evtt ya idare etseler bi gun neolur sankihe ben çok yazarım ya gevezeyimdir aklıma anlatacak bir sürü şey geliyor bir anda söylüyorum. Bebiş bu ay gelmeyecek bir daha ki aya da kısmet artık. Gir canım duşa rahatla içni ferah tut hele kendini toparla hazır hisset Türkiye'ye gel kafanı dağıt bak yine gelecek bebeğin ama şimdi bunları hiç düşünme.
valla 10.000 lerde gelsin artık yani 20.000 e kalırsa ben almıyım kalsın derim herhaldeBelkimde 1999 da gelir bebeğim.. Yok aldım izni yaa ama maaşımdan düşecek sanki idare etseler ne olur dimi ama yok. Yıllık izne de daha hakkım yok ağustosta girdim ya işe 1 sene dolmadan izin yok yoksa oradan kesilecekti aman napıyım bir günlük kesilsin yaa. Yanii tüp bebek yapmaya kalkarsam ağustostan önce yapamam.
yaaa bnm geçen ay üç kez üstüste çift çizgi çıkmştı dördncü gün yapmadım belki o zaman da çıkardı megin de altı gun oyle çıktı ben bunu geç çatlamaya yoruorm kendi mantgmla ama dogru oldgndan emn deglm :44:oleyyy bu gece super olmalıııı
kocaya sert kahveee
bende süslenirim azıcıkk :)
kızz cidden hayıt içince geç mi çatlıyomuş:26:
aaa ama bak küsermm akşam hep okey oynadın sabaha kadar şimdi erkenceck yatıon demiiiherkese iyi gecelerr öpüldünüz....Uyuyamazsam geri gelirimm
evtt ya idare etseler bi gun neolur sankitüp degll de normal gelck inşş bebişlerimizzz dejavummm buna inanalımm boyle olsn inşşşş
yaaa bnm geçen ay üç kez üstüste çift çizgi çıkmştı dördncü gün yapmadım belki o zaman da çıkardı megin de altı gun oyle çıktı ben bunu geç çatlamaya yoruorm kendi mantgmla ama dogru oldgndan emn deglm :44:
aaa ama bak küsermm akşam hep okey oynadın sabaha kadar şimdi erkenceck yatıon demiiikocişin yoksa yatmaa bakk ben ne kadar yorgnm ama otruom sizlerle azcık muhabett edelm dieee
aynenn oyleeegeç çatlması bu ay işime yarıcak vallaa
hayıt işe yarıyo bence herkes kullanmalı
sonunda bebek olsun da biz her şey yaparızz...
içtim geldm hayıtımı geç oldu biraz amaincir de yedm bi tane kalorili ama yumoşlara da ii ne yapalm bu donmde yemek lazm...
ben daha içmedim yatarken içiyorum :)
inciri hiç denemedim:26:
incir de yumrtlamann yeternce buyumesine çatlamasına yardmcı aslnda o da çok ii yumrtlama için...
oyle valla dogrusonu bebiş olsun bu denemelern inşşşşş
mrb kızlar. bişey sormak istiyorum. benim geçen aydan 2 yumurtam var çatlamayıp kiste dönüşen biri 40 mm, diğeri 26 mm.
26 mm olan 23 e düşmüş. peki çatlamayan yumurta daha sonra çatlayıp döllenebilir mi? yoksa bu yumurtalarımın son kullanma tarihi geçti mi??
çatlamayan yumrta kiste dönşuo demek sonraa:26: ...hiç blmıorm ki cnm sanrm o kistler hapla yokedlıo sanmıorm bi daha dollencegini ama tabi mantık yürütuorm tam blemıorm bu konuları....
mrb kızlar. bişey sormak istiyorum. benim geçen aydan 2 yumurtam var çatlamayıp kiste dönüşen biri 40 mm, diğeri 26 mm.
26 mm olan 23 e düşmüş. peki çatlamayan yumurta daha sonra çatlayıp döllenebilir mi? yoksa bu yumurtalarımın son kullanma tarihi geçti mi??
klomen kullanıyordum.bu 3. ay. ayrıca bal tarçın çörekotu karışımından yedim günde 2 çay kaşığı. sanırım o yaptı bu kistleri. normalde 20 mm civarı oluyordu yumurtalar. moralim çok bozuk(( hala adet olmadım, gerginim.. hayatımda hiç adetim sekmemişti. ama bu ay mahvoldum
kistin küçüldüyse eğer kayboluyordur
adetin biraz sarkar ama adetle atacaksın gibi görünüyor takma kafana
kistleşen yumurta tekrardan çatlamaz artık
adetle birlikte atılır
selam kızlar
teyzemler geldi onlarla oturdum yazamadım baktım ama
şimdi onlar yattı odama geçtim ben de
hayıttan konu açılmış
ben hayıt içtiğim ay erken bile yumurtladım
bu arada çatlamanın geç olduğunu sanmıyorum
çünkü lh çatlama olacak zaman salgılanır
yani ovucanda çift çizgi gördüğünüzde çatlamama ihtimali yokki
canım o çatlamayan yumurtalar kendiliğnden atılmazsa ilaç veriyo doktorlar
benim evlenmeden önce olmuştu 1.5 günlük ara bi kanamayla gitti kendiliğinden
bir tanesi küçülüyor da, diğeri büyümüşgerginim çok. dr um adet söktürücü verdi. adetle atılmazsa doğum kontrol hapı vercem dedi. ağrım olur mu acaba çok kistimin biri 52 mm olmuş. adetim16 gün geçti. hapım yarın bitcek. bakalım ne zaman adet olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?