ya buraya ben gebeyim yazdığıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmdeğerim 534.75 nasıl sizce ya hastanede sonuçlar fln karışmış olamaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Valla cok ayip ama boyle hissediyorum nasil dayanicam diyorum simdiden onlar gidene kadar aslinda cok sevinirim gelecekleri zamanda simdi niye boyle oldum anlamadim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
öyle olcak sanırsam kuzumm
ama hiç geçcekmiş gibi gelmiyo bana
zor valla cnmcım inşallahhh olmaz sende
ya buraya ben gebeyim yazdığıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmdeğerim 534.75 nasıl sizce ya hastanede sonuçlar fln karışmış olamaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız eşime daha söyleedim wc de adamyarın kendi doktoruma gidiyim bi kesin o da söylesin öyle söylerim ben teldeki kadına bile diyorumki ben ilaç kullandım bu ay ondan mı böyle çıktı acaba kadın diyoki hanfendi bebeğiniz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
insallah cnmmm
annem eger bana cektiysen cok olmaz dedi
ama ablam dogurana kadar kustu
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız eşime daha söyleedim wc de adamyarın kendi doktoruma gidiyim bi kesin o da söylesin öyle söylerim ben teldeki kadına bile diyorumki ben ilaç kullandım bu ay ondan mı böyle çıktı acaba kadın diyoki hanfendi bebeğiniz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm gözün aydın tebrik ederimmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
benım dayımın kızıda öyle ablan gibi
dogurana kadr kustu valla çok zoorrr
inşallah öyle olmaz bizde
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
benım dayımın kızıda öyle ablan gibi
dogurana kadr kustu valla çok zoorrr
inşallah öyle olmaz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?