Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yirim ben bu göbüşüüüü küçücük ne guzelll

geldmmm hülyammm datlu arkdişim bnmmmm

buldummmmmmmmm sonucuuuuuuuuuuuuuuuuu blıodmmmmmmmm tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrr hilalimmmmmm

hülyam nasılsın canım varmı adet belirtileri felan :18::189::18::18:
yok canım şimdi wc ye gittim birşey yok
ama adet olucakmışım gibi değilim hiç
benim nerdeyse zaten 5 gündür belim ağrıyo
memişler acıyo bunlar boşa çıkmaz inşallah ve bu sabah dikketimi çekti sanki birazda şiş gibilerrr

evet canım sakın üzme kendini tamam mı biz hamişizzz
testlerin bize garezi var ondan çıkmıyo çift çizgi
ben umutluyum ikimizden de
güzel güzel kaplli ferdamızdan daaa ümitli bizdennn
biz bu topikte daha çok kişi için sevinicez canımmmm

boşver takma kafanı ve sıkma canını. Bazen artık dayanamıyorum özeline yazıyorum görsünler diye. Burası herkese kucak açılan bir topik
nasilsiniz bakalimm ??

sayfayi actimki cok tuhaf bir yorum okudum.. dilge arkadas ya gergin ya da cok bulunmamis topikte bilemedim yani:44:
ben bile bsey anlamasdigim halde az bi bilgim varsa yardimci olmaya calisiyorum..

var mi baska gibee

hilal19 gebe ccanım. hoşgeldin bu arada kanaman ne alemde

valla şu an keyfim çok yerinde ve hiç gerilmek istemiyorum
tartışmaktan da hoşlanmam zaten
ama son olarak şunu söylemek istiyorum
siz de bir düşünün bakalım bu kadar insan gelmiş geçmiş burdan ve bahsettiğiniz birkaç kişi dışında hepsi burda kalıcı olmuş
giden arkadaşlara da bişey diyemiyorum, cvbını bilmediğimiz bişey için alıntı yapıp bilmiyorum demek ne kadar mantıklı orası da tartışılır
herneyse

umarım sorularınıza dakikasında cevap alabildiğiniz harika bir topik bulursunuz
gönlünüze göre olsun herşey

KIZLAR selam.:) şimdi sizlere sormak istiyoruum adetime 2 gün var ama ben dün test aldım ve yaptım gülmein ama testin sonucuna bakmayı unuttum misafir geldi 2 saat sonra baktım 2. çizgi silik bir sekilde vardı ama testin arkasında da diyoki 10 dakika sonraki sonucu dikkate almayın bu arada su durumlar da söz konusu acaip uyku halsizlik zaman zaman göğü agrısı ve kasık agrısı akıl fikir verin bana....

bence olmaz cnm dra gdnce sor yne sen bi ...geççk ztarım bu süreç az kaldı kanamaya çok taklma evt ...parça da kalmadı ben çok inanıorm cnm...

canım bence tedavine başla sıkıntı olmaz nolacak
kanama devam etsin içerde parça kalmasın inşallah

sen de hamilesin

o test geçersiz sayılır
yeniden test yapman gerekir

canım şüpheli bi durum.Testi tekrarlamanda yarar var.Bu tür testlerin sonucu geçersiz sayılır.çünkü aradan çok geçmiş.Testi tekrarlamalısın.

yok canım bi sorunum sadece batım yarın ve şu an heyecanın hat safhasındayım. Akıntıdan falan konuşuyorlardı kızlar bende dedim ki normalde adete 2-3 gün kala çok siddetli bel ağrısı olurdu ama bugün tık yok birde akıntım devam ediyor acaba hamile olma ihtimalim nedir acaba dedim arkadaşımda test yapsana dedi bende ona dedim ki testi aldım öğlen ama heyecandan tuvalete düşürdüm dedim o kadar yani sonra da tşk ettim olaylar böyle umarım anlatabilmişimdir

bu arada gülbebek
bebetime marka almışsın ya
özenle arasan bu kadar berbat bir marka bulamazdın
ondan almayın başka marka alın

sonrasında da yarın ilk idrarla testi tekrarlamanı önermiştim
kaçırmışsın

aynı soruyu defalarca sorup cevap alamadığımı bilirim. Artık özellerine yazıp sorular sorduğum oluyor.Bazen bize yazılan cevabı bile görmemiş oluyoruz. Herkes evinde bütün işi kk olareak durmuyor. Çoğumuz çalışıyoruz ve işden buraya zaman ayırıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz. Bence sende kafanı dağıtıp rahatlatabilirsin ama bu şekilde yadırgamayla olmaz

tatlım kiloyla veya zayıflıkla alakası yok dediğin gibi zamanı gelince bebişler geliyor,doktoruna sor bence antibiyotik olayını.

şimdi bence sen adetin geçmesini bekle ve tekrar test yap ,tatlım çift çizgi görürsen ozaman kana gidersin beklemek zor oluyor ama bekle birkaç gün daha.

hoşgeldin güzelim

ay inşallah tatlım yarın gidicem yarına çağırdı beni inşallah görürüz üstten keseyi

Hosbuldum datlum

boşver takma kafanı ve sıkma canını. Bazen artık dayanamıyorum özeline yazıyorum görsünler diye. Burası herkese kucak açılan bir topik

hilal19 gebe ccanım. hoşgeldin bu arada kanaman ne alemde

hosbulduk canim yazdim ferdaya gormussundur diye tekrarlkamiyorum.. sen ne alemdesin miden falan.. belirtiler basladimi??

bak arkadasim bu konuda kendime gore bir fikir sahibiim cevao vereyim.. birincisi insan nasil unutur kiz bakmayi valla ben meraktan olurdum heralde.. imincisi bu kadar dusunme canim tekrar yarin sabah test yap ve bekle bakalim ilk 10 dk da ne sonuc verecek... insaallah hayirlisi olsun..

bence olmaz cnm dra gdnce sor yne sen bi ...geççk ztarım bu süreç az kaldı kanamaya çok taklma evt ...parça da kalmadı ben çok inanıorm cnm...

Insaallah duygum ya saolasin sen napiosun son zamanlarda hep diyet konusuoz seninle halvetler ne alemde

inşşşşşşşş sen boyle yazdkça gül ,için içim kıpır kıpır oluo vallaaaaaaaaa kendmmm gibi çok sevncmmm tıpkı hilalime sevndgmmm gibiiii
Duygumm o güzelll haberi Allahın izniyle vereceğim inşallah bu ay olmazsa birdahaki ay
bugün se çıkmaya biliyor tatlım bende 3 gün geçirip yapınca görmüştüm çift çizgiyi inş hamiledir, cnm sen benim şu bhcg yi hesaplarmasın keseyi nezaman görürüm ,16 ocakta 157 ydi
moon kuzum bak sevindim şimdi çünkü bugün regl günümm bekleyeyim diyorum

Özlem bence sabah idrarıyla bidaha yap bikere benimde öyle olmuştu çünkü inşallah vardır

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

:119: :119: :119: :119: :119:
tebrik ederim Hilal. Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. çok sevindim çokkkkkkkkkkk
sırada umutege ve gülbebek var sanırım.
maşallah ne bereketli bir topik. iyi ki gelmişim buraya. belki bana da bulaşır kızlar ne dersiniz

bende 8 şubata rezerve yaptırmak istiyorum ferdam
ben senden ümitliyim valla
inşallah hayal kırıklığı olmaz

maşallah bu yıl çok güzel olucak kızlar. yılbaşından bu yana 10 tane falan hamiş haberi oldu. En kısa zamanda o bat bekleyen listesi gebiş listesine inmiş olucak. Çok mutlu oluyorum ya
inşallah puffy
hamilelerin duası kabul olur derler ya
inşallah biz de hamiş listesine geçeriz sizlerin de duaları vesilesiyle

Ferdammm ben çok korkuyorum hiçbişeyde hissetmiyorum ki aldım testi belki adet olurum diye bekliyorum ama akıntım var regl zamanı benim akıntım olmazdı belkide geç gelecek bende 2. kez yumurtlama oldu bence

regl zamanı akıntı hamilelik belirtisi derler gülbebek
sen bence yarın ve cuma da sabahtan test yap

ya aslında öğlen yemeğinde test aldım ama yaparken sanırım heyecandan elim ayağıma dolaştı ve test tuvalete düştü :26: çok beceriksizim şimdi mecburen akşamı beklicem
oluyo o canım
benim makina çok kastı yinee

bende elimde test kulozette oturuyodum bigün
bi baktım çiş bitmiş elimde test bardak ben ööle kalmışım
sifonu çektim 2.çişi bekledim

bence bööle düşünmemelisin canım
düşün bak belli bi konu hakkında topik açılıyo ama oradakiler bile bize uğruyo arada ve bişey ler soruyolar
heleki burada dejavu ve ferda arkadaşaımız var valla konuyu bilmeseler bile googdan bakıp cevap veriyolar
evet derdimiz bebişşş ve benim herşeyim o ve bugün çok heyecanlıyız o da ayrı gebe habri aldık biraz önce arada kaynaması çok normal ama bi şekilde biri cevap veriyor zaten

anladmmm cnm bnm ...inşşş hamişsndrrrr ...yok senle ilgli bi durum degl zaten biz de anlamadık ki bi anda ...ama önyargı o arkdas emnm bi kaç gun taklsa anlıcak yanldıgını ...elbet yeni gelenler bişeyler sorablr ama bazen ne oluo blıomsn mesela çok esklerden bi arkdas test yapıo falan hepmz ona odaklanablıoz ama o anlık oluo o o zaman göremeyeblıorz heyecandan ama bak mesela ferda dedgm gibi çok blgilidir ve elnden geldgnce cvplandrr ben de elmden geldgnce bldgm bşeyse mesela sperm testi falan yazıolar cvplndrmayaa çalşıorm çünkü bnm eşimn de benzer sorunu var az çok blıorm ...
cnmm senden rica yarın tekrarla ve yarın bizmle paylş sonucu olur mu mrk ettm şimdi ii şeyler dogdu bi anda içime de senn için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…