Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun oflumm neyin var hastamısın sen kuzucum

hoşbulduk canımmmmm

kesınlıkle cnmcım ilaç alamayınca çok zor geçiyo
inşallah cabucak iyileşirsin kuzumm
bencede gün aşırıya donebılırsın cnm

bende artık dönsem iyi olr..
hasta hasta sürekli banyo yapıyorum gene hasta olcam diye korkuyorum valla..
bugün 17. gün...
12 13 15 16 halvet günleri adetten sonra gün aşırıydı zaten
bakalım tutucak mı:26:

istek çok desene kuzummm
ee bukadr mağrifetli olursan olcagı bu cnmcım
bizde karı koca evlendıkten sonra kilo aldık
bende hamişlikten beri yemek durumları saldım çayıra mevlam kayıra

ne güzel işte canım bu nedenlede zayıflamış olur eşin bennimkide artık şikayet ediyo yaa yapma kilo alıyoruz diye ama ben artık az az yediğim için ne yediğimin önemi m yok bu arada kuzucum dün bebeğin ilk temelini attık bakalım artık devamında ne olur canım

geçmiş olsun oflumm neyin var hastamısın sen kuzucum

sağol kuşum dün çok fenaydım valla buraya yazıyodum ama sonradan çok fenalaştım..
kolumu kaldıracak halim yoktu..
karnım actı ama inan yerımden kalkamadım
eşimi aradım da erkenden geldi o hazırladı bişeyler oyle yedim..
biraz da terleyince biraz daha iyiyim işte :)

canım başınsağolsun Allah rahmet eylesin. Ne güzel kardeşin var ay tam ısırmalık..

öyleyse kullanayım yaa giderken eczane bakınayım da etrafta. Çünkü klomen falan kullanamam. Ama dr gittiğimde prolaktin yüksek çıkarsa dostınex verirse diyeyim mi ben hayıt kullanıyorum diye.

ya işte benim hiç sızlamaz böyle regliye yakın ağrı olur hassaslaşır biraz o da regli günü geçer gider çok regl günü sendromu yaşamam ama bugün sağ göğsüm beter bende ona yordum yani..

ben bubün cuma sanıyorum canım yaaa
çoktan tatil moduna girmişim bennnn
birşey olmaz canım ya
ben dr gittim o zaman yumurtalama zamanıydı bakalım demişti
sen yinede baktır bu sefer öyle olsunnn

Bende öyle oluyorum bazen. Anladım öyle zannettiğini. Ben de gidicem baktırcam zaten gelişecekse daha baştan anlıyorlar isterse 1 hafta sonra yine giderim takip yaptırırım hormonda alır belki 3. günü olmasa da prolaktine bakmak için. İnşallah yükselmemiştir yaa ama ben öyle tahmin ediyorum.

ohh iyi yapmışsın canım. Ay ben duramam galiba kadında gelse girişirim ahahaha.. Hamile kalınca bende düşünüyorum cam,kapı,halı falan büyük temizliğe almayı.

çok geçmiş olsun canım benimm dikkat et kendine emi bol bol meyve ye zor oluyo hastalık yaaaa kıyamam sana yaaa

selam kızlar ben geldimmm
hoş geldin canım

bekleyebilirmiyim bilmiyorum umarım bebeğim benimledirr ayyy ne güzel bir cümle oldu yaaa offf bugün de geçse inanın rahat olucam dua edin de nolur gelmesin batasıcalar

beklersin canım ne olacak bunca zaman beklenmiş 2 günden ne olacak sanki garanti olmuş olur işte dualarımız hep sizinle merak etme tatlım

ohhh ildamın evi mis gibi oluyor maşallah kuzuma kolay gelsin yavrum

maşallah size kuzum
inş en kısa zamnda geçer bulantılar benim ablam hiç bulanmadı ama görümcem 5 ay boyunca çok kötü bulantılar yaşadı
inş senin çabuk geçer de normal yaşamına dönersin
ye kuzum çıkartsanda ye aç bekleme sakın 2 dk dursa bile yeter miden için o vitaminini alır zaten

inşallahhh tutcak cnm benımmm
dua ediyom valla hepiciğinizee
Rabbim kabul eder inşallahhh

çok geçmiş olsun canım benimm dikkat et kendine emi bol bol meyve ye zor oluyo hastalık yaaaa kıyamam sana yaaa

dün baya elma mandalina yedim c vitamini diye işte..
bugün iyiyim kuşummmm
sağolll bebeğimmm benim...

kızlar kadın temizlik yaparken bende peşinde olurdum hep
ee bi başak olarak
ama inanın hamilelikten sonra hiç umrumda değil yeterki ev dezenfekte olsun yeter bana

kocaman yapıcam bebişimi uyuya uyuya vallaa
her şey yolunda canımmm sen nasılsın şeker

sağolasın canım benim Allah razı olsun ama o benim kardeşim değil puff kardeşim kuzucum karışıklık oldu sanırsam bence sen hiç durma git adetinin 3. günü emi fıstığım belkide yine yükseldi prolaktin değerin baktır zamanıda hiç değilse adetlerin düzene girsin kötü ediyo insanı gülüm

arkadaşlar aranızda rahim filmi çektiren varmı
HOŞGELDİN CANIM 7 8 YIL ÖNCE BEN ÇEKTİRMİŞTİM CANIM ŞİMDİ YİNE İSTİYO DOKTOR AMA BEN KORKUDAN GİDEMİYORUM

iyim canım ya hatta bugün biraz daha iyi hissediyorum malum azıcık depresyona girdimde
valla öyleinsan kendini bebeğe sabitliyo halvet istemesen bile aklımıza bebek gelince hemen harekete geçiyoruz az değiliz valla

yok onun boğaz durmuyo kuzumm ben yıyemıyorum o maşallah götürüyo herşeyi

oy hadi bakalım kuzummm çalışın bol bol hayıtınıda iç mutlaka
inşallah gelcek bebişin tez zamandaa

inşallah be cnm bi geçsede rahata ersem
işte kiminde olmuyo hiç bulantı kiminde de benım gibi
inşallah sende ablana çekersin kuzumm
yemeye çalışıyorum cnmcım azda olsa
çıkarıyorum ama dediğin gibi vitamini alır
zaten ilk 3 ay önemli değilmiş yeme konusunda

dün baya elma mandalina yedim c vitamini diye işte..
bugün iyiyim kuşummmm
sağolll bebeğimmm benim...

ohhh yee canım yeee yarasın yiyiceksinki toparlanasın iyileşincede artık dikkatli olman gerek kuzucum yaa hamile kalırsan ilaç da alamazsın dikkat et lütfen kendine

aynen canımmm
kendim için değil valla bebek için..
yapmayınca içime kuşku düşüyo ya olmazsa falan
iyice paranoyak oldukkk

ohhh yee canım yeee yarasın yiyiceksinki toparlanasın iyileşincede artık dikkatli olman gerek kuzucum yaa hamile kalırsan ilaç da alamazsın dikkat et lütfen kendine

yarasın tabii bebeğimeee :))
ortada bişey yok havalara girdim iyice..
ediyorum canım sıkı sıkı giyiniyorum ayaklarımı da iyice ısıtyorum :)
gelince konuşuruz bebeklerim
görüşürüzz..
sizleri seviyrum iyiki varsınızz

kızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı bilgi verebilirmisiniz

bu ay çektirdim ben canım ne merak ediyorsun ki yardımcı olayım sana
burada en son ben çektirdim sanırım :18:
çok korkarak gittim ama güle oynaya çıktım
ben her ay çok şiddetli adet sancısı çekiyordum
o yüzden bunun ağrısı sızısı sinek vızıltısı kaldı o ağrıların yanında

röntgen masasına alt kısım soyunup yatıyorsun bacakları karnına çekiyorsun onlar rahim öne çıksın diye bir alet takıyorlar birazcık acıyor sonra sakin ol sakın gerçi çekme kendini diyorlar ve ilacı sıkıyorlar birkaç dk sonra tekrar yapılıyor aynı işlem peşine de kontrol filmi çekiliyor ve bitiyor hepsi 10-15 dk sürüyor

Selam kızlar nasılsınız?
ASEMB'cim bulantılar hala yoruyormuş sizi bebişim. Allah sabır versin sana.

Oflu'cum sende mi hasta oldun kuşum yaaa, kıyamam bende 1 hafta olcak hala düzelemedim. İki gündürde şirket doktoru rapor vermişti evdeyim ama banamısın demedi valla.
Geçen gün okudum kasıkların ağrıyordu. Yumurtlamanı yakaladın demek bu ay, boşda geçirmemişsiniz. Diyorum kızım ben sana Şubatta gebeyik. Bende yakaladım yumurtlamamı bu ay
Allah'ın izni ile. Gün aşırıya devam artık bir kaç sefer daha. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Yüce Rabbimin takdiri zaten. Ama gelcek şubat ta bizim veletlerimizde ben biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…