Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyy kızlar ben çok fenayım her yerim dökülüyoo
ilaç da alamıyorum napcam böyle
kendime gelirim diye kalktım duş aldım yokk aynıyım

geçmiş olsun cnmcım ıhlamur içip yat uzan kuzumm

gayet normal cnmcım oluyo isteksizlik ama belki açılırsın onlarla

Varmı güzel haberler dün giremedim iş yoğunluğndan.:44:

Son düzenleme:

hosgeldin cnmm
hormonlarla alakali cnm ya simdi tavan yapiyor ya hormonlar

hahaha
ben cikariyorum valla yoksa karnima sanci giriyor

Bende cikaramiyorummm aksam adama yalvariyorumm sen git yat gazim varr ben sonra gelicem diye oda bacagimi kaldiriyo karnimi ovaliyo cikart ayip mi diyo amaaa yapamiyorummmm o uyuyana kadarrr bide inat eder gibi aksamlari gaz oluyo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

önemli değil canım
biçok ilde yok
burda olmasa ben de girmezdim

kızlar ben şimdik çıkıyorum hepinizi çoooooooooooooook seviyorum sonucu öğrenince ilk sizle paylaşcam söz
bekliyoruz meraklaa

enseyi ölçmüyorlarmış canım ben sordum
ensenin altında bi siyahlık var o haftalarda
onu ölçüyorlarmış

canim simdi gördüm kusura bakma iyiyim canim sükürler olsunnn
sen nasilsin canim?
kizlar size birsey sorcam benim karnim sisdi bile sizde de oldu mu öyle:44:
gazdır canım o

bakalim haftaya belli olcak cnm
aynen bende öyle diyorum kendi kendime hic hamile gibi degilim bulanti yok diye falan ama simdi sizlerden duyunca en iyisi hazirlikli olayim ben

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

bizde seni brkliyoduk hadi gözün aydın..
ALLAHım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

insallah kesilir cnmmmm siz atlatcaksiniz benimki baslicak sanirim

hosgeldin cnmm
hormonlarla alakali cnm ya simdi tavan yapiyor ya hormonlar

Valla cok ayip ama boyle hissediyorum nasil dayanicam diyorum simdiden onlar gidene kadar aslinda cok sevinirim gelecekleri zamanda simdi niye boyle oldum anlamadim

olllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy cnmmm benımmm tbrk ederim seniiii
süppper bi hbr buuu bekliyodum zaten senden bu haberi
işte buuuuuuuuu ollleeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

ya buraya ben gebeyim yazdığıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmdeğerim 534.75 nasıl sizce ya hastanede sonuçlar fln karışmış olamaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canimmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrr cok sevindim
sag salim kucagina al insallahhhh
saglikli gebelikler dilerim cnm sana
masallah topigimize yaa

canım gözün aydın olsuuunnn
ben biliyordumki zaten
eşine söyledin mi canım
ne mutlu sana

tebrik ederim tatlmım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
mrb cnmcım hoşgeldin
hilalin kan sonucu cıkcak 3 de onu bekliyoruz 4 gözle kuzum

hoşbulduk maşallah hamilelerimiz gün geçtikçe artıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…