ben niden bu şekilde düşünemiyorum acep
olmiyi olllmiyiiii kapıduvar oliyi.. e tabe adam da zorlaniyiii..
offf poffff
ama karar aldım,bu ay pas geçerse sallıcam,o yımırtlama testlerinden alcem,gerisini düşünmicem
cnm şimdi baktımda jele acaba eczanelerde varmı fiyat olarakta bana azıcık pahalı geldi acaba sonuç nasılolur
eşim ve benden kaynaklanan bi sorun yokmuş profösörler öyle söyledi allahın taktiri rabbim belkide böyle sınavdan geçirdi bizleri bilmiyorum inşallah bidaha olmaz
ben niden bu şekilde düşünemiyorum acep
olmiyi olllmiyiiii kapıduvar oliyi.. e tabe adam da zorlaniyiii..
offf poffff
ama karar aldım,bu ay pas geçerse sallıcam,o yımırtlama testlerinden alcem,gerisini düşünmicem
bat ne kiii
canım çok özür dileyerek soruyorum bat ne?
kızlar presedin topiği var iyice okuyun öyle alın gg de varmış bazılarıda yurt dışından getirtiyomuş netten satın alıp. ama bu jein kanıtlanmış bir faydası yok. yani dr.lar kanıtlanmış bişey yok diyor.
hoşbulduk canımm isterim tabi ama daha salıvermedik bizbatın ne olduğunu tam anlayamadım kusura bakma nolur 11 aylık evliyim folik asitimin 1 ayı haftaya tamamlancak enson 17 haziranda regl oldum.. bi anda bebiş fikri geldi aklımıza ve için için köklendi sanki bu fikir. oluverse hemen de sevip koklayıversek diye isteniyo ya hep, ama nası olcak oyyyy ne daldım düşüncelere
bu arada bişi sorcam bana doktor günlük 400mcg folikasit yeter ded siz kaç alıyonuz bide bu bebik tutana kadar mı içcez bunu biz
hoşbulduk canımm isterim tabi ama daha salıvermedik bizbatın ne olduğunu tam anlayamadım kusura bakma nolur 11 aylık evliyim folik asitimin 1 ayı haftaya tamamlancak enson 17 haziranda regl oldum.. bi anda bebiş fikri geldi aklımıza ve için için köklendi sanki bu fikir. oluverse hemen de sevip koklayıversek diye isteniyo ya hep, ama nası olcak oyyyy ne daldım düşüncelere
bu arada bişi sorcam bana doktor günlük 400mcg folikasit yeter ded siz kaç alıyonuz bide bu bebik tutana kadar mı içcez bunu biz
Belki kanıtlanmış bir faydası yok fakat kk da kullanıp faydasını görenler olmuştu en azından zararı yok denemekte fayda vardır bir ümit işte
al benden de o kadarrrvalla bende sendenin megimm. ben normalde o kadar sıklıkta bi ihtiyaç duymuyorum dolayısyla zevk almak bi yana acı çekiyorum bide üstüne.
hiçte hoşnut değilim valla. napim bebeik için işteee
iki günde bir fazla geliyo bana
beklenen adet tarihi..(beklemediğimiz ama aslında)
yani son adet tarihin neydi?
kızlar ben çıkıyorum canlarım yarın çok işim var doktora gitcem ne kadarlık bilmiyorum belediyeye gitcem tazgah çekilişi var ben el yapımı örgü inçik boncuk yapıp satıyorum o yüzden bazen yorgun oluyorum giremiyorum hepiniz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
17 haziran.. temmuz kaçta olucaksın adet?
folik asidi bebeğin doğup da 3 aylık oluncaya kadar içiceksin..
ben ööle biliyorum yani..
ekliyorum listeye seni
Bu jelin gg de ovulasyon testi ile birlikte ambalajlı satışı var 5 test 1 jel ama gramajı düşük.sadece jelin fiyatı 120 normalde sanırım bu ikisi bir arada olan 60 a yakın olmalı,bakmıştım bi ara
Ben araştırdım bizim burada hiçbir eczanede bulamadım ama bazı eczanelerde varmış alanlar var.
Ama eczanede satılsada fiyatı aynı olurdu
En azından internetten taksit yapma olanağıda var.
Birde bir paketin tek kullanımlık değil 10 kullanımlık olduğunu düşününce çokta pahalı gelmedi bana denemekte yarar var diye düşünüyorum.
bende folbiol içiyorum 400 mg günde bi tane . 3 ay oldu. zaten folık vitamin bebeik tutana kadar içsekte bişe olmaz . gebe kalıncada 3. aya kadar içicez allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?