Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Afiyet olsun yarasın bebişine canım. Evet paket dondurmalar zararlı değil yararlı bile özellikle sade dondurmada süt oranı iyi. Ben hastayken de yerdim çivi çiviyi söker misali iyi bile gelirdi çünkü boğazda oluşan enfeksiyonlar sıcağı sever kızlar bademcikler şişince kapalı dondurma yiyin birebir. Helva arasında da süper oluyor valla eşimde hep öyle yer.. Bayılır dondurmaya..

varya ilda dün gül gül öldüm sana yahu. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
Pamuk helva ve dondurma Allah sana da bebeğinede iyilik versin emi

bi de dr diyoki git gel kaşık kaşık ye az az diye kadın beni görse korkacak valla
haftaya gittiğimde tartılmıcam zaten bahane üreticem sürekli
ben değil "miki" yiyo diye

ildam biz senle 3 aya kadar yuvarlanırız ortalıkda

aynen canım yaaa tombik olucam kesin
şimdilerde bööleysek :26:

slm cnm hoşgeldin
tbrk ederim senı sağlıcakla kucagına alırsın inşallahhh
kan testinide bizle paylaş emi merak ederiz biz

slm cnm hoşgeldin
tbrk ederim senı sağlıcakla kucagına alırsın inşallahhh
kan testinide bizle paylaş emi merak ederiz biz

tabbiki hemen yazıcam size tabbi yarını iple çekiyorum bir de eşime nasıl sölicem onu da düşündükçe daha heycanlanıyorum....
allah hepinize kısmet etsinnn....

Kızlar ben 15 dk sonra çıkıyorum vakit bulup yazamam diye yazıyorum. Hakkınızı helal edin yola çıkıyorum ne de olsa. Beşe çeyrek kala trenim kalkacak 4 saat yol gidicem. Pazar günü de Allah'ın izniyle dönücem. Cumartesi doğum günüm 29 yaşına giriyorum inanamıyorum ama öyle yapacak birşey yok bebeksiz bir yıl daha geçti bir yıl daha yaşladım.30 yaşımda bebeğim kucağımda ya da karnımda olur İnşallah.. Dayımlara gidicezs o gün çağırmışlar kutlayacağız galiba ben dayımın doğumgünün hiç unutmam da o da jest yapacak heralde ama öyle denk geldi yani. Annemlerden girerim akşam ve yarın ama cumartesi giremem dayımlarda net yok. Pazarda ancak akşam girerim.

Allah Allah neden öyle sızlıyoki acaba başka birşey mi var Allah korusun şimdi iyice düşündürdü beni kuzum sen bence geniş zamanda dediğin gibi sıkı bir takibe al kendini meleğim çünkü birşeylr var belli öğrenelimde ona göre çözümüne bakalım hayıt hapını bende aldım kullanalaım bakalım inş işe yarar fıstığım Allahıma emanet ol sana iyi yolculuklar dikkat et kendine emi çok uzakmı annenler peki

canım yaa inşallah kan testi ile de kesinleşir gebeliğin, hayırlı uğurlu olsun

aynen canım yaaa tombik olucam kesin
şimdilerde bööleysek :26:

Evet bende zayıf olmasam ya kesin top gibi olurum

annecininde ellerinden öp benimm yerimede. İyi yolculuklar canım. Allaha emanet ol

helal olsun canım benim çok dikkat et kendine hayırlı yolculuklar inince haber et mutlaka artık ne zamana müsait olursan hatta yazabilirsen özelden yaz bana burada olmazsam eğer merak ederim emi meleğim doğum ününn kutlu olsun nice mutlu yıllara yeni yaşın umarım sana tüm güzellikleri getirir en güzelide meleğini getirir üzülme sakın bir gün meleğine kavuşacaksın çok öpüyorum iyi yolculuklar gülüm

Ben geldim.. cikicam birazdan totomu kaldirabilirsem
Nasilisiniz... hilalden sponra var mi yeni gebisler ??
Malum bu gunlerde ir patlama yasiyor topik

ben kapalı dondurma hiç sevmem canım yaa
açık dondurma olacak madonun miss misss
bu arada bende hasta olunca buzlu su içerim hollandalı bi rakadaşımdan öğrenmiştim
ii geliyo valla
sen nasılsın kuşuum ist geliyosun yarın di mii

süperrrrrrrr habet bu tebrikler kan sonucunu alıncada yaz olur mu

geçen marketde benımde çekmişti tam alıyodum sonra vazgeçtim hasta felen olurum diye
benım boğazlar hassasdır oyuzden almamıstım
iyi yapmıssın kuzucum ama dikkat et gene yerken
bişi olma kızzz ye valla yavaş yavaşşş ama
kalsiyum için çok ii zaten mide bulantısına da ii geliyomuşş
ama ben abarttım biraz tabi hala buzlukta var

o işi ferda yapıyo canım
rüya işini
ama görmeme gerek kalmıcak çünkü bebeiş gelecekkkkkk tset yapıcak mısın canım

heee kuzucumm eşimde öle diyo da sen gel bana anlat anlamam ben diyorum gülüyo üstüme demesi kolay diyo bana hain kocam benim neyse senin dediğin mantıklı doğru olan kuzucum haklısın artık hayırlısı olsun bakem kızzzz

hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız git gel inşallah
yeni yaşın sana bebek getirsin inşallah
eşinle sevdiklerinle uzun bir ömür geçir canımmm iyi tatiller

tabbiki hemen yazıcam size tabbi yarını iple çekiyorum bir de eşime nasıl sölicem onu da düşündükçe daha heycanlanıyorum....
allah hepinize kısmet etsinnn....

hehe direk söyle gitsin

cnmcım şimdiden hayırlı yolculuklar hayırlısıyla git gel inşallah
dogum gununude şimdiden kutlarım cnm nice güzel mutlu yıllara sevdıklerınle ve inşallah bebişlerinle birlikte

Son düzenleme:

iyi yolculuklar canım, nice nice mutlu yaşların olsun inşallah.

iyi ozaman bu akşam aldırayım kocişe en kakolusundan ımmm

ferda rüyasında görmedi bizi ama ısrarla hamile olduğumuz söylüya :26::26:inşallah da öyleyizdirrr
benim test fobim var canım ya:18::18:yapmam 5 gün geçmeden geçen ay 10 gün geçti hatırlıyorsannnn:18::18:
bakalım bekleyip görücezzzzz:44::44:

ay alemsin, sen kuzucumm
canın çıkar valla öyle her gün hergün
ben gün aşırı yapmıstımda bezmiştim iice

mikimle ben duşa giriyoruz kızlar

ii yolculuklar canııımmm
ben de çok özledim bizimkilerii ama bi süre gidemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…