kızlar kadın temizlik yaparken bende peşinde olurdum hep
ee bi başak olarak
ama inanın hamilelikten sonra hiç umrumda değil yeterki ev dezenfekte olsun yeter bana
kocaman yapıcam bebişimi uyuya uyuya vallaa
her şey yolunda canımmm sen nasılsın şeker
sağol kuşum dün çok fenaydım valla buraya yazıyodum ama sonradan çok fenalaştım..
kolumu kaldıracak halim yoktu..
karnım actı ama inan yerımden kalkamadım
eşimi aradım da erkenden geldi o hazırladı bişeyler oyle yedim..
biraz da terleyince biraz daha iyiyim işte :)
yarasın tabii bebeğimeee :))
ortada bişey yok havalara girdim iyice..
ediyorum canım sıkı sıkı giyiniyorum ayaklarımı da iyice ısıtyorum :)
gelince konuşuruz bebeklerim
görüşürüzz..
sizleri seviyrum iyiki varsınızz
Selam kızlar nasılsınız?
ASEMB'cim bulantılar hala yoruyormuş sizi bebişim. Allah sabır versin sana.
Oflu'cum sende mi hasta oldun kuşum yaaa, kıyamam bende 1 hafta olcak hala düzelemedim. İki gündürde şirket doktoru rapor vermişti evdeyim ama banamısın demedi valla.
Geçen gün okudum kasıkların ağrıyordu. Yumurtlamanı yakaladın demek bu ay, boşda geçirmemişsiniz. Diyorum kızım ben sana Şubatta gebeyik. Bende yakaladım yumurtlamamı bu ay
Allah'ın izni ile. Gün aşırıya devam artık bir kaç sefer daha. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Yüce Rabbimin takdiri zaten. Ama gelcek şubat ta bizim veletlerimizde ben biliyorum.
inşallah be cnm bi geçsede rahata ersem
işte kiminde olmuyo hiç bulantı kiminde de benım gibi
inşallah sende ablana çekersin kuzumm
yemeye çalışıyorum cnmcım azda olsa
çıkarıyorum ama dediğin gibi vitamini alır
zaten ilk 3 ay önemli değilmiş yeme konusunda
yok onun boğaz durmuyo kuzumm ben yıyemıyorum o maşallah götürüyo herşeyi
oy hadi bakalım kuzummm çalışın bol bol hayıtınıda iç mutlaka
inşallah gelcek bebişin tez zamandaa
inşallah be cnm bi geçsede rahata ersem
işte kiminde olmuyo hiç bulantı kiminde de benım gibi
inşallah sende ablana çekersin kuzumm
yemeye çalışıyorum cnmcım azda olsa
çıkarıyorum ama dediğin gibi vitamini alır
zaten ilk 3 ay önemli değilmiş yeme konusunda
kızlarr benim işim var azıcık birkaç saate gelirim..
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiii
evet canım ilk 2-3 ay anne kanından beslenirmiş bebek anne kanındaki vitaminleri çekermiş o yüzden bol vitamin alıp folik asit içmek gerekiyor ilk 3 ay
hoşgeldin cnmcımmamiiiiin kuzum yoruyor valla işim zor
geçmiş olsun cnmcım bu arada iileşiverin artık oflu da sende
bebişleriniz gelcek bu ay toparlanın çabucak
sağolasın canım benim Allah razı olsun ama o benim kardeşim değil puff kardeşim kuzucum karışıklık oldu sanırsam bence sen hiç durma git adetinin 3. günü emi fıstığım belkide yine yükseldi prolaktin değerin baktır zamanıda hiç değilse adetlerin düzene girsin kötü ediyo insanı gülüm
valla kuzucum içiyorumm ilaçlarımı hayıtımı artık ben tedbirimi aldım hayırlısıyla takdiri rabbime kalmış kuzucumm acaba hergünmü olsa halvetler yoksa 2 günde birmi o gün ilaçları alıyoruz eşimle eczaneden ona çaktırmadan çalılşan kıza dedimki çabuk şuradan bana3 tane gebelik testş ver çaktırma didim ve aldım saklıyorum kuzucum bu sefer eşime çaktırmadan testi yapıcam varsda güvenmiycem tabiki ve kana gidelim şu değerleri bir çölelim bakalım düşmüşmü diyicem varsa süpürüüüüz olsunn demü aşkummmmmmm
sorma canım ya meret bir yapıştı gitmek bilmiyor vallahi.
kendime şimdi hasta çorbası yapıyorum, içcem onu bomba gibi olcam inşallah.
kızlar dün gece yarım kilo dondurma yedimkağıt helvada aldırmıştım arasına koyup yeim 2 tane
dr um hamileler için dondurma çok ii (açık dondurma ama ) demişti kesinlikle yenilmeliymiş
ama ben abartım sanırım
kızlar dün gece yarım kilo dondurma yedimkağıt helvada aldırmıştım arasına koyup yeim 2 tane
dr um hamileler için dondurma çok ii (açık dondurma ama ) demişti kesinlikle yenilmeliymiş
ama ben abartım sanırım
ama ben abartım sanırım
ama ben abartım sanırım
kızlar duygu-aysun-birsumdan ses yok hala:18::18:
inşallah güzel haberlerle gelirler yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?