Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bilmıosak bi de nasl cvp verelm amöa demi puffym ki bazen görmeye de blıorz gun gelıo bizim de yazdklarmz cvplanamayablıo ...bir daha soruorz valla ben başka topkleri de blıorm en sıcak en içten topiklerden birsi burası gerçekten ...

nasilsiniz bakalimm ??

sayfayi actimki cok tuhaf bir yorum okudum.. dilge arkadas ya gergin ya da cok bulunmamis topikte bilemedim yani:44:
ben bile bsey anlamasdigim halde az bi bilgim varsa yardimci olmaya calisiyorum..

var mi baska gibee

boşverin kızlar takılmayn yaa
neticede burda hiçkimse birbirini tanımıyor
ve biz bu kadar sıcak olabildiysek bence topiktekilerin içtenliğinden ve samimiyetinden kaynaklanıyor

yok bugün
testi negatif
ama o hamile

bugün se çıkmaya biliyor tatlım bende 3 gün geçirip yapınca görmüştüm çift çizgiyi inş hamiledir, cnm sen benim şu bhcg yi hesaplarmasın keseyi nezaman görürüm ,16 ocakta 157 ydi

nasilsiniz bakalimm ??

sayfayi actimki cok tuhaf bir yorum okudum.. dilge arkadas ya gergin ya da cok bulunmamis topikte bilemedim yani:44:
ben bile bsey anlamasdigim halde az bi bilgim varsa yardimci olmaya calisiyorum..

var mi baska gibee

asıl haberi kaçırmışsın o zaman
hilal19 hamile

hoşgeldin sen de bu arada
kanaman durdu mu kuzum?

bugün se çıkmaya biliyor tatlım bende 3 gün geçirip yapınca görmüştüm çift çizgiyi inş hamiledir, cnm sen benim şu bhcg yi hesaplarmasın keseyi nezaman görürüm ,16 ocakta 157 ydi

canım şu an değerin 2500ün üstünde olması lazım
yani canın ne zaman istiyorsa git görürsün artık
randevu verdi mi doktor?
vermediyse cumaya alabilirsin canım

kızlar ben gittikçe kötü oluyorum biraz yatıcam görüşürüz sonra kendinize iyi bakın...

Ya Ferda
İnan icim icimi yiyor
Cok eminim
Cidden direk kana yani
kanı bekleyeyim ben en iyisi huzurcum sonuç negatif çıkınca kolum psikolojikmen ağrımaya başlıyorda
bebetıme aldım ferdam bilmiyorum iyimi kötümü ama 3 tl fiyatı yok yok bence çıkmadı testte aynı hilal gibi oldu benimkide:18:
Dilge bu ne demek ben pek anlamadım sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yok burda sende sürekli biizimle olsan anlardın durumu burda aylardır uğraşıyoruz aşamalarımızı sorunlarımızı bütün arkadaşlar bilirler dönüp bakarsan kime ne cevaplar verilmiş görürsün.Aylardır haberini beklediğimiz arkadaş hamileyim haberini verince topik coştu bende günlerdir bekliyorum ne olup ne bittiğini yazıyorum kendimle ilgili ve arkadaşlar tamamen bu konulara odaklandılar yani bende göremeyebiliyorum bazen sorunları çünkü tanımadığım insanlara o kadar çok heyecanlanıyorum ki o anda hiçbirşey görmüyor gözüm bu şekilde yargılaman hoş olmadı bence...
aminnnnnnnn

bence 1 saatlik çiş az canım
yarın ilk idrarla dene derim
bence geldi bebişinnn

İldamm inşallah gelmiştir bebeğimmm güzel hamişim benimmm

boşverin kızlar takılmayn yaa
neticede burda hiçkimse birbirini tanımıyor
ve biz bu kadar sıcak olabildiysek bence topiktekilerin içtenliğinden ve samimiyetinden kaynaklanıyor

en basiti hala gerçekten bizden kaynaklanan birşey varmı diye düşünmüyorsunuz.. tek taraflı bakıyorsunuz.. ama bende tartışmicam.. sadece geçmişi oku bu topiğe birkaç kez girip soru sorup yada birşey paylaşıp cevap alamayan yada umursanmayım birdaha bu topiğe uğramayan arkadaşlar var. olmazsa yani geçmişe bakamam diyenlere ben bi ara bakar link atarım..
ayrıca haklısınız kimse kimseye cevap vermek zorunda değil..

ya bi teşekkür ettim konu nerelere geldi üzüldüm şimdi

yok cnm sennle ilgili degl sen hiç uzulme soru falan mı sormştn tatlım ben tam anlamadım konuyu drek oyle bi eleştryle karşılaşnca uzuldm açıkcası ama senn dısında bi durum bu ....

asıl haberi kaçırmışsın o zaman
hilal19 hamile

hoşgeldin sen de bu arada
kanaman durdu mu kuzum?

yaaaaa anam ne guzel sevindim hee..
zayifim da ondan olmuo mu acaba deiodu demekki bu isin hic biseyle alakasi yok ,, sadece dogru zamanla alakali
Haydi hayirlisi..
Yok canim benim devam ediyor kanamam.. hatta artik gelmez saniodum ama dun bir parca daha geldi
Napim ferda bende diyorum yani Rahim temizlensin de gerisi onemli degil hani.. bugunde doktora gidicem zaten 2 saat sonra randevum var..
Ama dusuk gerceklesse bile kanamanin adet kanamasi gibi surecegini okumustum bi yerde onun icin normal karsiliyorum..
birde benim kanal tedavisi gerektiren bir disim vardi tr de yaptiramamistim ama doktroum bana iki ilac verdi biri antibiyotik biri doku ttedavisi falan diyor.. dun disim agri yapinca basladim kullanmaya ama korkuyorum bu surece bir etkisi olur mu diye ??

nasilsiniz bakalimm ??

var mi baska gibee

hoşgeldin güzelim

canım şu an değerin 2500ün üstünde olması lazım
yani canın ne zaman istiyorsa git görürsün artık
randevu verdi mi doktor?
vermediyse cumaya alabilirsin canım

ay inşallah tatlım yarın gidicem yarına çağırdı beni inşallah görürüz üstten keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…