Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

5 ayligim bende kusuyorum hala bide midem yaniyo hep bebek saclandigi icinmis mide yanmasi ole diyo buyuklerrr benim velet aslan yelesi gibi sacla dogmasinnnn isiricammmm onu

bence saçla alakası yok canım ya
hassasiyetle ilgili bence
kaç tane tanıdığım var bebişler o kadar saçlı doğdu
bırak kusmayı bulantısı bile olmadı hiç birinin

merhaba bayanlarr.....
benim denemede 4.ayım.:26::26:
Bat günüm 5-7 arası...
İnşallah 9 ay 10 gün süren bir adet gecikmem olur.....

maşallah bu yıl çok güzel olucak kızlar. yılbaşından bu yana 10 tane falan hamiş haberi oldu. En kısa zamanda o bat bekleyen listesi gebiş listesine inmiş olucak. Çok mutlu oluyorum ya

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

Haberin kralı gelmişşş çok şükür hiloşş çok sevindim kuzuumm benimmm şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimm

Bizde dışarı çıktık biraz yürüdük geldik bende testimi aldım ama o bana bakıyor ben ona bir ara yaparım bende.

kizlar kese tam olarak kacinci haftada gözükür ki?
ben 4+5 gittim doktora hicbirsey gözükmedi

benım 5+2 de ustten görmustuk
döllenmeyle alakalı bısey ama
kan degerı 2000 olunca gözukuyor
senın daha erken endıse etme sakın
sonrakı randevun 6+5 mıs ozaman kalp atısınıda duyarsın ben 6+6 da duymustum daha ıyı olur bos kese ınsanı korkutuyor cunku

ya buraya ben gebeyim yazdığıma inanamıyorummmmmmmmmmmmmdeğerim 534.75 nasıl sizce ya hastanede sonuçlar fln karışmış olamaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım çok sevindim ama inan hiiçç şaşırmadım çünkü bekliyordum gebelik haberini hiç sürpriz olmadı ovulasyonu koyduğun an anladım ama kesin birşey demek istemedim ümitlendirmeyeyim diye. Valla heecanını buradan duyuyorum sanki yanımdasın öyle coşmuşsun. Eşine de haber ver kutlayın bu haberi.Ayrıca değerin müthiş çıkmış Maşallah. Serephone ne hapı canım ya ne işe yarıyor doktor mu veriyor.

hadi bakalım
hemen gidip testini yapıyorsun
hastaneler kapanmadan da kan vermeye gideceğin için acele ediyorum

hadi inşallah cnmcım inşallah senden de ve burda tüm bekleyen arkadaşlarımızdan da
böyle güzel hbrleri tez zamanda alırız

gulbebek
hadi çabuk git test yap bişey yap
senin haberini de alıp çifte mutluluk yaşamak istiyoruz

Ferdammm ben çok korkuyorum hiçbişeyde hissetmiyorum ki aldım testi belki adet olurum diye bekliyorum ama akıntım var regl zamanı benim akıntım olmazdı belkide geç gelecek bende 2. kez yumurtlama oldu bence

ne zaman yapcaksın
sabah mı sımdı mı?

kizlar kese tam olarak kacinci haftada gözükür ki?
ben 4+5 gittim doktora hicbirsey gözükmedi

Tatlim kan degeri 1000i gectiginde vajinal 3000i gectiginde karindan goruluyo diye biliyorum bennn senin bebe kuccucukkk bi daha ki gidiste gorursunnn

yumurta geliştirici canım işte
klomenin emsali bişey

kan degerlerim daha haftaya sali cikicak cnm
burda sistem böyle isde insani meraktan catlatirlar
insallah bir aksilik cikmaz keseyi birde pit pitlari duysam icim rahatliycak
doktor hicbirsey göremiyorum bu daha cok kücük dedi sadece

Ferdammm ben çok korkuyorum hiçbişeyde hissetmiyorum ki aldım testi belki adet olurum diye bekliyorum ama akıntım var regl zamanı benim akıntım olmazdı belkide geç gelecek bende 2. kez yumurtlama oldu bence

saçmalamaaa
akıntı iyi bişeyy
hemen gidip testini yap lütfen yaa
sen merak etmiyor musun????

ay hadi inşallahh kuzummm benımde umudum var senden yana
az kaldı batınada hep beraber görcez cnmm benımm
gamzem de baya umutlu bu ay benden bakalım..
annem de diyo düşükten sonra hemen gebe kalınır diye bakalım..
birtakım rüyalar görüyorum
hayırlara çıksın..
RABBİm doğum gününmde en güzel mucizemi gönderse keşke..

hepinizi oturtacam kızlar merak etmeyin
şimdi batları yakın olanlar için rezerveleri yaptım
ama sınırsız koltuğumuz var kızlar merak etmeyin
hepinizin yeri hazır

tabi canım sırayla bu işler

kan degerlerim daha haftaya sali cikicak cnm
burda sistem böyle isde insani meraktan catlatirlar
insallah bir aksilik cikmaz keseyi birde pit pitlari duysam icim rahatliycak
doktor hicbirsey göremiyorum bu daha cok kücük dedi sadece

Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Bu dönemde gebelik 2-5 günlük bir adet gecikmesi vardır ve kesenin çapı yalnızca 2-4 mm civarındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…