Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm canım olabilri bence neden olmasın belirtilerin var gibi gösteriyor ama şimdilik ne desek kesin yanıt olamaz sen kendine dikkat et sakın ağır iş yapa çok erken yapmışşın testi sabırlı ol ve adet gününü bekle emi canım benim inş vardır hayırlısı olsun hakkında

amin canım inş o kadar çok istiyorum ki bi tane bebiş anlatamam ve dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye Ne diyelim Allah'ın dediği olur nasibimizde vardır inş minik minik bebişler

gulbebek yarina gelmezse ki gelmicek zaten direk kana git artik
bebetime a guvenmiyorum zaten ben
bencede ferdam gelmezse direk kana giderim artık hadi hayırlısıı ama ben hiçbişey hissetmiyorum anlamadım gitti:44:göğsümde sızı bile yok
moon inşallah olmam yarın bekleyip görcez sabahtan teste gideyim barii :44:bendede ara ara girip çıkıyor zaten gelmeyecek benim adetim kendimi öyle şartlandırıyorum ben hamişimmm
Canım 2 yıl daha var malesef öyle tayin isteyemiyoruz zamanı doldurmak zorundayız burda ama sabretmeye çalışıyorum Rabbim eşime güç kuvvet versin inşallah...
tatlı olmazmı balım o benim ya.
Eki Görüntüle 333786 Eki Görüntüle 333787
Onun o poposunu ısırıyorum da ağlatamıyorum
maşallahhh harbiden çok şekermişşş benim yerimede ısır poposunu
teste güvenme canım gününün geçmesini bekle emii 10gün önceden belli olmaz idrarda beklee birkaçgün kan testine git daha doğru olur...Kandan idrara geçmesi lazım ki anca testte görülüyor.İnşallah vardır bişeyler canım....

çok seviliyolar kuzucum evet bende deli oluyoru birde uzaklar böyle hafta sonları msn den görüşüyoruz saatlerce ama kaçırıyorum büyüdüğünüü en güzel zamanlarını kötü oluyo işte malesef sen yakınısın gülüm

slm canım bende yeni geldim koyu bi sohbet var yine forumda

hoşgeldin cnm yazdıydım sanada afiyetler olsun diye
bizim forum böyle maşallahımız var
senın ne kadrlık oldu bebiş cnmcım
benım bulantılardan dolayı hiç iştahım yok malesef

gozun aydin canim hamilesindir kesinn
ben de oyle ogrendim
ne zaman kana gideceksin
simdiden hayirli olsun canim benim

slm kızlar günaydınnn
nasılsınız bugün bakalım
biz çok acıktık yine bebeğimle ve mecbur kalktık yataktan
şimdi bir şeyler yiyeceğiz

taze gibeeee hoşgeldinnnn yiyiiin garii bebeğini aç bırakmaaa yediğin herşey vitamin olsun yavruna kuzummm

ya yoksa diye korkuyorum işte belki psikolojiktir diyorum bilmiyorum ya ne diyelim hayırlısı olsun artık..

amin canım inş o kadar çok istiyorum ki bi tane bebiş anlatamam ve dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye Ne diyelim Allah'ın dediği olur nasibimizde vardır inş minik minik bebişler

oy kıyamam sana bende çok istiyorum 10 ayı geride bıraktık olmadı kuzucum senin ilk bebeğinmi biraz kendinden söz edermisin canım

canım slm nasılsın diyeceğim ama sende heyecan var şimdi bu çok açık belli
bence 2 gün daha bekle adet olmazsan sonra test yap yarın gidip test al hafta sonu yap bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ve 4 gün bekledim gün geçtikten sonra anca öyle çıkıyor evde yapılan testlerde
inş bebeğin seninledir canım

evet canım yakın sayılırız ben iş çıkışları gidiyorum eniştesi almaya geliyor bizi. Çok seviyor baldızını benden fazla görmeye gidiyor

çok acıktımm ben yemek yemeye gidiyorum kızlarrr

afiyetler olsun cnmcım
asembb kuzum hoşgeldin dün çıkmışşın ben geldimki yoksun iyimisin canım nasıl oldu miden:44:

hoşbuldum kuzucumm malesef kötü kuzumm
bulanıyo gün boyu akşamda çıkarıyorum
hiç iştah kalmadı ne yemek yapasım vaar ne de yiyesim
bakalım daha nekaa sürcek bu durum

sen nasılsın cnmcım

ya yoksa diye korkuyorum işte belki psikolojiktir diyorum bilmiyorum ya ne diyelim hayırlısı olsun artık..

Yasminn ya yoksaa bunu ben hep diyorumm amaa sonuç farklı çıkmıyor kuzumm biz umutla bakalım yolumuza umutla devam edelim ki bebeklerimizz tez zamanda gelsinlerr güçsüz anneyi görünce bebeklerde geri kaçıyor işte biz güçlü olacağızz bitanemmm yoksada dünyanın sonu değil bekleyip göeceğiz inşallah vardır canım...

oy kıyamam sana bende çok istiyorum 10 ayı geride bıraktık olmadı kuzucum senin ilk bebeğinmi biraz kendinden söz edermisin canım

Rabbim gönlümüze göre versin canım ben 2 ekimde evleendim belki daha çok yeni ama çok istiyorum bi tane bebeğimiz olsun eşimde çok istiyo Korkuyorum ben hiç bebeğim olmaz diye psikolojik olarak biraz bozuğum ilk bebeğin mi dedn Allah mı söyletti acabaa :)) İnşallah sende en kısa zamanda bebişini kucağına alırsıın

anladım canım ALLAH sabır versim eşinin ve senin gücünü arttırsın sabrın sonu selammettir canım benim bir arkadaşımda doğuda görev yaptı çok kötü diyodu 3 4 yıl kaldılar orda şimdi izmirdeler kurtuldum ordan neler çektim felan diyo gerçekten zor canım ALLAH yardımcınız olsunn

Isırabilirsin tabikide ama ucundan azıcık ısır teyzesi
Yndakide benim azıcık ucundan
azıcık daha ucundan olabilermi acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…