Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla bilmiyorum ki prolaktinden şüpheleniyorum.Neyse şimdi hafifledi biraz yaa ama çok canımı yaktı. Gelince doktora gideyim kesinleşecek.

annecininde ellerinden öp benimm yerimede. İyi yolculuklar canım. Allaha emanet ol

Sağol canım benim öperim..

ay bitanem duygulandırdın kız beni ne çok seviyormuşsun. Yazarım mutlaka burdaysan burada, yoksan özelden yazarım canım açabilirsem tabii akşam annemle özlem gidermekten ama açarım herhalde. Çok teşekkürler güzel dileklerin için hepimize yeni yıl meleklerimizi getirecek canım.

bende sevmem kutu da dondurmaları hele hiç tadı başka oluyor böyle külahta olcak illa ama bu mevsimde bulmak zor..Ben birazdan gdiyorum canım erken çıkıcam yarın da izinliyim.

hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız git gel inşallah
yeni yaşın sana bebek getirsin inşallah
eşinle sevdiklerinle uzun bir ömür geçir canımmm iyi tatiller

Sağol canımm.. Kısa bir tatil olcak pazar döncem ama olsun hava değişikliği iyi gelecek uzaklaşırım biraz sorunlardan. Gelince de güzel haberler görürüm inşallah burada..İnşallah hepimize bebek nasip etsin Rabbim..

iyi yolculuklar canım, nice nice mutlu yaşların olsun inşallah.

Sağol tatlım. Allah razı olsun..

Hadi ben gittim kızlarrr... Ancak toparlanırım birkaç dakikaya kociş gelir alır. Keşke trene net olsaydı yazışırdık yol boyu yaa ama yok hızlı tren gelecek ya bir sene sonra o zaman olur.. Öpüyorum hepinizi. Sağlıcakla kalın oradan girerim ama giremezsem diye söylüyorum..

olsun canım anneni görünce herşeyi unutursun zaten
inşallah güzel haberlerle karşılarız seniiii

olsun canım anneni görünce herşeyi unutursun zaten
inşallah güzel haberlerle karşılarız seniiii

hepinizi ayrı ayrı seviyorum hepinizin yeri çok özel ayrı canım benim ne zaman müsait olursan bir haber et yeter emi kuzucum annenede slmlar ellerinden öperim aslında onun doğum gününü kutlamak gerekir senin gibi özel kalbi temiz birini dünyaya getirdiği için öpüyorum tekaradan iyi yolculuklar balımmmmmmmmmm

süper canımm yaaa o hilale de demişt,i yaaaa
ovucanda mı yok evde yaa
evet geçen ay 10 gün atmıştı ama hep ööle olmuyo ki di mii
ayyy heyecan abstı valla kızzz
iyi ozaman bu akşam aldırayım kocişe en kakolusundan ımmm

sende bendensin kakao
amayına bide karadutlu aldırdım ikisi süper oluyo

kızlar sonucları doktora gösterdım guzel cıktım cok mutlu oldum
bıde serbest beta 50 den kucuk sanırım oglum olcak

ohh mis gibi afiyetler olsun cnmcımm
almam kaçınılmaz oldu geçen zor tutmustum kendımı
ama yok alcam yıcem

ay alemsin, sen kuzucumm
canın çıkar valla öyle her gün hergün
ben gün aşırı yapmıstımda bezmiştim iice

dimi nasıl zor geliyo insana heleki temizlik yapmışşa o banyo batıyo yaaa of offff neyseki amacımız bebekde razı oluyoruz gülüm ne yapalım

dimi nasıl zor geliyo insana heleki temizlik yapmışşa o banyo batıyo yaaa of offff neyseki amacımız bebekde razı oluyoruz gülüm ne yapalım

aynen öyle valla cnmcımm
bebiş olana kadr bunlara katlanılcak canımın içii
yeterki bebüşler gelsin

kızlar sizden bir yardım ,ca edebilir miyim kafam çok karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…