- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
testin varsa yapsana
malesef üzgünüm ama güzel haberi veremiyorum
gülümmmmm hiç üzülme hiç belli olmazzzzzz inşşş sen de hamişsn gülümm bnmmm
aminnnnnnnn
bence 1 saatlik çiş az canım
yarın ilk idrarla dene derim
bence geldi bebişinnn
üzülmek yok o ilk şoktu eminecim hayırlısıı ne yapalımm
Asemb umarım çıkar yoksa ben yanına bir cızık atıcam
Ferdam inşallahh öyledir hamişsin sen dua et bana
azram burda erken gebelik testi nedir onu bile bilmiyorlar bekleyeyim bakalım inşallah vardır
Amin Hülyam aminnn inşallah hamileyizdir inşallah bebeğimiz bu ay bekletmeden gelir üzülmeyeceğim herşeyde bir hayır var çünkü hem ferdam hamile diyor hissettikleri çıkacak belkide
İNŞALLAHH
ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim
canım daha batın bugün ve sadece bir saatlik çişle yapmışsın. Yarın da bekle öbür gün sabah ilk idrarla yap garanti olsun ..
Canım arkadaşlarım siiziii çok seviyorumm iyiki sizler varsınız umarım bebeğim benimledir gelmediysede öbür aylar yine benim hayırlısıı inşallahh Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah olmayanlarada tez zamanda versin hayırlısıylaa....Ben hamileyim iştee test falan hikaye İyi düşüneyim iyi olsun
ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim
yirim ben bu göbüşüüüüküçücük ne guzelll
tatlım sen bu topikte cevap beklemeyeceksin.. eğer bi soru soruyorsan sadece asemb cevap verir (rabbim gönlüne göre versin onun..) birkeç kezde ilda.. diğerlerinden cevap bekleme.. sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbetini oku.. yardımcı olmak şurda dursun.. eğer günüm geçti yada değerim şu çıktı gibi şeyler söylersen cevap verirler..
bence haksızlık ediyorsuntatlım sen bu topikte cevap beklemeyeceksin.. eğer bi soru soruyorsan sadece asemb cevap verir (rabbim gönlüne göre versin onun..) birkeç kezde ilda.. diğerlerinden cevap bekleme.. sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbetini oku.. yardımcı olmak şurda dursun.. eğer günüm geçti yada değerim şu çıktı gibi şeyler söylersen cevap verirler..
ben de yazmıştım sen testi yapmadan öncegaza geldim kuzumm napayım olsun adrenalin oldu bana
gülbebek başka testin var mı?
yarın sabah ilk idrarla yap olur mu?
yoksa da alsın eşin
hatta ben o kadar eminimki direk kana bile gidebilirsin(inşallah yanılmam)
gülbebek başka testin var mı?
yarın sabah ilk idrarla yap olur mu?
yoksa da alsın eşin
hatta ben o kadar eminimki direk kana bile gidebilirsin(inşallah yanılmam)
yani ben de resmen emin gibiyimYa Ferda
İnan icim icimi yiyor
Cok eminim
Cidden direk kana yani
alsın canım eşin bitaneFerdamm başka testte almadım deli gibii ama olsun gider alırım eğer olmazsam umarım hislerin çıkar be kuzumm çıkmazsada yakın olduğundan dolayı hissediyor olabilirsin evlendiğimden beri hormonlarım yeni düzene girdi o yüzden çok rahatım nedenseSeni çoook seviyorum Ferdam
cnm geçitimi adet günün ? son durumun ne geçmişi okumadım çok kaynatmaşsınızFerdamm başka testte almadım deli gibii ama olsun gider alırım eğer olmazsam umarım hislerin çıkar be kuzumm çıkmazsada yakın olduğundan dolayı hissediyor olabilirsin evlendiğimden beri hormonlarım yeni düzene girdi o yüzden çok rahatım nedenseSeni çoook seviyorum Ferdam
cnm geçitimi adet günün ? son durumun ne geçmişi okumadım çok kaynatmaşsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?