Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gülümmmmm hiç üzülme hiç belli olmazzzzzz inşşş sen de hamişsn gülümm bnmmm

aminnnnnnnn

bence 1 saatlik çiş az canım
yarın ilk idrarla dene derim
bence geldi bebişinnn

Canım arkadaşlarım siiziii çok seviyorumm iyiki sizler varsınız umarım bebeğim benimledir gelmediysede öbür aylar yine benim hayırlısıı inşallahh Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah olmayanlarada tez zamanda versin hayırlısıylaa....Ben hamileyim iştee test falan hikayeİyi düşüneyim iyi olsun

hamişlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........
Sizin adınıza çoook sevindim bayanlar;tebrik ederim...:119::79::79::79:
DArısı isteyen dileyen herkesin başına inşallahhhhhh:118:

dualarim seninle gülbebekim insallah göbüsünde bir melek vardir

gülbebek başka testin var mı?
yarın sabah ilk idrarla yap olur mu?
yoksa da alsın eşin
hatta ben o kadar eminimki direk kana bile gidebilirsin (inşallah yanılmam)

ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim

tatlım sen bu topikte cevap beklemeyeceksin.. eğer bi soru soruyorsan sadece asemb cevap verir (rabbim gönlüne göre versin onun..) birkeç kezde ilda.. diğerlerinden cevap bekleme.. sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbetini oku.. yardımcı olmak şurda dursun.. eğer günüm geçti yada değerim şu çıktı gibi şeyler söylersen cevap verirler..

evtt gülümmm kırmızılarrr yoksa umut her zamannn vardırrrrrrrrrrhilal bunn en guzel kanıtııııı

eğer bi fikrim varsa o konuda cvplanrdıorm ben de ayrıca ferda çok daha bilgilidir bizden ve nerdeyse her soruyu cvplar biraz kırıldm kendi adıma bu yazdgına

bence haksızlık ediyorsun
şu topikte derdiniz okuyup da gördüğü halde cevap yazmayacak kimseyi tanımıyorum ben
ama herkes düşüncesinde özgürdür tabi bişey diyemicem

gaza geldim kuzumm napayım olsun adrenalin oldu bana
ben de yazmıştım sen testi yapmadan önce
çıkmaz diye
1 saatlik idrarla bu 3 kuruşluk testlerde zor çıkar
bi de testin markası neydi merak ettim

gülbebek başka testin var mı?
yarın sabah ilk idrarla yap olur mu?
yoksa da alsın eşin
hatta ben o kadar eminimki direk kana bile gidebilirsin (inşallah yanılmam)

Ferdamm başka testte almadım deli gibii ama olsun gider alırım eğer olmazsam umarım hislerin çıkar be kuzumm çıkmazsada yakın olduğundan dolayı hissediyor olabilirsin evlendiğimden beri hormonlarım yeni düzene girdi o yüzden çok rahatım nedense Seni çoook seviyorum Ferdam

dilge bence çok gerginsin ve istediğin cevabı bulamamışın o yüzden çatıcak yer arıyorsun. burda ne sorulursa sorulsun cevaplanıyor. bilinmese bile geçmiş olsun inşallah istediğin gibi molur deniyor ama yine cevaplanıyor. Üzüldüm böyle söylemene

Ya Ferda
İnan icim icimi yiyor
Cok eminim
Cidden direk kana yani
yani ben de resmen emin gibiyim
allah yüzümüzü kızartmasın da
çünkü boş yere ümitlendirmiş olmak istemem
alsın canım eşin bitane
sabah ilk idrarla yap sen
bi de testin markasını merak ettim neymişki

ben de hepinizi çoookk seviyorum kızlar

cnm geçitimi adet günün ? son durumun ne geçmişi okumadım çok kaynatmaşsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…