Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megg kız adamı kurutmaaaa allah canını almasınnn
benimde canım sarma istedi ablamda varmış buzlukta pişirdik bugün bide cola alimm yiyimm bariii

napiiooosunnn gece gece sarma mı yenırmışşş anaaaammmm dırekttt kalorrıııı zaten her ay ya hamıleysem dıye dusunmekten canımızın her ıstedıgını yıyoruzz bu gıdıslee gobek de bebek deıl yaggg bırıkecekk(((

bitanede bende o var o modellerdennn amannn bi gebe kalayımm 2 mt.den fazla yaklaştırmıcam yanımaaa

ya normalde bizde 2 günde bir yani..
o da ona kalsa hergün olcek

ama ama işte bebik de bebik didiğimiz için bööle durumlar şimdi

ya işte bööle diyolar hep gibeğ kalanlar..
biz deliriyoruz gün kaçırmayalım diye,adamlarımızın peşinde koşuyoruz..

bende salıcam yaaa

belki ööle yapınca olur :26:

ne mutlu sana canımmm

ne kadar kafana takarsan olmuyor canım inanki hatırlarsanız kayınvalidemin evini taşıycaz dedim adamı görcek yanım yoktu bide eşya taşıdım allahım korudu ihtimal vermedigim için kendimi çok yormuştum

hoşgeldin aramıza

benimkide bişeyler yedi ve didi kine; benim kolumu kaldırcak halim yok aşkum,değil ki................

ben uyuyim şimdi,sen yatarken beni uyandır halvet içün..:82:

Megimmm Mügümm Goncagülümmm Sende bu azim oldukça taşı bile delersin hayatımmm Durmak yok halvetsiz kalmak yok ama ne hikmetse hala çocuğumuzda yok En iyisi zevk almaya bakalım Nasılsa bi gün bundan oluruz

İyi seninki takip ediyomuş benimkinde Takip diye bişey yok gerek kalmıyo Çünkü hergün benle mesai yapıyoÖmrümü yidi ömrümü

ne kadar kafana takarsan olmuyor canım inanki hatırlarsanız kayınvalidemin evini taşıycaz dedim adamı görcek yanım yoktu bide eşya taşıdım allahım korudu ihtimal vermedigim için kendimi çok yormuştum

aaa eveeettt hatırlıyoruumm..
ah canım yaa,kısmetinde varmış demek,maşallah bebeğine

kızlar gözümden uyku akıyor bir selam verip çıkayım demiştim size iyi sohbetler yarında hamile haberi alırız inş.

papatyammm görüşürüz dadlumm

alyacımmm hoşbuldum cnm

haykolik haklısın cnm yaa ay nasıl cnm herşeyden çekiyor varya hamile değilim ama hamile olunca napıcam bilmiyorum valla tombik birşey olucam :)

canım nekadar zamandır istiyordun ve neler yaptın acaba bu ay değişik birşey denemişmiydin

hayır canım değişik bişey olmadı o yastık koymak falan bence hikaye geçen ay yastık koydum bir gün arayla oldu ama fos çıktı bu ay zevkine yaptık çocuk için değil ben şubat 9 da 28 haftalık bebeğimi gelişmedigi için ilaçla öldürüp dogum yaptırdılar 2 aydır korunmuyordum bu ay tuttu

msn adresimi veriyorum isteyenlere arkadaşlarımm..

sivatanı,birsumu ekledim ama çevrimdışılar..
alya ekle nen beni
pisicim zaten vardı bende

ay ben zaten zayıfım yiyip yiyip kilo almayanlardanımmm boşveerr :))))

ya normalde bizde 2 günde bir yani..
o da ona kalsa hergün olcek

ama ama işte bebik de bebik didiğimiz için bööle durumlar şimdi

kız ovulasyon testi alsana yavrumm

amann gectıkk ınan kı artık her gun her gunn mesaılerı baktık olmuyoo işin zevki mevki kalmadıı afedersınız ama gercı veren rabbım verırde ıste aman boş gecmesın dıyoruz
alyacımmm hoşbuldum cnm

haykolik haklısın cnm yaa ay nasıl cnm herşeyden çekiyor varya hamile değilim ama hamile olunca napıcam bilmiyorum valla tombik birşey olucam :)

ya keske hamıle olup yesekk en azından bız deıl bebık ıstıyo derıs gecerız ama bölee ye yee nereye kadar

Off çok üzüldüm gerçekten çok zordur acını hatırlattım özür dilerim Allah sabır versin
İnşallah tekrar yaşatmasın sana ve kimseye yaşatmasın rabbim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle canım

meg haykolik oezel Nilla+ aysunsedat+ ikiz81+ esens _alya+ yellowkitty+ isolde+ sebbnemm+ sivatan+ papatya_ozmen+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…