Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah razı olsun kimseye yaşatmasın çok çok zor ben bu yaşıma kadar çok acılar çektim ama 9 şubatta anladımki hiç acı çekmemişim evladım oğlumun acısı hala içimde yüzü gözümün önünden hiç gitmiyo neyse allah sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin rabbim

Kızlar preseed diye bir vajinal jel varmış spermlerin yukarı ulaşmasını kolaylaştırıyormuş yani gebe kalmaya yardımcı olduğu söyleniyor bende bu ay denemeyi düşünüyorum denemekte yarar var

kızlar aranızda cyclo prognova dıye bı ilaç kullanan kullanmıs olan veya halen kullanmakta olan var mı ben suan onu kullanıyorum da doktorum ostrojen eksıklıgı ıcın verdı 3 ay kullanıcam suan ıkıncı ayımdayımm sonra hsg cektırıcekkk

amann gectıkk ınan kı artık her gun her gunn mesaılerı baktık olmuyoo işin zevki mevki kalmadıı afedersınız ama gercı veren rabbım verırde ıste aman boş gecmesın dıyoruz

Biz kocamla hayatı yaşanır hale getirdik artık canım.Sadece çocuk için görev olarak yapmıyorum canımız istedikçe ki buda hergün oluyo ve yumurtlama gunlerinde biraz daha dikkat ediyoruz hepsi bu yani ihtiyaç olarak yapıyoruz görev olarak değil ve inan bu daha iyi oluyo ve bunuda bu ay denedik ilk defa

öyle cnm ama napalım demek vücut kendini alıştırıyor :) inşallah en kısa zamanda bebişlerde gelir

meg haykolik oezel Nilla+ aysunsedat+ ikiz81+ esens _alya+ yellowkitty+ isolde+ sebbnemm+ sivatan+ papatya_ozmen+

megim ben msn kullanmıyorum

Amin.Allah kimseye yaşatmasın sanada inşallah birdaha yaşatmasın peki nedeni bellimi yani tekrar aynı şeyler yaşanmasın diye erken önlem alınabilecekmi

Son düzenleme:
tşk ederim canım söylediğin için iyiymiş bu denemek lazım bizimde olmuyo şans bakarsın tutar gerçi kardeş kardeş yatıyoruz ama iyileşince olur inş. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ben niden bu şekilde düşünemiyorum acep

olmiyi olllmiyiiii kapıduvar oliyi.. e tabe adam da zorlaniyiii..

offf poffff

ama karar aldım,bu ay pas geçerse sallıcam,o yımırtlama testlerinden alcem,gerisini düşünmicem

Kızlar preseed diye bir vajinal jel varmış spermlerin yukarı ulaşmasını kolaylaştırıyormuş yani gebe kalmaya yardımcı olduğu söyleniyor bende bu ay denemeyi düşünüyorum denemekte yarar var

cnm şimdi baktımda jele acaba eczanelerde varmı fiyat olarakta bana azıcık pahalı geldi acaba sonuç nasılolur

Amin.Allah kimseye yaşatmasın sanada inşallah birdaha yaşatmasın peki nedeni bellimi yani tekrar aynı şeyler yaşanmasın diye erken önlem alınabilecekmi

eşim ve benden kaynaklanan bi sorun yokmuş profösörler öyle söyledi allahın taktiri rabbim belkide böyle sınavdan geçirdi bizleri bilmiyorum inşallah bidaha olmaz

cnm şimdi baktımda jele acaba eczanelerde varmı fiyat olarakta bana azıcık pahalı geldi acaba sonuç nasılolur

Bu jelin gg de ovulasyon testi ile birlikte ambalajlı satışı var 5 test 1 jel ama gramajı düşük.sadece jelin fiyatı 120 normalde sanırım bu ikisi bir arada olan 60 a yakın olmalı,bakmıştım bi ara

sanırım cyclo prognova ılacını kullananlar yokk(( pikiii sizin sorununuz ne yada eşinizde mi var ne diyo doktorlarınız

oezel,haykolik sizin listede batlarınız yazılımıydı?:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…