oyy kızlar ben çok fenayım her yerim dökülüyoo
ilaç da alamıyorum napcam böyle
kendime gelirim diye kalktım duş aldım yokk aynıyım
Geldimmmm lokantaya gittik kocisle 2 catal pilav 1 kase yogurt 2-3 tanede minicik havuc tursusu yedim yine bosuna para odedi kocammm yemege dokunmadim bile pastaneye ugradik halam kizi ve torunlari gelcek birazdan inanirmisiniz hic istemiyorum bu gunlerde kimseye tahammulum yok kocamda kizdi senin akrabalarin gelenler usenme dedi usenmek degil isteksizlik icimdeki
canım sen kana gitmiştin ne olduuuu:44::44:
Geldimmmm lokantaya gittik kocisle 2 catal pilav 1 kase yogurt 2-3 tanede minicik havuc tursusu yedim yine bosuna para odedi kocammm yemege dokunmadim bile pastaneye ugradik halam kizi ve torunlari gelcek birazdan inanirmisiniz hic istemiyorum bu gunlerde kimseye tahammulum yok kocamda kizdi senin akrabalarin gelenler usenme dedi usenmek degil isteksizlik icimdeki
hahaha
ben cikariyorum valla yoksa karnima sanci giriyor
geçmiş olsun cnmcım ıhlamur içip yat uzan kuzumm
gayet normal cnmcım oluyo isteksizlik ama belki açılırsın onlarla
önemli değil canımdetaylı ultrason burda yok
yaptıramayacagım sanırım
eşime söyledım samsun yada ankaraya gıdelım dıye ne geregı var burdakıler yaptırmıyor bıseymı oluyor şart mı dıyor
bılmıyorumkı ama gırmekde ıstıyorum
keşke ankarada yada başka buyuk bır sehırde yasasaydım
yınede şükür dıyelım
bekliyoruz meraklaakızlar ben şimdik çıkıyorum hepinizi çoooooooooooooook seviyorum sonucu öğrenince ilk sizle paylaşcam söz
enseyi ölçmüyorlarmış canım ben sordumokadar kortumkı bugun her kontrolde ben böyle oluyorum 1 gun önceden strese gırıyorum
mınıcık enseyı nasıl bulup ölcuyorsa anlamadım
ters dönmustu bu sefer asagı dogru duruyordu kıyamam ona bennn
az kaldı senınde 1 bucuk haftan kalmıs görceksın melegını
ne guzel bır duygu yaa
gazdır canım ocanim simdi gördüm kusura bakma iyiyim canim sükürler olsunnn
sen nasilsin canim?
kizlar size birsey sorcam benim karnim sisdi bile sizde de oldu mu öyle:44:
Varmı güzel haberler dün giremedim iş yoğunluğndan.:44:
5.haftada agbımın esıyle konusuyordum hava atıyordum hıc hamıle gıbı degılım bulantı falan yok demıstım
oda bana 2 hafta sonra görursun demıstı
ınsallah senın öyle olmaz herkesınkı böyle zor olmuyor
bende cok uyanıyorum malesef delıksız uyuyamıyorum artık
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
6. haftamda başladı kuzum 9. haftama kadr sürdü
sonra 9. haftamda 3 4 gün bulanmadı bende sevinmiştim geçti diye
ama 10. haftamda tkr başladı
inşallah sende olmaz kuzucum ama genelde oluyo sanırsam
hehe evet tek değilsin kuzumm
hıı anladım cnmcım
hayırlısı bakalım
benım dr 12. haftanda gel bakalım dedı cinsiyet için
hosgeldin cnmm
hormonlarla alakali cnm ya simdi tavan yapiyor ya hormonlar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
mrb cnmcım hoşgeldin
hilalin kan sonucu cıkcak 3 de onu bekliyoruz 4 gözle kuzum
insallah kesilir cnmmmm siz atlatcaksiniz benimki baslicak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?