Arada gelen hafifte olsa bel ağrısı normalmidir ki ??? ayy heyecan yaptım valla
Çok zor bir durum canım. Rabbim yardımcınız olsun. Evde şeker biter bakkala değil hemen birine gideriz canımız sıkılır gideriz, yemek yaparlar ararlar ben ne kadar şanslıymışım
İnşallah hayırlı komşuların vardır
canım normal tabi bel ağrısı adetinde de bel ağrısı olur bekle bir kaç gün bence hemen çıkmazsa moralin bozulur testte
benimde geçen hafta çarşambaydı bat günüm ama ben test için cumartesiye kadar bekledim pazartesi de hastanede kan verdim kesinleşti
inş bebeğin seninledir
Umarım canım ya rahatlattın beni aynen bende öyle sürekli wc ye gidiyorum geldimi diye yakında tuvaletten çıkmıcam
umarım gebeliktendir öyle birşey olursa dileyin benden ne dilerseniz
hoşgeldin cnmcım
valla bilmiyorumki yenıden başladı bende anlamadım kuzumm
evet dun baya iş hakketdin sanırım epey bi yoktun burda kuzumm
iyi yapaysun bugunde dinleniver cnm benımm
hergün iş olmaz
hoşgeldin cnmcım
hepsiciği çok güzelmişmor ve ötesi iyiymiş baya
hehe bende öyleydim işte ped felen koyuyodum yatmadan önce adet olcam diye düşün yani
ımm ne dilesem acabayeterki hamiş ol cnm benım biz çok sevınırız
ikinizinde sağlığını isteriz cnmcım
oyy sağol bitanem bazen unutuyorum bazende yüreğime oturuyor işte ya olmazsa diye sabırlı biri de değilim normalde ama herşey güzel olacaksa sabır en iyi ilaç dimi yüreğine sağlık içimi ferahlattın rabbim seninde o güzel yüreğine göre versin herşeyi çok ama çok sağol :*:*:*
Selam kııızzzzllaaaar nasılsınız, özledim valla. Nasıl gidiyor, listeye bi göz attım. Maşallah valla. Megim seni bekliyoruz tatlım bu ay. Sivatan seni deee. Hadi artıkkk. Neler yapıyosunuz? Beni özlemediniz mii? Kızıma bi isim bulalaım haydii yardım edin şekerler.
:26::26::26::26::26::26:
hoşş geldiiiinnnnnnnnnselam kızlar ben geldimmm
evet birde o tepedeki çimlerim hepsi biticek dıyo ya onada çok gülüyorum benhepsiciği çok güzelmişmor ve ötesi iyiymiş baya
hehe bende öyleydim işte ped felen koyuyodum yatmadan önce adet olcam diye düşün yani
ımm ne dilesem acabayeterki hamiş ol cnm benım biz çok sevınırız
ikinizinde sağlığını isteriz cnmcım
Selam kııızzzzllaaaar nasılsınız, özledim valla. Nasıl gidiyor, listeye bi göz attım. Maşallah valla. Megim seni bekliyoruz tatlım bu ay. Sivatan seni deee. Hadi artıkkk. Neler yapıyosunuz? Beni özlemediniz mii? Kızıma bi isim bulalaım haydii yardım edin şekerler.
:26::26::26::26::26::26:
valla sorma gülüm yaaa dün bir girdim mutfağa az daha orada yatıcaktım vallahapasta falan yaptım pizza yaptım patates salatası elmalı pasta poğaça hepsinden yaptım birazını dolaba attım birazı dışarda işte ama canım çıktı kuzucum valla hamileler olmasa resimleri koyarımda kıyamam şimcik canınız çeker falan kuzuklarım
hoş bulduk canım
senin ne kadarlık oldu bebeğin şimdi
ne zaman başladı bulantıların
her gün sabah akşam süt içiyor musun
bol bol ceviz ye beyin geliştirirmiş ceviz
ay ne çok şey yazdım
ama daha aklıma geldikçe sorarım
süpersiniz ya seviyorum sizi ben
hoş geldin canım
demek kızın olacak ay gözün aydın allah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun minik kızının
isim konusuna gelince benim kızım olursa ece bilge olacak erkek olursa emir olacakInş
duru, ada, berrak, asya, irem aklıma ilk gelen bunlar
hoşgeldinn gülüm nasılsın
Oflucumm hoşgeldin bitanem nasılsın
a.s oflumm hoşgeldin
nasılsın nasıli oldun bugün :18:
Umarım canım ya rahatlattın beni aynen bende öyle sürekli wc ye gidiyorum geldimi diye yakında tuvaletten çıkmıcam
umarım gebeliktendir öyle birşey olursa dileyin benden ne dilerseniz
kızlar
herkese merhaba evde köklü bi temizlik var şirketten kadın buldum,aslında arada gelen bi ablam var ama o çok konuşuyo başım ağrıyo valla onunla
bu hanımda sabah 8 de geldi kapıyı açtım malzemeleri verdim küt yattım
hava miss gibi ama bunun arkasaı kar sanırım :111:
umutege ve gulbebek ten haber var mı ?
hoş geldin canım
demek kızın olacak ay gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun minik kızının
isim konusuna gelince benim kızım olursa ece bilge olacak erkek olursa emir olacakinş
duru, ada, berrak, asya, irem aklıma ilk gelen bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?