra da gelsnnn bebekkkk
kaç gunde bi oluosn onu da soyle? yok cnm sanmıorm geç kalcagını ben bu akşamı boş geçrmezsnz ii olur ama cnm...
offf 10.000 olduk yaa Maşallah bu kadar sayfa olan başka topik yok sanırım. Bizim bebiş yine yok. Ama olsun kızlar yaa gelecek elbet öyle ya da böyle daha aylar bitmedi hem nazlılar biraz ama olsun kıymetlerini biliriz işte. Ben de kendimi böyle telkin ediyorum. Bu arada burada nasıl kar var anlatamam işten çıktım tipi şeklinde yağıyordu göz gözü görmüyordu sadece 1.5 saatte her yer dolmuş. Eşim kartoğu oynayalım dedi ama trafikte çok oyalandık felçti 45 dk da geldik kaldı öyle yarın öğle tatilinde kampüste oynarız belki tabii gidebilirsek off tatil olsa üniversitelere de ne güzel olurdu eşimin öğrenciler tatilde bizimkilerde bu cuma çıkıyorlar eşim beni götürmese kendisi gitmezdi karı bahane edip. Yarın da çok hazırlığım var ütüm yapılacak,eşime yemke yapıp bırakıcam, çanta hazırlıcaö,duş alıcam işe gitmesem ne iyi olurdu yapardım tüm işleri.
dejavummm gelck bebişlerimizz onbinlerde yaşıczz biz bu sevncii inanıormmmofff 10.000 olduk yaa Maşallah bu kadar sayfa olan başka topik yok sanırım. Bizim bebiş yine yok. Ama olsun kızlar yaa gelecek elbet öyle ya da böyle daha aylar bitmedi hem nazlılar biraz ama olsun kıymetlerini biliriz işte. Ben de kendimi böyle telkin ediyorum. Bu arada burada nasıl kar var anlatamam işten çıktım tipi şeklinde yağıyordu göz gözü görmüyordu sadece 1.5 saatte her yer dolmuş. Eşim kartoğu oynayalım dedi ama trafikte çok oyalandık felçti 45 dk da geldik kaldı öyle yarın öğle tatilinde kampüste oynarız belki tabii gidebilirsek off tatil olsa üniversitelere de ne güzel olurdu eşimin öğrenciler tatilde bizimkilerde bu cuma çıkıyorlar eşim beni götürmese kendisi gitmezdi karı bahane edip. Yarın da çok hazırlığım var ütüm yapılacak,eşime yemke yapıp bırakıcam, çanta hazırlıcaö,duş alıcam işe gitmesem ne iyi olurdu yapardım tüm işleri.
bugn onmli o zaman oflum bence kaçrmadnz bundan sonrası daha onmli bugun yarın ya da oburgun çalşmaya dvm bence ...en fazla 30 günde... 28-30 arası işte :)
duygummm
saol canim benim yaa... oyle guzel anlatmissin ki daha da gaza geldim..
Korkuyorum su anda bir daha hamilelik yasamaya ya da halvetler falan yorucu bir surec su anda ince kendimi iyi hissetmek istiyorum senin de dedigin gibi..
citir anne olucam
seni cok seviom tatlim
insaallah hepimiz hakkimizda en guzel, en hayirli olanlari yasariz duygumm
bende seni ösledim burdayımmgülbebek nerdesinnnnnn
ösledim seni
tabi önce kızcam sana
sabahlara kadar oyun oynamışsın
Kızlarrrrrrr selammmmmm
duygum tatlı yorgunluk mu var acep
ferda napıyonnnn
gülbebek yarın bat günü
kaçma bir yere
yakalarız
hilal tatlım nasılsın
dejavummm gelck bebişlerimizz onbinlerde yaşıczz biz bu sevncii inanıormmmpatron sorun çıkarmadı demi cnmm öbürgün mü gidiceksn annenlere annenin nasl cnm saglık durumu ii de mi?
bugn onmli o zaman oflum bence kaçrmadnz bundan sonrası daha onmli bugun yarın ya da oburgun çalşmaya dvm bence ...
ben dee seni çok sevıormm cnm ztarımmmevt cnm bnm herşeyde bi hayır var bizz zayflczz ve çok daha saglıklı ve rahat bi hamilelik süreci geçrczzz... sonrraa senn de bebişinn saglıklı bi şeklde geri döncek anneciginee tıpkı oflunn dedgi gibii
cnm gülümmm yorldmm evt datlu yognlk biraz da kendm kaşndmm platesin üzerine bi ton gezdm ama evt keyfli bi gundu bugun...bende seni ösledim burdayımm
Yarın bat günü gelicek gibi duruyor beklemedeyim bakalım hayrett test falan yapmadan bekledim günümü akıllı akıllı:26::26:
duygummm kuzumm çokmu yoruldun sen bakimmm yorulmak iyidir ohh ne güzel işte keyfini çıkarmışsındır...
yok yok kaçrmadn bence orda hala spermler mevcut cnm ki bence yarın olur senn çatlma bugn onmli o yuzden senn için ben de hayıt içeum de yumrtlama ble olsa geç çatlasın yumrtakaçırmadığıma sevindim iyice stres oldum ya :)
yaaaa dün yapmadım diye pişmanlık duydum hee..
normalde yumurtlama olacağı zamanlar her gün olurdu dün kaçırdım resmen
anagm seni okurken yoruldum dejavum civanim he.. kolay gelsin.. bebis de gelsin ( ay ne beter espri dimi )
neyse ben dusa gireyimm
dejavummm gelck bebişlerimizz onbinlerde yaşıczz biz bu sevncii inanıormmmpatron sorun çıkarmadı demi cnmm öbürgün mü gidiceksn annenlere annenin nasl cnm saglık durumu ii de mi?
cnm gülümmm yorldmm evt daylu yognlk biraz da kendm kaşndmm platesin üzerine bi ton gezdm ama evt keyfli bi gundu bugun...
yok yok kaçrmadn bence orda hala spermler mevcut cnm ki bence yarın olur senn çatlma bugn onmli o yuzden senn için ben de hayıt içeum de yumrtlama ble olsa geç çatlasın yumrtahayıt içince geç çatlıo gibime gelıoda
oleyyy bu gece super olmalıııı
kocaya sert kahveee
bende süslenirim azıcıkk :)
kızz cidden hayıt içince geç mi çatlıyomuş:26:
öyleyse ben içmeyeyim ya çünkü zaten geç regl olduğumdan geç çatlıyor benim. Belki de megin o yüzden üst üste 4-5 gün çift çizgi çıktı yumurtalar büyüdü hemde bşrden fazla ama çatlayamadı çünkü çatlayınca zaten çizgi silikleşiyor lsh çatlatmak için salgılanan hormon 24-36 saat önceden salgılanıyor işte o zamanda çift çizgi görüyoruz. Ay beni klomen paklar belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?