hoşgeldin cnm yazdıydım sanada afiyetler olsun diye
bizim forum böyle maşallahımız var
senın ne kadrlık oldu bebiş cnmcım
benım bulantılardan dolayı hiç iştahım yok malesef
taze gibeeee hoşgeldinnnn yiyiiin garii bebeğini aç bırakmaaa yediğin herşey vitamin olsun yavruna kuzummm
kizlar bana musade utum var yapayim bide yemek yoyayim.
Yasminn ya yoksaa bunu ben hep diyorumm amaa sonuç farklı çıkmıyor kuzumm biz umutla bakalım yolumuza umutla devam edelim ki bebeklerimizz tez zamanda gelsinlerr güçsüz anneyi görünce bebeklerde geri kaçıyor işte biz güçlü olacağızz bitanemmm yoksada dünyanın sonu değil bekleyip göeceğiz inşallah vardır canım...[/QUOTE
Umudumuzu yitirmeyelim Allah'ın dediği olur hayatım dimi güçlü olacağız tabi beterin beteri var Rabbim ne derse o elden bişe gelmez ki..
evet canım yakın sayılırız ben iş çıkışları gidiyorum eniştesi almaya geliyor bizi. Çok seviyor baldızını benden fazla görmeye gidiyor
ayyy kıyamam ben sana canım inş kısa zamanda geçer bulantıların bende endişeliyim o bulantılardan daha şimdiden kokulara karşı o kadar hassasım ki
bizim bu hafta 4. haftamız canım
evet canım şimdi ara veriyorum buraya ve bebişle mama yemeye gidiyoruz mutfağa doğru birazdan dönerim yine aranıza
Selam kızlar heyecanım son haddinde benim yaaa bugün BAT ne gelen var ne giden ara ara bel ağrısı oluyo ama çok fazla değil test falan da almadım offff heyecanlıyım
gozun aydin canim hamilesindir kesinn
ben de oyle ogrendim
ne zaman kana gideceksin
simdiden hayirli olsun canim benim
ne kadar güzel canım benim sen özlemini çekmiyosun
amiiiiiiiiiin cnm inşallah geçer
oyy maşallahh demek 4. hafta maşallahh
hadi güzelcene yiyip gelin sonra
a.s cnmcım hoşgeldin
bugun mutlaka test al cnm yarın sabah ilk idrarınlada yapıver
inşallah bebişin seninledir
Rabbim gönlümüze göre versin canım ben 2 ekimde evleendim belki daha çok yeni ama çok istiyorum bi tane bebeğimiz olsun eşimde çok istiyoKorkuyorum ben hiç bebeğim olmaz diye psikolojik olarak biraz bozuğum ilk bebeğin mi dedn Allah mı söyletti acabaa :)) İnşallah sende en kısa zamanda bebişini kucağına alırsıın
evet canım en azından o avantajım var. Herkes yakın bütün ailem yakın zaten o yüzden mutluyum ve rahatım. Anne tarafında tüm sülalem bir alt sokağımda oturuyor. eşimin tarafıda yakın. Babamlar falan ben şanslıyım sanırım biraz
afiyetler olsun cnmcım
hoşbuldum kuzucumm malesef kötü kuzumm
bulanıyo gün boyu akşamda çıkarıyorum
hiç iştah kalmadı ne yemek yapasım vaar ne de yiyesim
bakalım daha nekaa sürcek bu durum
sen nasılsın cnmcım
Arada gelen hafifte olsa bel ağrısı normalmidir ki ??? ayy heyecan yaptım valla
oooooooooo sen bayağı şanlısın kuzucum ne kadar güzel kalabalık ailesiniz bizimkiler uzak 18 saat uzaklık eşimin aileside 12 saat yalnızız biz
geldim kızlar
ne olduki sana gülüm geçmişti ne güzel neden başladıki acaba dikkat et kendine emi canımcım bnede iyiyim biraz yorgınluk var dünden kalma bugünde full dinleniyorum
ayy inşş kuzucumm belirtilerine baktığımda sakın umutlanma ama var gibi gösteriyo ama olmama olasılığıda var yarı yarıya canım benim sıkma kendini bak bu psikolojikmen çok kötü etkiliyo çıkar hyatından bu düşünceleri akışına bırak ben eminim rabbim o güzel gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir bebek nasip edecek emin ol ama testlerinede pek güzenme en güveniliri kan testi sen bilmezsin aramızda yeni olduğun için kuzucum bende adetim zmanında tet yapmıştım pozitif çıktı burda kutladık hamileyim diye herkes şahidimdir ama kanda çıkmadı bilinç ltımız öylesine doluki bebekle rahat ol çok yenisin olacak kuzucum olucak yertki sen sabırlı ol belkide var bilemeyiz sabırla bekle ve sonucunuu bize mutlaka haber et emi gülüm
gayet normal cnmm
benım mesela adet olcakmısım gibiydi ağrılarım
kasık ağrısı felen hep adet oldum dıye wc ye gidip duruyodum
ama olmadım çok şükür
oyuzden adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı oluyo
bence yarın yap testini cnmcımm
inşallahda vardır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?