Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hehe yap cnm benımm
bende iyiyim valla kuzum bulantılar harici herşey yolunda çok şükür

oy canım benim hasta olmuş geçmiş olsun canım
eşin ıhlamur alsında onu iç
ben ıhlamurun içine kabuk tarçın karanfilde koyup kaynatıyorum hem tadı güzel oluyor hem daha faydalı

bizde seni seviyoruz meleğimmm görüşürüz öpüyorummmmmmmmmmmm

hoşgeldin cnmcımm amiiiiin kuzum yoruyor valla işim zor
geçmiş olsun cnmcım bu arada iileşiverin artık oflu da sende
bebişleriniz gelcek bu ay toparlanın çabucak

evet canım ilk 2-3 ay anne kanından beslenirmiş bebek anne kanındaki vitaminleri çekermiş o yüzden bol vitamin alıp folik asit içmek gerekiyor ilk 3 ay

valla kuzucum içiyorumm ilaçlarımı hayıtımı artık ben tedbirimi aldım hayırlısıyla takdiri rabbime kalmış kuzucumm acaba hergünmü olsa halvetler yoksa 2 günde birmi o gün ilaçları alıyoruz eşimle eczaneden ona çaktırmadan çalılşan kıza dedimki çabuk şuradan bana3 tane gebelik testş ver çaktırma didim ve aldım saklıyorum kuzucum bu sefer eşime çaktırmadan testi yapıcam varsda güvenmiycem tabiki ve kana gidelim şu değerleri bir çölelim bakalım düşmüşmü diyicem varsa süpürüüüüz olsunn demü aşkummmmmmm

hoşgeldin cnmcımm amiiiiin kuzum yoruyor valla işim zor
geçmiş olsun cnmcım bu arada iileşiverin artık oflu da sende
bebişleriniz gelcek bu ay toparlanın çabucak

sorma canım ya meret bir yapıştı gitmek bilmiyor vallahi.
kendime şimdi hasta çorbası yapıyorum, içcem onu bomba gibi olcam inşallah.

canım giderdim de annemde olucam bugün gidiyorum yarım saat sonra çıkıcam 5 e çeyrek kala trenim var pazar dönücem böyle olacağını bilsem gitmezdim zaten pazartesi de 5. gün olacak ama gidicem yine de yapar hormon herhalde ya çıkarsa birşey ilaç verir ki ben yolda eczane görürsem hayıt alcam. Başlıcam içmeye yumurta takibine de gidicem bu ay takip ederim hiç olmazsa ne alemde yumurtlama olayı ovulasyonda yaparım bu ayı öyle geçircem bakalım yani gelecek reglim hakkında hiçbir fikrim yok şu an da.. Göğsümde hala sızlıyor yaa böyle bişey hiç yaşamadım 3 sene önceki prolaktin yüksekliğinde bile.

süper fikir cnmcım hadi hayırlısı inşallah cnm benımm dediğin gibi sen gerekeni yapıyosun gerisi Rabbimin bilceği iş
bence iki günde bir yapın yumurtlama akıntını anladıgındada 3 gun ust üste yapın kuzum
her gün yapılınca sperm kalitesi düşüyo ya en güzeli 2 gunde bir cnmcım

kızlar dün gece yarım kilo dondurma yedim kağıt helvada aldırmıştım arasına koyup yeim 2 tane

dr um hamileler için dondurma çok ii (açık dondurma ama ) demişti kesinlikle yenilmeliymiş
ama ben abartım sanırım

sorma canım ya meret bir yapıştı gitmek bilmiyor vallahi.
kendime şimdi hasta çorbası yapıyorum, içcem onu bomba gibi olcam inşallah.

yap cnmcım yap mis gibi iç şifa olsun cnmcımaaa
ıhlamur felende iç kuzum iyi gelir kuzum

varya ilda dün gül gül öldüm sana yahu. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
Pamuk helva ve dondurma Allah sana da bebeğinede iyilik versin emi

ildam biz senle 3 aya kadar yuvarlanırız ortalıkda

ohhhhh afiyet olsun yarasın sana be bebişine
evinde mis gibi olmuşşş
güle güle kirlet dicem ama kirlenmese daha iyi olur
benim de gülbebeğinde kırmızıları gelmedi halaaaa
sen rüyanda görsene bizi yaa
zorlla rüyalarına girmek istiyoruzzzzzz

geçen marketde benımde çekmişti tam alıyodum sonra vazgeçtim hasta felen olurum diye
benım boğazlar hassasdır oyuzden almamıstım
iyi yapmıssın kuzucum ama dikkat et gene yerken

Kızlar selamlar :))) ben çok giremiyorum ama ilgiyle yazdıklarınızı okuyorum hamileyim sanırım biraz önce test yaptım adetim yarın olmalı ama iki çizgi çıktı ama biraz silikti yarın kan testi yaptırıcam çok heyecanlandım ve sizinle paylaşmak istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…