- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
kızlar dün gece yarım kilo dondurma yedimkağıt helvada aldırmıştım arasına koyup yeim 2 tane
dr um hamileler için dondurma çok ii (açık dondurma ama ) demişti kesinlikle yenilmeliymiş
ama ben abartım sanırım
varya ilda dün gül gül öldüm sana yahu. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
Pamuk helva ve dondurma Allah sana da bebeğinede iyilik versin emi
ildam biz senle 3 aya kadar yuvarlanırız ortalıkda
Kızlar selamlar :))) ben çok giremiyorum ama ilgiyle yazdıklarınızı okuyorum hamileyim sanırım biraz önce test yaptım adetim yarın olmalı ama iki çizgi çıktı ama biraz silikti yarın kan testi yaptırıcam çok heyecanlandım ve sizinle paylaşmak istedim....
slm cnm hoşgeldin
tbrk ederim senı sağlıcakla kucagına alırsın inşallahhh
kan testinide bizle paylaş emi merak ederiz biz
canım giderdim de annemde olucam bugün gidiyorum yarım saat sonra çıkıcam 5 e çeyrek kala trenim var pazar dönücem böyle olacağını bilsem gitmezdim zaten pazartesi de 5. gün olacak ama gidicem yine de yapar hormon herhalde ya çıkarsa birşey ilaç verir ki ben yolda eczane görürsem hayıt alcam. Başlıcam içmeye yumurta takibine de gidicem bu ay takip ederim hiç olmazsa ne alemde yumurtlama olayı ovulasyonda yaparım bu ayı öyle geçircem bakalım yani gelecek reglim hakkında hiçbir fikrim yok şu an da.. Göğsümde hala sızlıyor yaa böyle bişey hiç yaşamadım 3 sene önceki prolaktin yüksekliğinde bile.
Kızlar selamlar :))) ben çok giremiyorum ama ilgiyle yazdıklarınızı okuyorum hamileyim sanırım biraz önce test yaptım adetim yarın olmalı ama iki çizgi çıktı ama biraz silikti yarın kan testi yaptırıcam çok heyecanlandım ve sizinle paylaşmak istedim....
aynen canım yaaa tombik olucam kesin
şimdilerde bööleysek :26:
Kızlar ben 15 dk sonra çıkıyorum vakit bulup yazamam diye yazıyorum. Hakkınızı helal edin yola çıkıyorum ne de olsa. Beşe çeyrek kala trenim kalkacak 4 saat yol gidicem. Pazar günü de Allah'ın izniyle dönücem. Cumartesi doğum günüm 29 yaşına giriyorum inanamıyorum ama öyle yapacak birşey yok bebeksiz bir yıl daha geçti bir yıl daha yaşladım.30 yaşımda bebeğim kucağımda ya da karnımda olur İnşallah.. Dayımlara gidicezs o gün çağırmışlar kutlayacağız galiba ben dayımın doğumgünün hiç unutmam da o da jest yapacak heralde ama öyle denk geldi yani. Annemlerden girerim akşam ve yarın ama cumartesi giremem dayımlarda net yok. Pazarda ancak akşam girerim.
Kızlar ben 15 dk sonra çıkıyorum vakit bulup yazamam diye yazıyorum. Hakkınızı helal edin yola çıkıyorum ne de olsa. Beşe çeyrek kala trenim kalkacak 4 saat yol gidicem. Pazar günü de Allah'ın izniyle dönücem. Cumartesi doğum günüm 29 yaşına giriyorum inanamıyorum ama öyle yapacak birşey yok bebeksiz bir yıl daha geçti bir yıl daha yaşladım.30 yaşımda bebeğim kucağımda ya da karnımda olur İnşallah.. Dayımlara gidicezs o gün çağırmışlar kutlayacağız galiba ben dayımın doğumgünün hiç unutmam da o da jest yapacak heralde ama öyle denk geldi yani. Annemlerden girerim akşam ve yarın ama cumartesi giremem dayımlarda net yok. Pazarda ancak akşam girerim.
Afiyet olsun yarasın bebişine canım. Evet paket dondurmalar zararlı değil yararlı bile özellikle sade dondurmada süt oranı iyi. Ben hastayken de yerdim çivi çiviyi söker misali iyi bile gelirdi çünkü boğazda oluşan enfeksiyonlar sıcağı sever kızlar bademcikler şişince kapalı dondurma yiyin birebir. Helva arasında da süper oluyor valla eşimde hep öyle yer.. Bayılır dondurmaya..
süperrrrrrrr habet bu tebrikler kan sonucunu alıncada yaz olur muKızlar selamlar :))) ben çok giremiyorum ama ilgiyle yazdıklarınızı okuyorum hamileyim sanırım biraz önce test yaptım adetim yarın olmalı ama iki çizgi çıktı ama biraz silikti yarın kan testi yaptırıcam çok heyecanlandım ve sizinle paylaşmak istedim....
bişi olma kızzz ye valla yavaş yavaşşş amageçen marketde benımde çekmişti tam alıyodum sonra vazgeçtim hasta felen olurum diye
benım boğazlar hassasdır oyuzden almamıstım
iyi yapmıssın kuzucum ama dikkat et gene yerken
ohhhhh afiyet olsun yarasın sana be bebişine
evinde mis gibi olmuşşş
güle güle kirlet dicem ama kirlenmese daha iyi olur
benim de gülbebeğinde kırmızıları gelmedi halaaaa
sen rüyanda görsene bizi yaa
zorlla rüyalarına girmek istiyoruzzzzzz
süper fikir cnmcımhadi hayırlısı inşallah cnm benımm dediğin gibi sen gerekeni yapıyosun gerisi Rabbimin bilceği iş
bence iki günde bir yapın yumurtlama akıntını anladıgındada 3 gun ust üste yapın kuzum
her gün yapılınca sperm kalitesi düşüyo ya en güzeli 2 gunde bir cnmcım
tabbiki hemen yazıcam size tabbi yarını iple çekiyorum bir de eşime nasıl sölicem onu da düşündükçe daha heycanlanıyorum....
allah hepinize kısmet etsinnn....
ben kapalı dondurma hiç sevmem canım yaa
açık dondurma olacak madonun miss misss
bu arada bende hasta olunca buzlu su içerim hollandalı bi rakadaşımdan öğrenmiştim
ii geliyo valla
sen nasılsın kuşuum ist geliyosun yarın di mii
süperrrrrrrr habet bu tebrikler kan sonucunu alıncada yaz olur mu
bişi olma kızzz ye valla yavaş yavaşşş ama
kalsiyum için çok ii zaten mide bulantısına da ii geliyomuşş
ama ben abarttım biraz tabihala buzlukta var
o işi ferda yapıyo canım
rüya işini
ama görmeme gerek kalmıcak çünkü bebeiş gelecekkkkkk tset yapıcak mısın canım
ben kapalı dondurma hiç sevmem canım yaa
açık dondurma olacak madonun miss misss
bu arada bende hasta olunca buzlu su içerim hollandalı bi rakadaşımdan öğrenmiştim
ii geliyo valla
sen nasılsın kuşuum ist geliyosun yarın di mii
süperrrrrrrr habet bu tebrikler kan sonucunu alıncada yaz olur mu
bişi olma kızzz ye valla yavaş yavaşşş ama
kalsiyum için çok ii zaten mide bulantısına da ii geliyomuşş
ama ben abarttım biraz tabihala buzlukta var
o işi ferda yapıyo canım
rüya işini
ama görmeme gerek kalmıcak çünkü bebeiş gelecekkkkkk tset yapıcak mısın canım
heee kuzucumm eşimde öle diyo da sen gel bana anlat anlamam ben diyorum gülüyo üstüme demesi kolay diyo bana hain kocam benim neyse senin dediğin mantıklı doğru olan kuzucum haklısın artık hayırlısı olsun bakem kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?