hoooş geldn oflummm sevndk hilale çok iiz inşş tmmlanır sevincimizzzz onn müjdesiyle kana gtti çünküsen naslsn cnmmm
kızlarrrrrrr umutsuzluk yapmayalımmm yaaaabiz de görcez o gunleri Allah çoooook büyükkk ....
Bende hep tek kalıcam diye düşünüyorumO zaman ikimiz beraber son 2 ye kalırız Şaka bir yana gelecek senin beben yakında inşallah rabbim nasip edecek az kaldı
Herkese merhaba şimdi dr. dan geldim.Sağ tarafta 3 Tane yumurta gelişmiş 12-14-18 mm ölçülerinde 12 mm olan yumoşu yok saydı dr. iki tane iyi yumurta var dedi.Gün aşırı ilişki dediAma ben ovulasyon testine göre hareket ederim yine
ağzından bal damlıyor ferdamşaşırmadım
biliyorum ki sen hamilesin zaten
bence sen de hamilesin
merakla bekliyorum canım sonucunu
aslında ben pozitif olduğunu biliyorum ama görüp hep beraber sevinelim inşallah
bu arada önceki pozitif çıkan testinin sonucu kaç dakika hatta kaç saat sonra çıkmıştı
onunla kıyaslama bile
bu hemen çıktı
canım bence senin bebiş yerleşme yapıyo yada yeni yumurtluyorsun sen:26::26:hoşbulduk canım inşallah olumlu sonuç alır.
beni hiç sormayın çok fenayım.
başım çatlıyo dün gece hiç uyuyamadım.. sağ karın boşluğuma kramplar giriyo ilaç da içemem çekiyorum öyle işte.
hoooş geldn oflummm sevndk hilale çok iiz inşş tmmlanır sevincimizzzz onn müjdesiyle kana gtti çünküsen naslsn cnmmm
kızlarrrrrrr umutsuzluk yapmayalımmm yaaaabiz de görcez o gunleri Allah çoooook büyükkk ....
orda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
bende hamile kalınca hiç halvet falan yapmıcam zaten bebek için yeterince yaptık
ayda 1 olsa yeter
benimkide sen hamile kal ben başka birşey istemiyorum diyo ama o zaman ne der bilmiyorum dün akşam test yaptığımı söyledim bebek yok dedim hadi o zaman halvet yapalım dedi
ama tabiyki avucunu yaladı yineee
korkma canım ya biz yanlız bırakmayız seni
baksana 2,5sene oldu tık yok :18::18:
selamm kızlarrr ben geldim nasılsınızzzzzzzz
herkeslere de günaydın bu arada
sabah kalktım bi tartıldım düne göre 1 kilo almışım
insan bir günde 1 kilo alır mı yaa
bu ay bence de hamile patlaması yaşıcazz
ağzından bal damlıyor ferdam
inşallah hamileyimdirrrr
canım bence senin bebiş yerleşme yapıyo yada yeni yumurtluyorsun sen:26::26:
yok canım umutsuzluk değil de
işte ben bat günleri strese giriyorum böyle ondan :18::18:
yoksa inanıyorum ki en kısa zamanda gelecek bizim veletlerrr
herkeslere de günaydın bu arada
Hilallllllll bennnn gordummmm ayyyyyyy sen giğbevvvvsinnnnn
ferdamm odem bence bu ...benm de klom bi gunde o kadar çok degşıo ki anlatamam sabah 79.6 çıktım ama şişknlk var boyle bi yeşlçay içeym şimdi...herkeslere de günaydın bu arada
maşallahh maşalahh yumoşlaraaahayıt içtin demi meganımm heh o zaman tmmm hayıt birden fazla yumrtayı gelştrıo işte demek kiii gün aşırı yap be meganım dıorm ki bu test ayı geçsin ameliyat durumu olmazsa bzim gün aşırı olsn halvet bi de oyle denicem bakalm ben de gdeym içeym hayıtımı hemen
benimde durumum ööle sanırım bi ara ööğ geldi valla
inan bebek düşünmeden halvet yapacağım günü sayıyorum tööbe tööbenelr diyorum ben
umut kuşummm hoşgeldinn
tombik gebeler olcaz biz
bir günde şişen karnı kocaman olanlar varya sen onlardan olucan canım galiba
oyüzden bugün 1 kilo yaın 2sonraaaaaaaa
kızlar merhaba...
dün sağsalim geldik ankaradayız ve biz geldik kar başladı donduk ya ne soğukbiz ekvatordan geliyomuşuz meğer
yarın sabah teste gidiyoruz kızlar dualarınızda bizede küçükte olsa yer verin olmaz mı...korkuyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan..
sonucu alıp doğru üroloğa gidicez...
sonrada zonguldağa gittiğimizde kadın doğumcuya bende ayrıntılı bi muayene olmak istiyorum....
slm kızlar nasılsınız hilalım hamilemisin şimdi çok sevindim kuzum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin balım
üşütnn mü oflum acaba yaa çook geçmiş olsnn üşütnce yumrtlama dönemi çok agrılı oluo bnm de atkı falan sar belne sıcak tut emi cnmmm
kızlar merhaba...
dün sağsalim geldik ankaradayız ve biz geldik kar başladı donduk ya ne soğukbiz ekvatordan geliyomuşuz meğer
yarın sabah teste gidiyoruz kızlar dualarınızda bizede küçükte olsa yer verin olmaz mı...korkuyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan..
sonrada zonguldağa gittiğimizde kadın doğumcuya bende ayrıntılı bi muayene olmak istiyorum....
az önce aklıma geldin canım ya bu kadar tesadüf olur inşallah hayırlısıyla giştmişlerdir dedim,çok şükür öylede olmuşkızlar merhaba...
yaaaa Meg neredeeee ?
valla müge anlıya başvurucam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?