İş yerindeyim canım ya eve gidince yerim artık. Eve gdene kadar koca liste çıkarıyorum yemek listesi sonra eve gidince yorgunlukdan yapamıyorum
var canım bir sürü insan var ama ben öyle kimseyi çevremde dönsün bişeyler yapsın istemiyorum pek. Kahvaltı makarna haşlama vs tarzı daha kokusuz şeyler yapabiliyorum.
Benimde 1,5 yaşında kardeşim var
yaaa ben bir zamanlar tek çocuktum yasaktı anneme sonra ben çok kardeş istedim annemde canı pahasına yaptı doğurdu sonrada vefat etti ve kardeşimi bana emanet etti sonra babam evlendi şimcikde hamile işte tam 23 yaş küçük kardeş bazen sinir oluyorum sonradan gelmeler diyorum ababcımla arama girdiniz diyorum gülüyolar bana
canım bende 3 sene önce çıkmıştı dostınex kullandım düştü. Bir daha da hep regl gecikmelerinde şüphelendim ama hiç yükselmedi. Ama iki aydır 41-42 günlerde oluyorum reglimi ve bugün acayip sağ göğüste sızlıyor zaten bir ay hep hassastı o yüzden şüpheleniyorum süt hormoyu ya bu göğüslerden belli oluyor ama belki de yanlış tahmin ediyorum neyse ki ilaçla düşüyor hemen çok yüksek değilse.
canım pazartesi 3. gün olur mu bugün perşembe bugünü 1. gün diye sayıyoruz cumartesi 3. gün. Pazartesi 5. gün oluyor. Yine gidince hormon yapar ama 3. gün yapılan gibi sağlıklı olmuyor temmuzda da gecikmişti gittim regliden önce pcos gibi çıktı hormonlar reglimi oldum gittim mükemmeldi hiçbir sorun yoktu. 35 günde olıyordum reglimi iki aydır 40 lara dayandı ya.
prolaktin var mı kesin bilmiyorum ama bu kadar iki aydır 40 günleri aşması ve göğüs ağrısından şüpheleniyorum bakalım eğer akşam trene giderken yolda eczane görürsem iner alırım. Zaten klomende kullanamıcam onun da gününü kaçırıyorum hormon yapmadan vermiyorlar. Pazartesi de hemen gidemem doktora yeni gelmiş olcam dr içinde izin isteyemem en rahat çarşamda sınavları bitiyor biizmkilerin boş olur o zama giderim o zamanda sonra da dr vermez hayıt alayım ama doktora söylemem. Kızıyor çünkü..
1,5 yaşında kardeşmi
ne güzel ya ne sevimlidir o şimdi özendim bak ben hemen annemi arıyorum ben doğuramıyorum sen doğur diye ama menepozlu kadın gebe kalırmıki
hiç çektirmedim canım. Çekilceği ay hamile kaldım ondan çektirmedim. Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. Ama kafana göre değil. Doktorun istemesi lazım
kanlıca mıbeykozdamisin ne kadar guzel ya bende kanlicaliyim ay sindi benim aglayasim geldi sanirim bun turkiyeyi ailemi evimi sokagimi ozledim beykozu duydum duygulandimmmm....
yok canım 5 gün geçmeden yapmıcam bu sefersanki norlmalde yapıyormuşum gibi
anladım canım sen geç yumurtlamışsın
ama ben 14-15 gün görüm çift çizgiyi
14-15-16-17-19 halvet sonra birdaha hiç olmadı zatennnnn
eğer çektirmeyi düşünüyorsan canım karşıda olsan bile fındıkzade de radyomarı tavsiye derim sana
çok iyi bir yer hiç acımıyor nerdeyse diğer yerleri pek bilmiyorum tabi ama çok kötü geçirdiklerini duydum bazılarından
dur linki bulup gönderim sana özelden canım oku
ona göre karar verirsin sende yanlız özel olduğu için fiyatı 330 tl
benimde annemle babam ayrı babamın ikinci evliliğinden oldu kız kardeşim. Bu arada allah rahmet eylesin anneni nur gölünde yatırsın inşallah
sağolasın kuzucum Allah razı olsun 10 sene olucak martta çok zor birşey Allahım kimseye yaşatmasın canım benim bizim bebişlerimizn minik teyzeleri olucak desene ama benim bacım istemez ki birde 5 yaşında kızımız var o bana çok düşkün şimdi hamile kalsam ona diyemeyiz bana anne der paylaşamaz çok özelim onun için bakalım ne yaparız olunca
tatlı olmazmı balım o benim ya.
Eki Görüntüle 333786 Eki Görüntüle 333787
Onun o poposunu ısırıyorum da ağlatamıyorum
evet canım kardeşim 2 yaşında teyze olucakMinik teyzeee
Vee kızlar reglimi olmuş bulunmaktayım. Demiştim ovulasyonda hiç ikinci çizgi yok regl geliyor diye. Demek ki tahmin ettiğim gibi ara kanamadan sonra gelen reglim değilmiş ve bir rekor egale ettim geçen reglim 41 günde gelmişti bu reglim de ara kanamaları saymayınca 42 günde geldi. İstanbul'dan döneyim dr gidicem ama hormon testi vaktini kaçırıyorum. 2 ya da 3. günü yapılması lazım çünkü artık yumurta takibi yaptırcam. Klomende kullanamam bu ay onu da kaçırcam 5. günü başlanıyor hormon testinden sonra. Hayıt alsammı ki kızlar yaa.. Reglimi öne çeker mi. Ama ben şimdi nasıl alayım ki akşam trene yetişcem kaçıncı günü başlamıştınız ben yine prolaktin yükselmiş olabilir uzun bir aradan sonra diyorum çünkü sağ göğsüm acayip sızlıyor.
ben bubün cuma sanıyorum canım yaaacanım bende 3 sene önce çıkmıştı dostınex kullandım düştü. Bir daha da hep regl gecikmelerinde şüphelendim ama hiç yükselmedi. Ama iki aydır 41-42 günlerde oluyorum reglimi ve bugün acayip sağ göğüste sızlıyor zaten bir ay hep hassastı o yüzden şüpheleniyorum süt hormoyu ya bu göğüslerden belli oluyor ama belki de yanlış tahmin ediyorum neyse ki ilaçla düşüyor hemen çok yüksek değilse.
canım pazartesi 3. gün olur mu bugün perşembe bugünü 1. gün diye sayıyoruz cumartesi 3. gün. Pazartesi 5. gün oluyor. Yine gidince hormon yapar ama 3. gün yapılan gibi sağlıklı olmuyor temmuzda da gecikmişti gittim regliden önce pcos gibi çıktı hormonlar reglimi oldum gittim mükemmeldi hiçbir sorun yoktu. 35 günde olıyordum reglimi iki aydır 40 lara dayandı ya.
prolaktin var mı kesin bilmiyorum ama bu kadar iki aydır 40 günleri aşması ve göğüs ağrısından şüpheleniyorum bakalım eğer akşam trene giderken yolda eczane görürsem iner alırım. Zaten klomende kullanamıcam onun da gününü kaçırıyorum hormon yapmadan vermiyorlar. Pazartesi de hemen gidemem doktora yeni gelmiş olcam dr içinde izin isteyemem en rahat çarşamda sınavları bitiyor biizmkilerin boş olur o zama giderim o zamanda sonra da dr vermez hayıt alayım ama doktora söylemem. Kızıyor çünkü..
çok tatlı ya maşallahhhhhhtatlı olmazmı balım o benim ya.
aaa doğru ya şimdi hatırladım canım
araştırmaya devam ediyim biraz daha
kanlıca mı
bayılırımmmmmm :129:
özel de yaptırıcam zaten yaptırırsam
ama ben muayene de bile o kadar rahatsız oluyorum ki canım
nasıl yaptırırım hiç bilmiyorum
keşke beni bayıltsalar narkozla
sen ne zaman yaptırmıştın
benim için avrupa anadolu farketmez
çünkü günün yarısı avrupa yakasında yarısı anadolu yakasındayım ben
Kızlaar merhabaa ya bişe sorcam karnımın alt kısmında şişkinlik var sonra sürekli bi guruldama hali var karnımda adetime 10 kadar var sizce var mıdır bişe idrar yaptım iki kere negatif çıktı sanırım çok erken yaptım doktora da gitmek istemiyorum hayal kırıklığı olmasın die sürekli de acıkıyorum çok yiyorum bu aralar yaardım istiyorum :))
slm kızlar günaydınnn
nasılsınız bugün bakalım
biz çok acıktık yine bebeğimleve mecbur kalktık yataktan
şimdi bir şeyler yiyeceğiz
oyyy yirim ben onu maaşallah çok şeker pufffm yaaa
oyyy yirim o teyzeleri benn küçücük halleriyle teyze haaa fıstık beee bunlarrr
Off sağ göğsüm öyle sızlıyor ki zor dayanıyorum büyük ihtimal prolaktin yükseldi benim yaa..
tatlı olmazmı balım o benim ya.
dejavucum bana hayiti doktor prolaktin icin vermisti
tam bize gore bi hap yani
yuksekse dusuruyor normalse yukselmesini engelliyor
zarari yok yani
bence bugun basla regliye 3-4 gun kala birak
ben de oyle yapmistim hormon yukselmesin diye
cogu doktor bu ilaci onayliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?