seyyah senin batın ne zaman
neden listede yoksun :26:
dilge bence çok gerginsin ve istediğin cevabı bulamamışın o yüzden çatıcak yer arıyorsun. burda ne sorulursa sorulsun cevaplanıyor. bilinmese bile geçmiş olsun inşallah istediğin gibi molur deniyor ama yine cevaplanıyor. Üzüldüm böyle söylemene
ben artık takip etmiyorum canım ya
bebek için uğraşmıyorum
kafam böyle daha rahat
biraz böyle takılayım
sonra yine yazdırırım
bilmıosak bi de nasl cvp verelm amöa demi puffym ki bazen görmeye de blıorz gun gelıo bizim de yazdklarmz cvplanamayablıo ...bir daha soruorz valla ben başka topkleri de blıorm en sıcak en içten topiklerden birsi burası gerçekten ...
yok bugün
testi negatif
ama o hamile
yok bugün
testi negatif
ama o hamile
nasilsiniz bakalimm ??
sayfayi actimki cok tuhaf bir yorum okudum.. dilge arkadas ya gergin ya da cok bulunmamis topikte bilemedim yani:44:
ben bile bsey anlamasdigim halde az bi bilgim varsa yardimci olmaya calisiyorum..
var mi baska gibee
boşverin kızlar takılmayn yaa
neticede burda hiçkimse birbirini tanımıyor
ve biz bu kadar sıcak olabildiysek bence topiktekilerin içtenliğinden ve samimiyetinden kaynaklanıyor
bugün se çıkmaya biliyor tatlım bende 3 gün geçirip yapınca görmüştüm çift çizgiyi inş hamiledir, cnm sen benim şu bhcg yi hesaplarmasın keseyi nezaman görürüm ,16 ocakta 157 ydi
üzülme arkadaşım boşverya bi teşekkür ettim konu nerelere geldi üzüldüm şimdi
hilal hamileeeehilal ne oldu sonuc?
kanı bekleyeyim ben en iyisi huzurcum sonuç negatif çıkınca kolum psikolojikmen ağrımaya başlıyordaYa Ferda
İnan icim icimi yiyor
Cok eminim
Cidden direk kana yani
bebetıme aldım ferdam bilmiyorum iyimi kötümü ama 3 tl fiyatı yok yok bence çıkmadı testte aynı hilal gibi oldu benimkide:18:bence haksızlık ediyorsun
şu topikte derdiniz okuyup da gördüğü halde cevap yazmayacak kimseyi tanımıyorum ben
ama herkes düşüncesinde özgürdür tabi bişey diyemicem
ben de yazmıştım sen testi yapmadan önce
çıkmaz diye
1 saatlik idrarla bu 3 kuruşluk testlerde zor çıkar
bi de testin markası neydi merak ettim
Dilge bu ne demek ben pek anlamadım sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yok burda sende sürekli biizimle olsan anlardın durumu burda aylardır uğraşıyoruz aşamalarımızı sorunlarımızı bütün arkadaşlar bilirler dönüp bakarsan kime ne cevaplar verilmiş görürsün.Aylardır haberini beklediğimiz arkadaş hamileyim haberini verince topik coştu bende günlerdir bekliyorum ne olup ne bittiğini yazıyorum kendimle ilgili ve arkadaşlar tamamen bu konulara odaklandılar yani bende göremeyebiliyorum bazen sorunları çünkü tanımadığım insanlara o kadar çok heyecanlanıyorum ki o anda hiçbirşey görmüyor gözüm bu şekilde yargılaman hoş olmadı bence...tatlım sen bu topikte cevap beklemeyeceksin.. eğer bi soru soruyorsan sadece asemb cevap verir (rabbim gönlüne göre versin onun..) birkeç kezde ilda.. diğerlerinden cevap bekleme.. sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbetini oku.. yardımcı olmak şurda dursun.. eğer günüm geçti yada değerim şu çıktı gibi şeyler söylersen cevap verirler..
aminnnnnnnn
bence 1 saatlik çiş az canım
yarın ilk idrarla dene derim
bence geldi bebişinnn
boşverin kızlar takılmayn yaa
neticede burda hiçkimse birbirini tanımıyor
ve biz bu kadar sıcak olabildiysek bence topiktekilerin içtenliğinden ve samimiyetinden kaynaklanıyor
ya bi teşekkür ettim konu nerelere geldi üzüldüm şimdi
asıl haberi kaçırmışsın o zaman
hilal19 hamile
hoşgeldin sen de bu arada
kanaman durdu mu kuzum?
nasilsiniz bakalimm ??
sayfayi actimki cok tuhaf bir yorum okudum.. dilge arkadas ya gergin ya da cok bulunmamis topikte bilemedim yani:44:
ben bile bsey anlamasdigim halde az bi bilgim varsa yardimci olmaya calisiyorum..
var mi baska gibee
canım şu an değerin 2500ün üstünde olması lazım
yani canın ne zaman istiyorsa git görürsün artık
randevu verdi mi doktor?
vermediyse cumaya alabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?