Kızlaar merhabaa ya bişe sorcam karnımın alt kısmında şişkinlik var sonra sürekli bi guruldama hali var karnımda adetime 10 kadar var sizce var mıdır bişe idrar yaptım iki kere negatif çıktı sanırım çok erken yaptım doktora da gitmek istemiyorum hayal kırıklığı olmasın die sürekli de acıkıyorum çok yiyorum bu aralar yaardım istiyorum :))
slm canlarım nasılsınız bugun
slm canım olabilri bence neden olmasın belirtilerin var gibi gösteriyor ama şimdilik ne desek kesin yanıt olamaz sen kendine dikkat et sakın ağır iş yapa çok erken yapmışşın testi sabırlı ol ve adet gününü bekle emi canım benim inş vardır hayırlısı olsun hakkında
bencede ferdam gelmezse direk kana giderim artık hadi hayırlısıı ama ben hiçbişey hissetmiyorum anlamadım gitti:44:göğsümde sızı bile yokgulbebek yarina gelmezse ki gelmicek zaten direk kana git artik
bebetime a guvenmiyorum zaten ben
moon inşallah olmam yarın bekleyip görcez sabahtan teste gideyim barii :44:bendede ara ara girip çıkıyor zaten gelmeyecek benim adetim kendimi öyle şartlandırıyorum ben hamişimmmtatlım o bendede oluyordu batma olayı sanki adet olcakmışımı ama adet olmadım inşallah sende olmazsın,batmada yumurtalıkta tarafında sızı gibi oluyor bazen şiddetli oluyor ara ara bendede sağ yumurtalık sancıyordu.
Canım 2 yıl daha var malesef öyle tayin isteyemiyoruz zamanı doldurmak zorundayız burda ama sabretmeye çalışıyorum Rabbim eşime güç kuvvet versin inşallah...canım benim ya kıyamam sana sabret gülbebekim kaç yıl daha kalacaksın orda tekrar tayin isteseniz olmuyomu gülbebğim ben antalyanın merkezinde değilim ama senin yaşadığın yer gibide değil buraya taşındığımda bende boğuluyodum resmen herşey gözüme çirkin görünüyodu nefret ediyodum burdan halada çok ısınmış değilim hem memleketimi hemde ailemi özlüyorum sağlık olsun ne diyelim canım kaderimizde bunlarıda yaşamak varmış demek
maşallahhh harbiden çok şekermişşştatlı olmazmı balım o benim ya.
Eki Görüntüle 333786 Eki Görüntüle 333787
Onun o poposunu ısırıyorum da ağlatamıyorum
teste güvenme canım gününün geçmesini bekle emii 10gün önceden belli olmaz idrarda beklee birkaçgün kan testine git daha doğru olur...Kandan idrara geçmesi lazım ki anca testte görülüyor.İnşallah vardır bişeyler canım....Kızlaar merhabaa ya bişe sorcam karnımın alt kısmında şişkinlik var sonra sürekli bi guruldama hali var karnımda adetime 10 kadar var sizce var mıdır bişe idrar yaptım iki kere negatif çıktı sanırım çok erken yaptım doktora da gitmek istemiyorum hayal kırıklığı olmasın die sürekli de acıkıyorum çok yiyorum bu aralar yaardım istiyorum :))
yerim ben onu ya bende ısıra bilirmiyimçok canım çektide
bu arada yandaki senmisin azıcık kendinide gösterseydin ya merak ettim bak şimdi:26:
vallahi ben nasıl bu kadar sevdim bilmiyorum. Aplaaa diyo onun o dilini ısırıp koparasım geliyor. Onu mıncık mınıck sıkıyorum. Vurarak sevyorum o dahada mutlu oluyor.
Çok seviyorum onu o da beni. Nasıl özlüyorum 2 günde
slm canım bende yeni geldim koyu bi sohbet var yine forumda
Selammm canım nasılsın? Bugün çok heyecanlıyım enteresan olaylar yaşıyorum okudun mu hiç benim yazdıklarımı? dün adet günümdü bu sabah ateşimi ölçtüm 37.3 çıktı idrar testinde gebelik testinde haya meyal gördüm ikinciyi belki bana öyle geldiama ovulasyon testinde iki çizgide aynı kalınlıkta ve çok kırmızı çıktı sende böyle öğrenmiştin yaa gebelik haberini acaba bende de olabilir mi???? :26::26::26::26:
slm kızlar günaydınnn
nasılsınız bugün bakalım
biz çok acıktık yine bebeğimleve mecbur kalktık yataktan
şimdi bir şeyler yiyeceğiz
teste güvenme canım gününün geçmesini bekle emii 10gün önceden belli olmaz idrarda beklee birkaçgün kan testine git daha doğru olur...Kandan idrara geçmesi lazım ki anca testte görülüyor.İnşallah vardır bişeyler canım....
amin canım inş o kadar çok istiyorum ki bi tane bebiş anlatamam ve dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye Ne diyelim Allah'ın dediği olur nasibimizde vardır inş minik minik bebişler
Selammm canım nasılsın? Bugün çok heyecanlıyım enteresan olaylar yaşıyorum okudun mu hiç benim yazdıklarımı? dün adet günümdü bu sabah ateşimi ölçtüm 37.3 çıktı idrar testinde gebelik testinde haya meyal gördüm ikinciyi belki bana öyle geldiama ovulasyon testinde iki çizgide aynı kalınlıkta ve çok kırmızı çıktı sende böyle öğrenmiştin yaa gebelik haberini acaba bende de olabilir mi???? :26::26::26::26:
çok seviliyolar kuzucum evet bende deli oluyoru birde uzaklar böyle hafta sonları msn den görüşüyoruz saatlerce ama kaçırıyorum büyüdüğünüü en güzel zamanlarını kötü oluyo işte malesef sen yakınısın gülüm
çok acıktımm ben yemek yemeye gidiyorum kızlarrr
asembb kuzum hoşgeldin dün çıkmışşın ben geldimki yoksun iyimisin canım nasıl oldu miden:44:
ya yoksa diye korkuyorum iştebelki psikolojiktir diyorum bilmiyorum ya ne diyelim hayırlısı olsun artık..
oy kıyamam sana bende çok istiyorum 10 ayı geride bıraktık olmadı kuzucum senin ilk bebeğinmi biraz kendinden söz edermisin canım
anladım canım ALLAH sabır versim eşinin ve senin gücünü arttırsın sabrın sonu selammettir canım benim bir arkadaşımda doğuda görev yaptı çok kötü diyodu 3 4 yıl kaldılar orda şimdi izmirdeler kurtuldum ordan neler çektim felan diyo gerçekten zor canım ALLAH yardımcınız olsunnbencede ferdam gelmezse direk kana giderim artık hadi hayırlısıı ama ben hiçbişey hissetmiyorum anlamadım gitti:44:göğsümde sızı bile yok
moon inşallah olmam yarın bekleyip görcez sabahtan teste gideyim barii :44:bendede ara ara girip çıkıyor zaten gelmeyecek benim adetim kendimi öyle şartlandırıyorum ben hamişimmm
Canım 2 yıl daha var malesef öyle tayin isteyemiyoruz zamanı doldurmak zorundayız burda ama sabretmeye çalışıyorum Rabbim eşime güç kuvvet versin inşallah...
maşallahhh harbiden çok şekermişşşbenim yerimede ısır poposunu
teste güvenme canım gününün geçmesini bekle emii 10gün önceden belli olmaz idrarda beklee birkaçgün kan testine git daha doğru olur...Kandan idrara geçmesi lazım ki anca testte görülüyor.İnşallah vardır bişeyler canım....
azıcık daha ucundan olabilermi acaba :26:Isırabilirsin tabikide ama ucundan azıcık ısır teyzesi
Yndakide benim azıcık ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?