Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

1,5 yaşında kardeşmi
ne güzel ya ne sevimlidir o şimdi özendim bak ben hemen annemi arıyorum ben doğuramıyorum sen doğur diye ama menepozlu kadın gebe kalırmıki

benimde annemle babam ayrı babamın ikinci evliliğinden oldu kız kardeşim. Bu arada allah rahmet eylesin anneni nur gölünde yatırsın inşallah

Off sağ göğsüm öyle sızlıyor ki zor dayanıyorum büyük ihtimal prolaktin yükseldi benim yaa..

dejavucum bana hayiti doktor prolaktin icin vermisti
tam bize gore bi hap yani
yuksekse dusuruyor normalse yukselmesini engelliyor
zarari yok yani
bence bugun basla regliye 3-4 gun kala birak
ben de oyle yapmistim hormon yukselmesin diye
cogu doktor bu ilaci onayliyor zaten

evet canım göğüsler fena oluyo benim adetim geçsede geçmesede deli oluyorum sızısından sanki böyle çekiyolar göğüslerimi yerinden hatta ben bu prolaktini bilmeden önce hamilelik belirtileri diyodum ama malesefki hastalıkmış işte git bir baktır belki çıkmıştır kuzucum yine

hiç çektirmedim canım. Çekilceği ay hamile kaldım ondan çektirmedim. Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. Ama kafana göre değil. Doktorun istemesi lazım

aaa doğru ya şimdi hatırladım canım
araştırmaya devam ediyim biraz daha

beykozdamisin ne kadar guzel ya bende kanlicaliyim ay sindi benim aglayasim geldi sanirim bun turkiyeyi ailemi evimi sokagimi ozledim beykozu duydum duygulandimmmm....
kanlıca mı
bayılırımmmmmm :129:

özel de yaptırıcam zaten yaptırırsam
ama ben muayene de bile o kadar rahatsız oluyorum ki canım
nasıl yaptırırım hiç bilmiyorum
keşke beni bayıltsalar narkozla
sen ne zaman yaptırmıştın

benim için avrupa anadolu farketmez
çünkü günün yarısı avrupa yakasında yarısı anadolu yakasındayım ben

benimde annemle babam ayrı babamın ikinci evliliğinden oldu kız kardeşim. Bu arada allah rahmet eylesin anneni nur gölünde yatırsın inşallah

sağolasın kuzucum Allah razı olsun 10 sene olucak martta çok zor birşey Allahım kimseye yaşatmasın canım benim bizim bebişlerimizn minik teyzeleri olucak desene ama benim bacım istemez ki birde 5 yaşında kızımız var o bana çok düşkün şimdi hamile kalsam ona diyemeyiz bana anne der paylaşamaz çok özelim onun için bakalım ne yaparız olunca

Kızlaar merhabaa ya bişe sorcam karnımın alt kısmında şişkinlik var sonra sürekli bi guruldama hali var karnımda adetime 10 kadar var sizce var mıdır bişe idrar yaptım iki kere negatif çıktı sanırım çok erken yaptım doktora da gitmek istemiyorum hayal kırıklığı olmasın die sürekli de acıkıyorum çok yiyorum bu aralar yaardım istiyorum :))

evet canım kardeşim 2 yaşında teyze olucak Minik teyzeee

slm kızlar günaydınnn
nasılsınız bugün bakalım
biz çok acıktık yine bebeğimle ve mecbur kalktık yataktan
şimdi bir şeyler yiyeceğiz

ben bubün cuma sanıyorum canım yaaa
çoktan tatil moduna girmişim bennnn
birşey olmaz canım ya
ben dr gittim o zaman yumurtalama zamanıydı bakalım demişti
sen yinede baktır bu sefer öyle olsunnn

tatlı olmazmı balım o benim ya.
Eki Görüntüle 333786 Eki Görüntüle 333787
Onun o poposunu ısırıyorum da ağlatamıyorum
çok tatlı ya maşallahhhhhh

benim bu üçüncü ayımm canımmm
inşallah bu ay tutmuştur çeken kişi 3 ay içinde hamile kalan çok demişti ama bazılarına da 6 ay diyorlarmış bakalım daha 3 ayım daha var diyorum kendimce

ben nasıl oldu bitti anlamadım bile
sadece oraya birşey koyuyorlar o zaman sanki biraz iğne batırmışlar gibi oldu
narkoz çok sağlıklı birşey değil
emin ol ki hiç gerek yok zatennn

seyyah sivatan ne kadar zaman oldu sizinle görüşmeyeli nasılsınız????

mrb cnm hoşgeldin
bence daha çok erken testler için bukadr panik yapma şimdiden
bat ın gelsin ozamana yaparsın testleri

slm kızlar günaydınnn
nasılsınız bugün bakalım
biz çok acıktık yine bebeğimle ve mecbur kalktık yataktan
şimdi bir şeyler yiyeceğiz

günaydın cnm

afiyet bal şker olsun ikinizede yarasın

oyyy yirim ben onu maaşallah çok şeker pufffm yaaa

oyyy yirim o teyzeleri benn küçücük halleriyle teyze haaa fıstık beee bunlarrr

vallahi ben nasıl bu kadar sevdim bilmiyorum. Aplaaa diyo onun o dilini ısırıp koparasım geliyor. Onu mıncık mınıck sıkıyorum. Vurarak sevyorum o dahada mutlu oluyor.
Çok seviyorum onu o da beni. Nasıl özlüyorum 2 günde

Selammm canım nasılsın? Bugün çok heyecanlıyım enteresan olaylar yaşıyorum okudun mu hiç benim yazdıklarımı? dün adet günümdü bu sabah ateşimi ölçtüm 37.3 çıktı idrar testinde gebelik testinde haya meyal gördüm ikinciyi belki bana öyle geldi ama ovulasyon testinde iki çizgide aynı kalınlıkta ve çok kırmızı çıktı sende böyle öğrenmiştin yaa gebelik haberini acaba bende de olabilir mi???? :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…