yirim ben bu göbüşüüüüküçücük ne guzelll
geldmmm hülyammm datlu arkdişim bnmmmm
buldummmmmmmmm sonucuuuuuuuuuuuuuuuuu blıodmmmmmmmm tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrr hilalimmmmmm
yok canım şimdi wc ye gittim birşey yokhülyam nasılsın canım varmı adet belirtileri felan :18::189::18::18:
üzülmek yok o ilk şoktu eminecim hayırlısıı ne yapalımm
Asemb umarım çıkar yoksa ben yanına bir cızık atıcam
Ferdam inşallahh öyledir hamişsin sen dua et bana
azram burda erken gebelik testi nedir onu bile bilmiyorlar bekleyeyim bakalım inşallah vardır
Amin Hülyam aminnn inşallah hamileyizdir inşallah bebeğimiz bu ay bekletmeden gelir üzülmeyeceğim herşeyde bir hayır var çünkü hem ferdam hamile diyor hissettikleri çıkacak belkide
İNŞALLAHH
boşver takma kafanı ve sıkma canını. Bazen artık dayanamıyorum özeline yazıyorum görsünler diye. Burası herkese kucak açılan bir topikbilmıosak bi de nasl cvp verelm amöa demi puffym ki bazen görmeye de blıorz gun gelıo bizim de yazdklarmz cvplanamayablıo ...bir daha soruorz valla ben başka topkleri de blıorm en sıcak en içten topiklerden birsi burası gerçekten ...
nasilsiniz bakalimm ??
sayfayi actimki cok tuhaf bir yorum okudum.. dilge arkadas ya gergin ya da cok bulunmamis topikte bilemedim yani:44:
ben bile bsey anlamasdigim halde az bi bilgim varsa yardimci olmaya calisiyorum..
var mi baska gibee
en basiti hala gerçekten bizden kaynaklanan birşey varmı diye düşünmüyorsunuz.. tek taraflı bakıyorsunuz.. ama bende tartışmicam.. sadece geçmişi oku bu topiğe birkaç kez girip soru sorup yada birşey paylaşıp cevap alamayan yada umursanmayım birdaha bu topiğe uğramayan arkadaşlar var. olmazsa yani geçmişe bakamam diyenlere ben bi ara bakar link atarım..
ayrıca haklısınız kimse kimseye cevap vermek zorunda değil..
yaaaaa anam ne guzel sevindim hee..
zayifim da ondan olmuo mu acaba deiodu demekki bu isin hic biseyle alakasi yok ,, sadece dogru zamanla alakali
Haydi hayirlisi..
Yok canim benim devam ediyor kanamam.. hatta artik gelmez saniodum ama dun bir parca daha geldi
Napim ferda bende diyorum yani Rahim temizlensin de gerisi onemli degil hani.. bugunde doktora gidicem zaten 2 saat sonra randevum var..
Ama dusuk gerceklesse bile kanamanin adet kanamasi gibi surecegini okumustum bi yerde onun icin normal karsiliyorum..
birde benim kanal tedavisi gerektiren bir disim vardi tr de yaptiramamistim ama doktroum bana iki ilac verdi biri antibiyotik biri doku ttedavisi falan diyor.. dun disim agri yapinca basladim kullanmaya ama korkuyorum bu surece bir etkisi olur mu diye ??
canım bence tedavine başla sıkıntı olmaz nolacakyaaaaa anam ne guzel sevindim hee..
zayifim da ondan olmuo mu acaba deiodu demekki bu isin hic biseyle alakasi yok ,, sadece dogru zamanla alakali
Haydi hayirlisi..
Yok canim benim devam ediyor kanamam.. hatta artik gelmez saniodum ama dun bir parca daha geldi
Napim ferda bende diyorum yani Rahim temizlensin de gerisi onemli degil hani.. bugunde doktora gidicem zaten 2 saat sonra randevum var..
Ama dusuk gerceklesse bile kanamanin adet kanamasi gibi surecegini okumustum bi yerde onun icin normal karsiliyorum..
birde benim kanal tedavisi gerektiren bir disim vardi tr de yaptiramamistim ama doktroum bana iki ilac verdi biri antibiyotik biri doku ttedavisi falan diyor.. dun disim agri yapinca basladim kullanmaya ama korkuyorum bu surece bir etkisi olur mu diye ??
sen de hamilesin
yok canım şimdi wc ye gittim birşey yok
ama adet olucakmışım gibi değilim hiç
benim nerdeyse zaten 5 gündür belim ağrıyo
memişler acıyo bunlar boşa çıkmaz inşallah ve bu sabah dikketimi çekti sanki birazda şiş gibilerrr
evet canım sakın üzme kendini tamam mı biz hamişizzz
testlerin bize garezi var ondan çıkmıyo çift çizgi
ben umutluyum ikimizden de
güzel güzel kaplli ferdamızdan daaa ümitli bizdennn
biz bu topikte daha çok kişi için sevinicez canımmmm
o test geçersiz sayılırKIZLAR selam.:) şimdi sizlere sormak istiyoruum adetime 2 gün var ama ben dün test aldım ve yaptım gülmein ama testin sonucuna bakmayı unuttum misafir geldi 2 saat sonra baktım 2. çizgi silik bir sekilde vardı ama testin arkasında da diyoki 10 dakika sonraki sonucu dikkate almayın bu arada su durumlar da söz konusu acaip uyku halsizlik zaman zaman göğü agrısı ve kasık agrısı akıl fikir verin bana....
KIZLAR selam.:) şimdi sizlere sormak istiyoruum adetime 2 gün var ama ben dün test aldım ve yaptım gülmein ama testin sonucuna bakmayı unuttum misafir geldi 2 saat sonra baktım 2. çizgi silik bir sekilde vardı ama testin arkasında da diyoki 10 dakika sonraki sonucu dikkate almayın bu arada su durumlar da söz konusu acaip uyku halsizlik zaman zaman göğü agrısı ve kasık agrısı akıl fikir verin bana....
yok canım bi sorunum sadece batım yarın ve şu an heyecanın hat safhasındayım. Akıntıdan falan konuşuyorlardı kızlar bende dedim ki normalde adete 2-3 gün kala çok siddetli bel ağrısı olurdu ama bugün tık yok birde akıntım devam ediyor acaba hamile olma ihtimalim nedir acaba dedim arkadaşımda test yapsana dedi bende ona dedim ki testi aldım öğlen ama heyecandan tuvalete düşürdüm dedim o kadar yani sonra da tşk ettim olaylar böyle umarım anlatabilmişimdir
en basiti hala gerçekten bizden kaynaklanan birşey varmı diye düşünmüyorsunuz.. tek taraflı bakıyorsunuz.. ama bende tartışmicam.. sadece geçmişi oku bu topiğe birkaç kez girip soru sorup yada birşey paylaşıp cevap alamayan yada umursanmayım birdaha bu topiğe uğramayan arkadaşlar var. olmazsa yani geçmişe bakamam diyenlere ben bi ara bakar link atarım..
ayrıca haklısınız kimse kimseye cevap vermek zorunda değil..
yaaaaa anam ne guzel sevindim hee..
Haydi hayirlisi..
KIZLAR selam.:) şimdi sizlere sormak istiyoruum adetime 2 gün var ama ben dün test aldım ve yaptım gülmein ama testin sonucuna bakmayı unuttum misafir geldi 2 saat sonra baktım 2. çizgi silik bir sekilde vardı ama testin arkasında da diyoki 10 dakika sonraki sonucu dikkate almayın bu arada su durumlar da söz konusu acaip uyku halsizlik zaman zaman göğü agrısı ve kasık agrısı akıl fikir verin bana....
hoşgeldin güzelim
ay inşallah tatlım yarın gidicem yarına çağırdı beni inşallah görürüz üstten keseyi
hoşgeldin güzelim
ay inşallah tatlım yarın gidicem yarına çağırdı beni inşallah görürüz üstten keseyi
boşver takma kafanı ve sıkma canını. Bazen artık dayanamıyorum özeline yazıyorum görsünler diye. Burası herkese kucak açılan bir topik
hilal19 gebe ccanım. hoşgeldin bu arada kanaman ne alemde
bence olmaz cnm dra gdnce sor yne sen bi ...geççk ztarım bu süreç az kaldı kanamaya çok taklma evt ...parça da kalmadı ben çok inanıorm cnm...
sonrasında da yarın ilk idrarla testi tekrarlamanı önermiştim
kaçırmışsın
Duygumm o güzelll haberi Allahın izniyle vereceğim inşallah bu ay olmazsa birdahaki ayinşşşşşşşş sen boyle yazdkça gül ,için içim kıpır kıpır oluo vallaaaaaaaaa kendmmm gibi çok sevncmmm tıpkı hilalime sevndgmmm gibiiii
moon kuzum bak sevindim şimdi çünkü bugün regl günümm bekleyeyim diyorumbugün se çıkmaya biliyor tatlım bende 3 gün geçirip yapınca görmüştüm çift çizgiyi inş hamiledir, cnm sen benim şu bhcg yi hesaplarmasın keseyi nezaman görürüm ,16 ocakta 157 ydi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
ben senden ümitliyim vallabende 8 şubata rezerve yaptırmak istiyorum ferdam
inşallah puffymaşallah bu yıl çok güzel olucak kızlar. yılbaşından bu yana 10 tane falan hamiş haberi oldu. En kısa zamanda o bat bekleyen listesi gebiş listesine inmiş olucak. Çok mutlu oluyorum ya
Ferdammm ben çok korkuyorum hiçbişeyde hissetmiyorum ki aldım testi belki adet olurum diye bekliyorum ama akıntım var regl zamanı benim akıntım olmazdı belkide geç gelecek bende 2. kez yumurtlama oldu bence
haklısın kaçırmışım :))) akşam alırım sabaha kadar durabilirsem sabah yaparım sonra da size gelir hamileyimmm derim
oluyo o canımya aslında öğlen yemeğinde test aldım ama yaparken sanırım heyecandan elim ayağıma dolaştı ve test tuvalete düştü :26: çok beceriksizim şimdi mecburen akşamı beklicem
tatlım sen bu topikte cevap beklemeyeceksin.. eğer bi soru soruyorsan sadece asemb cevap verir (rabbim gönlüne göre versin onun..) birkeç kezde ilda.. diğerlerinden cevap bekleme.. sadece sen gebişsin ben gebişim muhabbetini oku.. yardımcı olmak şurda dursun.. eğer günüm geçti yada değerim şu çıktı gibi şeyler söylersen cevap verirler..
yok canım bi sorunum sadece batım yarın ve şu an heyecanın hat safhasındayım. Akıntıdan falan konuşuyorlardı kızlar bende dedim ki normalde adete 2-3 gün kala çok siddetli bel ağrısı olurdu ama bugün tık yok birde akıntım devam ediyor acaba hamile olma ihtimalim nedir acaba dedim arkadaşımda test yapsana dedi bende ona dedim ki testi aldım öğlen ama heyecandan tuvalete düşürdüm dedim o kadar yani sonra da tşk ettim olaylar böyle umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?