canım alıntı yaptım ama sen sonradan yazdın diye göremedim...
hoşbuldukk canım sen nasılsın...
sağol canım azıcık daha var ama düne göre iyiyim.
o halde ilişkiyi sağlama alıyorum.
eşim diyo ki bu halde bile çocuk düşünüyosun
hoşbulduk canımmmmmhoş geldin canım
beklersin beklersin bunca zaman bekledin 2 gün daha beklersin ne olacak sanki hem garanti olmuş olur tatlım dualarımız sizinle hep merak etme
ohhh temizlik yapılıyor mis gibi olacak ildamın evi
geçen günde eşim yaptı valla kanepeler halıları sildi süpürdü bana bir şey yaptırmıyor ama ben çok güvenemiyorum gelen bayana ben biraz hastalıklıyım sanırım o konuda annem bile gelip iş yapsa eşinden ben bir daha yapıyorum çaktırmadan
valla ben çok seviyorum o yazdığım isimleri canım hatta ablamın 4 aylık kızı var ona bile ilk söylediğim duru oldu ama o başaksu koydu adını adı ile yaşasın yavrum
kesınlıkle cnmcım ilaç alamayınca çok zor geçiyo
inşallah cabucak iyileşirsin kuzumm
bencede gün aşırıya donebılırsın cnm
istek çok desene kuzummm
ee bukadr mağrifetli olursan olcagı bu cnmcım
bizde karı koca evlendıkten sonra kilo aldık
bende hamişlikten beri yemek durumları saldım çayıra mevlam kayıra
geçmiş olsun oflumm neyin var hastamısın sen kuzucum
yaaa ben bir zamanlar tek çocuktum yasaktı anneme sonra ben çok kardeş istedim annemde canı pahasına yaptı doğurdu sonrada vefat etti ve kardeşimi bana emanet etti sonra babam evlendi şimcikde hamile işte tam 23 yaş küçük kardeş bazen sinir oluyorum sonradan gelmeler diyorum ababcımla arama girdiniz diyorum gülüyolar bana
dejavucum bana hayiti doktor prolaktin icin vermisti
tam bize gore bi hap yani
yuksekse dusuruyor normalse yukselmesini engelliyor
zarari yok yani
bence bugun basla regliye 3-4 gun kala birak
ben de oyle yapmistim hormon yukselmesin diye
cogu doktor bu ilaci onayliyor zaten
evet canım göğüsler fena oluyo benim adetim geçsede geçmesede deli oluyorum sızısından sanki böyle çekiyolar göğüslerimi yerinden hatta ben bu prolaktini bilmeden önce hamilelik belirtileri diyodum ama malesefki hastalıkmış işte git bir baktır belki çıkmıştır kuzucum yine
ben bubün cuma sanıyorum canım yaaa
çoktan tatil moduna girmişim bennnn
birşey olmaz canım ya
ben dr gittim o zaman yumurtalama zamanıydı bakalım demişti
sen yinede baktır bu sefer öyle olsunnn
kızlar
herkese merhaba evde köklü bi temizlik var şirketten kadın buldum,aslında arada gelen bi ablam var ama o çok konuşuyo başım ağrıyo valla onunla
bu hanımda sabah 8 de geldi kapıyı açtım malzemeleri verdim küt yattım
hava miss gibi ama bunun arkasaı kar sanırım :111:
umutege ve gulbebek ten haber var mı ?
sağol kuşum dün çok fenaydım valla buraya yazıyodum ama sonradan çok fenalaştım..
kolumu kaldıracak halim yoktu..
karnım actı ama inan yerımden kalkamadım
eşimi aradım da erkenden geldi o hazırladı bişeyler oyle yedim..
biraz da terleyince biraz daha iyiyim işte :)
hoş geldin canımselam kızlar ben geldimmm
bekleyebilirmiyim bilmiyorum umarım bebeğim benimledirr ayyy ne güzel bir cümle oldu yaaa offf bugün de geçse inanın rahat olucam dua edin de nolur gelmesin batasıcalar
kızlar
herkese merhaba evde köklü bi temizlik var şirketten kadın buldum,aslında arada gelen bi ablam var ama o çok konuşuyo başım ağrıyo valla onunla
bu hanımda sabah 8 de geldi kapıyı açtım malzemeleri verdim küt yattım
hava miss gibi ama bunun arkasaı kar sanırım :111:
umutege ve gulbebek ten haber var mı ?
hehe
benımki 10+5 oldu cnmcım
bulantılarım 6. haftada başladı 7 ve 8 de şiddetlendi
9.haftamın başında 3 4 gun geçti sonra tkr başladı kuzumm
süt sevmedıgım için hiç içmiyorum zaten midem çok kötü
sevdıgım şeyleri bilem yiyemiyorum cnmcım
ona hiç tahammül edemem heralde
ama yerine peynir kaşar yogurt yiyorum cnmcım
bugunler pek bişey yiyemez oldum malesef
bulankala kalsa bide çıkarıyorum ben
bende seviyorumm hepiciğiniziiii
hoşbulduk canımmmmm
bende artık dönsem iyi olr..
hasta hasta sürekli banyo yapıyorum gene hasta olcam diye korkuyorum valla..
bugün 17. gün...
12 13 15 16 halvet günleri adetten sonra gün aşırıydı zaten
bakalım tutucak mı:26:
çok geçmiş olsun canım benimm dikkat et kendine emi bol bol meyve ye zor oluyo hastalık yaaaa kıyamam sana yaaa
hoş geldin canım
beklersin canım ne olacak bunca zaman beklenmiş 2 günden ne olacak sanki garanti olmuş olur işte dualarımız hep sizinle merak etme tatlım
hoşbulduk canım
ohhh ildamın evi mis gibi oluyor maşallah kuzumakolay gelsin yavrum
maşallah size kuzum
inş en kısa zamnda geçer bulantılar benim ablam hiç bulanmadı ama görümcem 5 ay boyunca çok kötü bulantılar yaşadı
inş senin çabuk geçer de normal yaşamına dönersin
ye kuzum çıkartsanda ye aç bekleme sakın 2 dk dursa bile yeter miden için o vitaminini alır zaten
inşallahhh tutcak cnm benımmm
dua ediyom valla hepiciğinizee
Rabbim kabul eder inşallahhh
mrb ildamm hoşgeldin cnmcım
senle pek denkleşemiyoruz hep uyuyosun yahu
bende kızım olursa aslı oğlum olursa emre
gerçi emreyi beğenen kociş şimdi erkek olursa başka koyalım dıyo
sanırsam erkek olursa isim farklı olabılır
canım başınsağolsun Allah rahmet eylesin. Ne güzel kardeşin var ay tam ısırmalık..
öyleyse kullanayım yaa giderken eczane bakınayım da etrafta. Çünkü klomen falan kullanamam. Ama dr gittiğimde prolaktin yüksek çıkarsa dostınex verirse diyeyim mi ben hayıt kullanıyorum diye.
ya işte benim hiç sızlamaz böyle regliye yakın ağrı olur hassaslaşır biraz o da regli günü geçer gider çok regl günü sendromu yaşamam ama bugün sağ göğsüm beter bende ona yordum yani..
Bende öyle oluyorum bazen. Anladım öyle zannettiğini. Ben de gidicem baktırcam zaten gelişecekse daha baştan anlıyorlar isterse 1 hafta sonra yine giderim takip yaptırırım hormonda alır belki 3. günü olmasa da prolaktine bakmak için. İnşallah yükselmemiştir yaa ama ben öyle tahmin ediyorum.
ohh iyi yapmışsın canım. Ay ben duramam galiba kadında gelse girişirim ahahaha.. Hamile kalınca bende düşünüyorum cam,kapı,halı falan büyük temizliğe almayı.
HOŞGELDİN CANIMarkadaşlar aranızda rahim filmi çektiren varmı
canım alıntı yaptım ama sen sonradan yazdın diye göremedim...
hoşbuldukk canım sen nasılsın...
sağol canım azıcık daha var ama düne göre iyiyim.
o halde ilişkiyi sağlama alıyorum.
eşim diyo ki bu halde bile çocuk düşünüyosun
ne güzel işte canım bu nedenlede zayıflamış olur eşin bennimkide artık şikayet ediyo yaa yapma kilo alıyoruz diye ama ben artık az az yediğim için ne yediğimin önemi m yok bu arada kuzucum dün bebeğin ilk temelini attık bakalım artık devamında ne olur canım
maşallah size kuzum
inş en kısa zamnda geçer bulantılar benim ablam hiç bulanmadı ama görümcem 5 ay boyunca çok kötü bulantılar yaşadı
inş senin çabuk geçer de normal yaşamına dönersin
ye kuzum çıkartsanda ye aç bekleme sakın 2 dk dursa bile yeter miden için o vitaminini alır zaten
dün baya elma mandalina yedim c vitamini diye işte..
bugün iyiyim kuşummmm
sağolll bebeğimmm benim...
HOŞGELDİN CANIM7 8 YIL ÖNCE BEN ÇEKTİRMİŞTİM CANIM ŞİMDİ YİNE İSTİYO DOKTOR AMA BEN KORKUDAN GİDEMİYORUM
iyim canım ya hatta bugün biraz daha iyi hissediyorum malum azıcık depresyona girdimde
valla öyleinsan kendini bebeğe sabitliyo halvet istemesen bile aklımıza bebek gelince hemen harekete geçiyoruz az değiliz valla
ohhh yee canım yeee yarasın yiyiceksinki toparlanasın iyileşincede artık dikkatli olman gerek kuzucum yaa hamile kalırsan ilaç da alamazsın dikkat et lütfen kendine
kızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?