Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet cnm hayirlisi olsun insallah duyarimm ama insan merak ediyor cok

Ferdammm ben çok korkuyorum hiçbişeyde hissetmiyorum ki aldım testi belki adet olurum diye bekliyorum ama akıntım var regl zamanı benim akıntım olmazdı belkide geç gelecek bende 2. kez yumurtlama oldu bence

Hiçc sanmiyorummm sekerimm gecikecegini hatta hilale yaptirdik tek cizgi cikti 2 gun once ama geldi bebis seninkide geldi bu ayyyyyy hadi yappp canimmmm bide sana sevinelimmm

saçmalamaaa
akıntı iyi bişeyy
hemen gidip testini yap lütfen yaa
sen merak etmiyor musun????

Ferdam yapmaya gidiyorum o zamann hadi hayırlısı eşimde burdan zorluyor yap diye ben gittim
Bismillahirrahmanirrahim Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın...

aynen öyle derler cnm benım düşükten sonra çabuk gebe kalınır
inşallah senınde öyle olcak cnm benımm

Ferdam yapmaya gidiyorum o zamann hadi hayırlısı eşimde burdan zorluyor yap diye ben gittim
Bismillahirrahmanirrahim Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın...

hadi canım şansın bol olsun
ama çıkmasa bile sen yine de ümidini yitirme
çünkü sen hamilesin

gebelik mi yapcan geçti mi batın hadi yap yapp

birde 1saat oldu idrarımı yapalı çıkarmı ki...

canim akinti cok iyi birsey adet günü benimde akintim olmusdu
adetim gelmedi aha dedim akinti gelecek önce sonra adet olucam
bende de olmazdi akinti sonra da senin gibi düsündüm dedim heralde iki kere yumurtluyorum

Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Bu dönemde gebelik 2-5 günlük bir adet gecikmesi vardır ve kesenin çapı yalnızca 2-4 mm civarındadır.

tamam utopyam saol cnmm aydinlattigin icin isde merak ediyor insan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

ya buraya ben gebeyim yazdığıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmdeğerim 534.75 nasıl sizce ya hastanede sonuçlar fln karışmış olamaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrikler canımmmmmmmmmmmm
ayyyy içim içime sığmıyo rsmen bi melek daha dünyaya geliyo

bu arada 12 gebemizsin bu yıl
ayağımı sürerek girdim 2012 ye maşallahhh hepimize
bu ay cidden patlama yaptık 12 gebe nedemek yaaaa

hilal tebrik ederim
cok sevindim
zaten ovucandan belliydi
allah kucagına almayı nasip etsin darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…