Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kurumuyolar ya lanet şeyler
her sabah yeni bi taneyle uyanıyorum
meg im demiş kükürtlü sabunla yıka diye ondan alayım barim

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasında kalb atışlarını duyunCA daha çok rahatlarsın ağrılarında falan bı degişiklik varmı ilaçlarda degişiklik falan yapılcakmı ra dr da git bir an önce inş sag salim kucagına alırsın bebeni

cnm kanda çıkar, büyük ihtimalle özel hastanede yaparlar tabi.farketmez günü.
bnn ii değilimmmm

hayırdır cnm niye cnn sıkkın.

yaaa bana da cvp verinnnn

kızlar kızlar gelem miiiiii yanagızdan öpemmiiiiii siz anazın goynunda ben soğukdan ölem miii merabalar herkese

Enabeeeee tebriklerrrrrrr
ayyyyy ne ç0ok gebemiz var yaa maşallahhh

bu arada kızlar yeşil mercimek çorbası çekti canım bööle bol erişteliii
yaptım ve birsürü içtim
obur ilda

amin cnm sağolevet inşallah onuda bir duysak içimiz rahatlıcak.ra doktorunada önümüzdeki hafta gidice 4 aydır endol bile kullanmıyorum cnm biraz ,benim ra doktoru gebelikte kortizon bile çok ağırın olursa ancak kullnacaksın diyor,allaha şükür ağrımda yok sadece sabah 5-10 dakka ellerimde şişlik oluyor.geçiyor oda .senin ra ağırları nasıl allahım en kısa zamanda sanad nasip eder de ağrıların hafifler tatlım.
ben kaçtım herkescikleri öptüm

kızlar kızlar gelem miiiiii yanagızdan öpemmiiiiii siz anazın goynunda ben soğukdan ölem miii merabalar herkese

merhaba tatlım ne güzel bir giriş yaptın öyle
Enabeeeee tebriklerrrrrrr
ayyyyy ne ç0ok gebemiz var yaa maşallahhh

bu arada kızlar yeşil mercimek çorbası çekti canım bööle bol erişteliii
yaptım ve birsürü içtim
obur ilda
oh ofiyett olsun yarasın gebişimize

önemli değil tatlım .

benım agrılarım oluyor canım ilaç atmadıgım gün ayagımın üzerıne basamıyorum deltacotril ve salozoprın kullanıyorum ama buna bile şükür önceden 10 çeşit 15 tablet ilaç atıyordum ancak duruyordun ağrılarım inş canım birde bebiş olsa çok daha ıyı olurum herhalde

kızgınlıktan çıkınca kısırlaştırt moonum başka çare yok..
onlar sexüel duygularla değil güdüsel olarak yani otomatik olarak çiftleşme isteği duyuyorlar..
ve eğer çiftleşemezlerse çok acı çekiyorlar..

bebekk özlemide herşey kaynanam saolsunnn beraber yaşıyoruz galiba sinirlerim dayan mıyor artık

:18: :18: :18: :18: Allah kolaylık versin canım sana
anlaşmayı dene dicem ama sen yapmışsındır zaten
ev ev üstüne zor yaa ama anlaşınca süper olabilirde

allahım şifa versin tez eldende bebiş versin inşallah . ama yine iyi tatlım çok ağır ilaç kullanmıyorsun bebiş için mi kestiniz ilaçları. birde ovulasyon testi kullanıyormusun.
bebekk özlemide herşey kaynanam saolsunnn beraber yaşıyoruz galiba sinirlerim dayan mıyor artık

o cnm kaynanaların hepsi bir alem, bilmem daha önce yazdıklarımı okudunmu ben rahatsızım ilaç kullanıyordum diye gebelik yasaktı , neler çektim onun elinden yeni evlenen biri olurdu derdiki siz moon83 ten önce doğrursunuz bunun yapmaya niyeti yok , sanki rahatsızlıığımı bilmiyormuş gibi ,ee daha neler neler hiç bir şeyi kafana takma herşey olcağına varır zamanı gelicen bebişin göbeğine konuverir , inşallah. allahım sana kolaylık versin ,evi ayırma şansınız yokmu tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…