Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar presedin topiği var iyice okuyun öyle alın gg de varmış bazılarıda yurt dışından getirtiyomuş netten satın alıp. ama bu jein kanıtlanmış bir faydası yok. yani dr.lar kanıtlanmış bişey yok diyor.

Aman bee meqimmm faremmm hem sallamıcam diyon hemde test alcam deyon eee ne olcek şimdi yine sallancan ayyy sallıcan yani pardon gene takcan acaba tuttumu oldumu kıldı yündüüü akışına bırakalım biraz luckyede dedim oda aynı takmayın miqim farem yaa siz zevkinize bakın zaten yukarda Rabbim var o ol derse bir ayda bir kerede yapsak gelir bebiqlerimiz canım .Kaderde olması lasım ben bunu anladım en iyisi sessizce beklemek kocişlerimizide üzmeyelim

cnm şimdi baktımda jele acaba eczanelerde varmı fiyat olarakta bana azıcık pahalı geldi acaba sonuç nasılolur

Ben araştırdım bizim burada hiçbir eczanede bulamadım ama bazı eczanelerde varmış alanlar var.
Ama eczanede satılsada fiyatı aynı olurdu
En azından internetten taksit yapma olanağıda var.
Birde bir paketin tek kullanımlık değil 10 kullanımlık olduğunu düşününce çokta pahalı gelmedi bana denemekte yarar var diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
eşim ve benden kaynaklanan bi sorun yokmuş profösörler öyle söyledi allahın taktiri rabbim belkide böyle sınavdan geçirdi bizleri bilmiyorum inşallah bidaha olmaz

esenscimmmm şimdiii mutlu olma zamanııııııı..
bebeen geliyu kıssss :92::92::92:

hoşbulduk canımm isterim tabi ama daha salıvermedik biz batın ne olduğunu tam anlayamadım kusura bakma nolur 11 aylık evliyim folik asitimin 1 ayı haftaya tamamlancak enson 17 haziranda regl oldum.. bi anda bebiş fikri geldi aklımıza ve için için köklendi sanki bu fikir. oluverse hemen de sevip koklayıversek diye isteniyo ya hep, ama nası olcak oyyyy ne daldım düşüncelere

bu arada bişi sorcam bana doktor günlük 400mcg folikasit yeter ded siz kaç alıyonuz bide bu bebik tutana kadar mı içcez bunu biz

valla bende sendenin megimm. ben normalde o kadar sıklıkta bi ihtiyaç duymuyorum dolayısyla zevk almak bi yana acı çekiyorum bide üstüne.
hiçte hoşnut değilim valla. napim bebeik için işteee
iki günde bir fazla geliyo bana

Belki kanıtlanmış bir faydası yok fakat kk da kullanıp faydasını görenler olmuştu en azından zararı yok denemekte fayda vardır bir ümit işte

bende folbiol içiyorum 400 mg günde bi tane . 3 ay oldu. zaten folık vitamin bebeik tutana kadar içsekte bişe olmaz . gebe kalıncada 3. aya kadar içicez allahın izniyle

17 haziran.. temmuz kaçta olucaksın adet?

folik asidi bebeğin 3 aylık oluncaya kadar içiceksin..
ben ööle biliyorum yani..

ekliyorum listeye seni

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum canlarım yarın çok işim var doktora gitcem ne kadarlık bilmiyorum belediyeye gitcem tazgah çekilişi var ben el yapımı örgü inçik boncuk yapıp satıyorum o yüzden bazen yorgun oluyorum giremiyorum hepiniz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

Belki kanıtlanmış bir faydası yok fakat kk da kullanıp faydasını görenler olmuştu en azından zararı yok denemekte fayda vardır bir ümit işte

zararı yok konusunda polemikler var canım. o yüzden dedim topiğine bakın diye. bi kızım üyeler düşük yaptığına dair iddialarda bulunmuşlar. bende kuruluktan dolayı jel kullanmak istedim yani gebeliği geçtimde bari canım yanmasın diye ama okuyunca işte aman dedim riske girmeyimm

al benden de o kadarrr
beklenen adet tarihi..(beklemediğimiz ama aslında )
yani son adet tarihin neydi?

ehhhh ona SAT dıye alışmısım BAT deyınce kafam karıstıı 25 hazırn da oldum ama 20 temmuzda fılan olurum bu ay 21 gunluk hap kullanıyorum o bıtınce hemen gelıo aslında adetlerım duzenlı ama doktor bu ılacı verdı bu ılacta bıter bıtmez getırıo reglı oyle ıste

Esencimmm,çok mutlu oldum senin için canım benim
yorma kendini..
bebike iyi bak

görüşürüüüüzzz

17 haziran.. temmuz kaçta olucaksın adet?

folik asidi bebeğin doğup da 3 aylık oluncaya kadar içiceksin..
ben ööle biliyorum yani..

ekliyorum listeye seni

Megim folik asidi bebek doğunca içersen herşey için çok geç olur tatlım

Şimdi içmeye başlayacaksın yani bebek düşüneneler hamile kalmadan önce kullanmaya başlıyorlar ben içiyorum mesela ve hamile kaldığını öğrenincede dr nekadar devam etmeni ne zaman kesmen gerektiğini söyler ama sen şimdi al ve içmeye başla banada dr um söyledi bebek düşünenler içmeye başlamalıymış

Bu jelin gg de ovulasyon testi ile birlikte ambalajlı satışı var 5 test 1 jel ama gramajı düşük.sadece jelin fiyatı 120 normalde sanırım bu ikisi bir arada olan 60 a yakın olmalı,bakmıştım bi ara

valla kızlar kesin kanıtı yoksa ne bilim bütün bir ayı riske atmakta var inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

bende folbiol içiyorum 400 mg günde bi tane . 3 ay oldu. zaten folık vitamin bebeik tutana kadar içsekte bişe olmaz . gebe kalıncada 3. aya kadar içicez allahın izniyle

cnm bende folbiol içiyorum benim 5 mg doktor verdi . hamile kalana kadar kullan dedi ve ilk 3 ayda da kullanmak lazımmış hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…