Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben şimdi gidiyorum kociş banyoya gircekmiş bende gideyim sonucumu alıyım kendi gözlerimle görüyim ben gelmeden havai fişeğimi patlatmayın haaaaaaaaaaaaaaaaa

pazratesıye bıle ustten görebılırsın keseyı cok rahat
benım degerde böyle cıkmıstı
3 gun sonra gıttım gördum
ohhh hadı masallah sana bebegıne

kızlar ben şimdi gidiyorum kociş banyoya gircekmiş bende gideyim sonucumu alıyım kendi gözlerimle görüyim ben gelmeden havai fişeğimi patlatmayın haaaaaaaaaaaaaaaaa

onu mege bırakıyoruz canım
gelince halleder
hadi bakalım banyodan çıkınca da kocana söyle hemen artık
kocaların da sevinmeye hakkı varr

Canım benimde çok oldu bulantım süründüm yerlerde resmen
6.haftada başladı 14 ü doldurana kadar sürdü şu son 10 gündür filan iyiyim artık sanırım

oyyy 14 ü doldurana kadr sürdü demek
gerçekten çok zor bi durumm
inşallah geçer benımde tez zamanda
maşallah diyeyim sanada cnmcım

enee demedi kocişineee
geldiğinde süle hemen kocanadaa o da sevınsın kuzumm

korkutmayın kız bizi...
biz gibe kalalım da bi sonrasına bakarız

5 ayligim bende kusuyorum hala bide midem yaniyo hep bebek saclandigi icinmis mide yanmasi ole diyo buyuklerrr benim velet aslan yelesi gibi sacla dogmasinnnn isiricammmm onu

korkma cnm benımmm
herkesde böyle olmuyo kii
inşallah cnm benım 8 şubatta da senden güzel hbr bekliyorumm

herkeste olmuyo doğru benim bünye zayıf zaten hiç yerlerden kalkamam
yaa canım bilmiyorum ama bu ay bende bu tuhafım sanki ne biliyim ya azcık umut var sanki..

gülbebek de gelsin güzel haberi versin artık yaa
ben iki koltuk rezerve etmiş zaten hilalle gülbebeğe
şimdi de yüksek müsadenizle umutege için bir rezerve yapıcam
yarın falan da onu oturturuz artık

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

E simdi ben de agliyorum
Hayırlı olsun can
Saglicakla al kucagina

5 ayligim bende kusuyorum hala bide midem yaniyo hep bebek saclandigi icinmis mide yanmasi ole diyo buyuklerrr benim velet aslan yelesi gibi sacla dogmasinnnn isiricammmm onu

3 aydan sonra bitiyo normalde ama..
ALLAH KOLAYLIK VERSİN yaa..
bizde ısırırız veleti :)))
gel 8 şubat

pazratesıye bıle ustten görebılırsın keseyı cok rahat
benım degerde böyle cıkmıstı
3 gun sonra gıttım gördum
ohhh hadı masallah sana bebegıne

kizlar kese tam olarak kacinci haftada gözükür ki?
ben 4+5 gittim doktora hicbirsey gözükmedi

mrb arkadaşlar 1 haftadır takılamıyodum ama açar açmaz hilal19 'un hamiş olduğunu öğrendim çok sevindim Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bende laparoskopi olcam diyodum geçen cuma oldum hamiş olamayışımın sebebi kanalda genişleme varmış spermler o yüzden geri akıyomuş orayı düzeltmiş doktor inşallah bekliyorum gebelik dedi sevindim hayırlısı dedik.inşallah çektiğim ağrıların açıların mükafatını görürüm arkadaşlar....

kizlar kese tam olarak kacinci haftada gözükür ki?
ben 4+5 gittim doktora hicbirsey gözükmedi

canım onun haftayla alakası yok canım
kan değeriyle alakalı
değer 1500ü geçince falan görünüyor canım
kan değerin kaçsa 2 günde bir ikiye katlandığını hesaplayarak kaç gün sonra görebileceğini hesaplayabilirsin canım
ya da kan değerini söyle ben hesaplayım

herkeste olmuyo doğru benim bünye zayıf zaten hiç yerlerden kalkamam
yaa canım bilmiyorum ama bu ay bende bu tuhafım sanki ne biliyim ya azcık umut var sanki..

ay hadi inşallahh kuzummm benımde umudum var senden yana
az kaldı batınada hep beraber görcez cnmm benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…