- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Allah Allah neden öyle sızlıyoki acaba başka birşey mi var Allah korusun şimdi iyice düşündürdü beni kuzum sen bence geniş zamanda dediğin gibi sıkı bir takibe al kendini meleğim çünkü birşeylr var belli öğrenelimde ona göre çözümüne bakalım hayıt hapını bende aldım kullanalaım bakalım inş işe yarar fıstığım Allahıma emanet ol sana iyi yolculuklar dikkat et kendine emi çok uzakmı annenler peki
annecininde ellerinden öp benimm yerimede. İyi yolculuklar canım. Allaha emanet ol
helal olsun canım benim çok dikkat et kendine hayırlı yolculuklar inince haber et mutlaka artık ne zamana müsait olursan hatta yazabilirsen özelden yaz bana burada olmazsam eğer merak ederim emi meleğim doğum ününn kutlu olsun nice mutlu yıllara yeni yaşın umarım sana tüm güzellikleri getirir en güzelide meleğini getirir üzülme sakın bir gün meleğine kavuşacaksın çok öpüyorum iyi yolculuklar gülüm
ben kapalı dondurma hiç sevmem canım yaa
açık dondurma olacak madonun miss misss
bu arada bende hasta olunca buzlu su içerim hollandalı bi rakadaşımdan öğrenmiştim
ii geliyo valla
sen nasılsın kuşuum ist geliyosun yarın di mii
hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız git gel inşallah
yeni yaşın sana bebek getirsin inşallah
eşinle sevdiklerinle uzun bir ömür geçir canımmm iyi tatiller
iyi yolculuklar canım, nice nice mutlu yaşların olsun inşallah.
valla bilmiyorum ki prolaktinden şüpheleniyorum.Neyse şimdi hafifledi biraz yaa ama çok canımı yaktı. Gelince doktora gideyim kesinleşecek.
Sağol canım benim öperim..
ay bitanem duygulandırdın kız beni ne çok seviyormuşsun. Yazarım mutlaka burdaysan burada, yoksan özelden yazarım canım açabilirsem tabii akşam annemle özlem gidermekten ama açarım herhalde. Çok teşekkürler güzel dileklerin için hepimize yeni yıl meleklerimizi getirecek canım.
bende sevmem kutu da dondurmaları hele hiç tadı başka oluyor böyle külahta olcak illa ama bu mevsimde bulmak zor..Ben birazdan gdiyorum canım erken çıkıcam yarın da izinliyim.
Sağol canımm.. Kısa bir tatil olcak pazar döncem ama olsun hava değişikliği iyi gelecek uzaklaşırım biraz sorunlardan. Gelince de güzel haberler görürüm inşallah burada..İnşallah hepimize bebek nasip etsin Rabbim..
Sağol tatlım. Allah razı olsun..
valla bilmiyorum ki prolaktinden şüpheleniyorum.Neyse şimdi hafifledi biraz yaa ama çok canımı yaktı. Gelince doktora gideyim kesinleşecek.
ay bitanem duygulandırdın kız beni ne çok seviyormuşsun. Yazarım mutlaka burdaysan burada, yoksan özelden yazarım canım açabilirsem tabii akşam annemle özlem gidermekten ama açarım herhalde. Çok teşekkürler güzel dileklerin için hepimize yeni yıl meleklerimizi getirecek canım.
bende sevmem kutu da dondurmaları hele hiç tadı başka oluyor böyle külahta olcak illa ama bu mevsimde bulmak zor..Ben birazdan gdiyorum canım erken çıkıcam yarın da izinliyim.
Sağol canımm.. Kısa bir tatil olcak pazar döncem ama olsun hava değişikliği iyi gelecek uzaklaşırım biraz sorunlardan. Gelince de güzel haberler görürüm inşallah burada..İnşallah hepimize bebek nasip etsin Rabbim..
ferda rüyasında görmedi bizi ama ısrarla hamile olduğumuz söylüya :26::26:inşallah da öyleyizdirrr
benim test fobim var canım ya:18::18:yapmam 5 gün geçmeden geçen ay 10 gün geçti hatırlıyorsannnn:18::18:
bakalım bekleyip görücezzzzz:44::44:
iyi ozaman bu akşam aldırayım kocişe en kakolusundan ımmm
kızlar sonucları doktora gösterdım guzel cıktım cok mutlu oldum
bıde serbest beta 50 den kucuk sanırım oglum olcak
süper canımm yaaa o hilale de demişt,i yaaaa
ovucanda mı yok evde yaa
evet geçen ay 10 gün atmıştı ama hep ööle olmuyo ki di mii
ayyy heyecan abstı valla kızzz
sende bendensin kakao
amayına bide karadutlu aldırdım ikisi süper oluyo
ay alemsin, sen kuzucumm
canın çıkar valla öyle her gün hergün
ben gün aşırı yapmıstımda bezmiştim iice
kızlar sonucları doktora gösterdım guzel cıktım cok mutlu oldum
bıde serbest beta 50 den kucuk sanırım oglum olcak
Canim,
Cok sevindim
Tebrik ederim oglusunuuu
saol canım
oglus ooglus dıyoruz bıde kız gelırse ayıp etmıs olcam:))))
dimi nasıl zor geliyo insana heleki temizlik yapmışşa o banyo batıyo yaaa of offff neyseki amacımız bebekde razı oluyoruz gülüm ne yapalım
oyy maşallahh cnmcımmm
darısı başıma inşallahhh
hic bisey olmaz oglan bizim kiz bizim birsey farketmez canim..
anladım canım ama arda birde olsa uğra bura haberdar et durumundan
maşşallah size az kalmış ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağ salim gelsin bebğiniz aminnnn..
Eki Görüntüle 333900
kocaman bir maşşallah diyorum sizee
aynen öyle valla cnmcımm
bebiş olana kadr bunlara katlanılcak canımın içii
yeterki bebüşler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?