merhaba bayanlarr.....
benim denemede 4.ayım.:26::26:
Bat günüm 5-7 arası...
İnşallah 9 ay 10 gün süren bir adet gecikmem olur.....
birde 1saat oldu idrarımı yapalı çıkarmı ki...
merhaba bayanlarr.....
benim denemede 4.ayım.:26::26:
Bat günüm 5-7 arası...
İnşallah 9 ay 10 gün süren bir adet gecikmem olur.....
benım 5+2 de ustten görmustuk
döllenmeyle alakalı bısey ama
kan degerı 2000 olunca gözukuyor
senın daha erken endıse etme sakın
sonrakı randevun 6+5 mıs ozaman kalp atısınıda duyarsın ben 6+6 da duymustum daha ıyı olur bos kese ınsanı korkutuyor cunku
Ben bagajda da giderimm
Ferdammm ben çok korkuyorum hiçbişeyde hissetmiyorum ki aldım testi belki adet olurum diye bekliyorum ama akıntım var regl zamanı benim akıntım olmazdı belkide geç gelecek bende 2. kez yumurtlama oldu bence
saçmalamaaa
akıntı iyi bişeyy
hemen gidip testini yap lütfen yaa
sen merak etmiyor musun????
gamzem de baya umutlu bu ay benden bakalım..
annem de diyo düşükten sonra hemen gebe kalınır diye bakalım..
birtakım rüyalar görüyorum
hayırlara çıksın..
RABBİm doğum gününmde en güzel mucizemi gönderse keşke..
tabi canım sırayla bu işler
Tatlim kan degeri 1000i gectiginde vajinal 3000i gectiginde karindan goruluyo diye biliyorum bennn senin bebe kuccucukkk bi daha ki gidiste gorursunnn
Ferdam yapmaya gidiyorum o zamann hadi hayırlısı eşimde burdan zorluyor yap diye ben gittim
Bismillahirrahmanirrahim Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın...
Haberin kralı gelmişşş çok şükür hiloşş çok sevindim kuzuumm benimmm şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimm
Bizde dışarı çıktık biraz yürüdük geldik bende testimi aldım ama o bana bakıyor ben ona bir ara yaparım bende.
Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Bu dönemde gebelik 2-5 günlük bir adet gecikmesi vardır ve kesenin çapı yalnızca 2-4 mm civarındadır.
Ferdam yapmaya gidiyorum o zamann hadi hayırlısı eşimde burdan zorluyor yap diye ben gittim
Bismillahirrahmanirrahim Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
ya buraya ben gebeyim yazdığıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmdeğerim 534.75 nasıl sizce ya hastanede sonuçlar fln karışmış olamaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?