Off çok üzüldüm gerçekten çok zordur acını hatırlattım özür dilerim Allah sabır versin
İnşallah tekrar yaşatmasın sana ve kimseye yaşatmasın rabbim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle canım
megim nasılsın................
amann gectıkk ınan kı artık her gun her gunn mesaılerı baktık olmuyoo işin zevki mevki kalmadıı afedersınız ama gercı veren rabbım verırde ıste aman boş gecmesın dıyoruz
amann gectıkk ınan kı artık her gun her gunn mesaılerı baktık olmuyoo işin zevki mevki kalmadıı afedersınız ama gercı veren rabbım verırde ıste aman boş gecmesın dıyoruz
ya keske hamıle olup yesekk en azından bız deıl bebık ıstıyo derıs gecerız ama bölee ye yee nereye kadar
meg haykolik oezel Nilla+ aysunsedat+ ikiz81+ esens _alya+ yellowkitty+ isolde+ sebbnemm+ sivatan+ papatya_ozmen+
allah razı olsun kimseye yaşatmasın çok çok zor ben bu yaşıma kadar çok acılar çektim ama 9 şubatta anladımki hiç acı çekmemişim evladım oğlumun acısı hala içimde yüzü gözümün önünden hiç gitmiyo neyse allah sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin rabbim
Biz kocamla hayatı yaşanır hale getirdik artık canım.Sadece çocuk için görev olarak yapmıyorum canımız istedikçe ki buda hergün oluyo ve yumurtlama gunlerinde biraz daha dikkat ediyoruz hepsi bu yani ihtiyaç olarak yapıyoruz görev olarak değil ve inan bu daha iyi oluyo ve bunuda bu ay denedik ilk defa
Kızlar preseed diye bir vajinal jel varmış spermlerin yukarı ulaşmasını kolaylaştırıyormuş yani gebe kalmaya yardımcı olduğu söyleniyor bende bu ay denemeyi düşünüyorum denemekte yarar var
merhaba arkadaşlar bende aranızda olmak istiyorum nasılsınız
Amin.Allah kimseye yaşatmasın sanada inşallah birdaha yaşatmasın peki nedeni bellimi yani tekrar aynı şeyler yaşanmasın diye erken önlem alınabilecekmi
cnm şimdi baktımda jele acaba eczanelerde varmı fiyat olarakta bana azıcık pahalı geldi acaba sonuç nasılolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?