Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evtt ya idare etseler bi gun neolur sanki tüp degll de normal gelck inşş bebişlerimizzz dejavummm buna inanalımm boyle olsn inşşşş
oleyyy bu gece super olmalıııı
kocaya sert kahveee
bende süslenirim azıcıkk :)
kızz cidden hayıt içince geç mi çatlıyomuş:26:
yaaa bnm geçen ay üç kez üstüste çift çizgi çıkmştı dördncü gün yapmadım belki o zaman da çıkardı megin de altı gun oyle çıktı ben bunu geç çatlamaya yoruorm kendi mantgmla ama dogru oldgndan emn deglm :44:
herkese iyi gecelerr öpüldünüz....Uyuyamazsam geri gelirimm
aaa ama bak küsermm akşam hep okey oynadın sabaha kadar şimdi erkenceck yatıon demiii kocişin yoksa yatmaa bakk ben ne kadar yorgnm ama otruom sizlerle azcık muhabett edelm dieee

Son düzenleme:

işe yarasın da bişey olmazz yaa
yumurtlama olsun da geç çatlasın.. :)

mrb kızlar. bişey sormak istiyorum. benim geçen aydan 2 yumurtam var çatlamayıp kiste dönüşen biri 40 mm, diğeri 26 mm.
26 mm olan 23 e düşmüş. peki çatlamayan yumurta daha sonra çatlayıp döllenebilir mi? yoksa bu yumurtalarımın son kullanma tarihi geçti mi??

çatlamayan yumrta kiste dönşuo demek sonraa:26: ...hiç blmıorm ki cnm sanrm o kistler hapla yokedlıo sanmıorm bi daha dollencegini ama tabi mantık yürütuorm tam blemıorm bu konuları....

Son düzenleme:
selam kızlar
teyzemler geldi onlarla oturdum yazamadım baktım ama
şimdi onlar yattı odama geçtim ben de
hayıttan konu açılmış
ben hayıt içtiğim ay erken bile yumurtladım
bu arada çatlamanın geç olduğunu sanmıyorum
çünkü lh çatlama olacak zaman salgılanır
yani ovucanda çift çizgi gördüğünüzde çatlamama ihtimali yokki

çatlamayan yumrta kiste dönşuo demek sonraa:26: ...hiç blmıorm ki cnm sanrm o kistler hapla yokedlıo sanmıorm bi daha dollencegini ama tabi mantık yürütuorm tam blemıorm bu konuları....

klomen kullanıyordum.bu 3. ay. ayrıca bal tarçın çörekotu karışımından yedim günde 2 çay kaşığı. sanırım o yaptı bu kistleri. normalde 20 mm civarı oluyordu yumurtalar. moralim çok bozuk (( hala adet olmadım, gerginim.. hayatımda hiç adetim sekmemişti. ama bu ay mahvoldum

canım o çatlamayan yumurtalar kendiliğnden atılmazsa ilaç veriyo doktorlar
benim evlenmeden önce olmuştu 1.5 günlük ara bi kanamayla gitti kendiliğinden

kistin küçüldüyse eğer kayboluyordur
adetin biraz sarkar ama adetle atacaksın gibi görünüyor takma kafana
kistleşen yumurta tekrardan çatlamaz artık
adetle birlikte atılır

kistin küçüldüyse eğer kayboluyordur
adetin biraz sarkar ama adetle atacaksın gibi görünüyor takma kafana
kistleşen yumurta tekrardan çatlamaz artık
adetle birlikte atılır

bir tanesi küçülüyor da, diğeri büyümüş gerginim çok. dr um adet söktürücü verdi. adetle atılmazsa doğum kontrol hapı vercem dedi. ağrım olur mu acaba çok kistimin biri 52 mm olmuş. adetim16 gün geçti. hapım yarın bitcek. bakalım ne zaman adet olcam.

peki üstüste görnmesnn nedeni ne ferdamm blmedgm için soruorm fazla fazla mı yumrtlama oluo bi de siliklşnce oluo ya çatlma ondan kafam karştı bnm bu konudan:44:

sanırım biraz ağrı olabiliyor
ama adet sancısı gibi
merak etme ergeç atacaksın o kistleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…