Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebiş için kestik ilaçları canım bir yıl önce düşük yaptım ondan sonra bır yıldır olmuyor bebiş ovulasyon hiç kullanmadım sen kullandınmı ovulasyon yada başka şeyler

neller yaşadın bilmiyom ama hiç bişey senin canından önemli deyil bence sağlığını bozacak kadarda takma herşeyi çünki kaynanaların hepsi aynı boşveeeeeeeeeer

doğru söylüyosun ama olmuyo bazen çok iyi davranıyo bazende nefret ediyorum neyse bn çıkıyorum kızlar gidiim yemek yiyim biraz sabahtan beri bişey yemiorumm.hepiniz allaha emanet olunnn

oyyyyyyy yerim ben onun bülüğünü hayırdır inş bülük cıktı agzımdan erkek olcak heral ins hayırlısı olsunda balım ilk bebişinmi olcak

bebiş için kestik ilaçları canım bir yıl önce düşük yaptım ondan sonra bır yıldır olmuyor bebiş ovulasyon hiç kullanmadım sen kullandınmı ovulasyon yada başka şeyler

evet cnm ben ovulsyon kullandım hemde ilk ayında hamiş kaldım ben geç yumurtulyormuşum sanada tavsiye ederim.mutlaka al ,bide meryem suresini oku.ilşikdien önce.
Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda ve bebek bekliyorum bugün öğrendim ve cok mutluyum

maşalllah bebişe hoşgeldin kaç haftalık tatlım.
oyyyyyyy yerim ben onun bülüğünü hayırdır inş bülük cıktı agzımdan erkek olcak heral ins hayırlısı olsunda balım ilk bebişinmi olcak

hayırlısı cnm büllük kutu :) farketmez sağlıklı sıhhatli olsun.ilk bebeğim tatlım.ama acayip bel ağırısı oluyor.

Son düzenleme:
fox da bebekle kedi nasıl oynasıyo

:) benim bebişimle kedişimde oynar inşallah öyle teyzesi benimde pisim var .....
doğru söylüyosun ama olmuyo bazen çok iyi davranıyo bazende nefret ediyorum neyse bn çıkıyorum kızlar gidiim yemek yiyim biraz sabahtan beri bişey yemiorumm.hepiniz allaha emanet olunnn

sende allah emanet ol tatlım hiç birşeyi takmayın kafaya stresten dolayı hastalıklar çıkıyor.:görüşürüz cnm 16:

ayın 14ünde yumurtalar toplandı 17sinde yerleştirildi dünden beri kanamam vardı bugün doktorum tahlil istedi yaptırdık tutmuş ama düşük riski var

canım meryem suresini 41 gün okuyun diyorlar nette sen ilişkiden öncemi okudun sadece ovulasyona ne zamandan başlanıyo benim bata 22 gün var daha bu ay faydası olurmu sence

ayın 14ünde yumurtalar toplandı 17sinde yerleştirildi dünden beri kanamam vardı bugün doktorum tahlil istedi yaptırdık tutmuş ama düşük riski var

kuzum dikkat et inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bol bol istirahat et ,

kocan senden yanaysa boşverrrr gerisini canımmmm
bazen gerçekten çekilmez oluyorlar bööğğ
ayy ben 1 yıl önce kopradım bağları ohhh çok rahatım valla kibirli kadın nolcak

fox da bebekle kedi nasıl oynasıyo
baYıldım onlara yaaaaa nasıl çekiyodu tüğlerinden yat şuraya der gibi

canım benim yaaaa
bütün gün sizden gelicek güzel haberleri bekledim ve ilk güzel haberide aldım senden inan ki çok mutluyum
işten çıkmadan 2 dk önce görüm eve gelir gelmez de hemen açtımmm pc yi
her şey çok iyi çıkmış canımmm
inşallah daha da iyi olacak ilaca devam diye dr dedi dimi canım
biliyorsun eşimin bu hapa karşı biraz tereddütü vardı günde 2 tane içiyor o yüzdennn
şimdi bunu duyunca o da çok sevinecekkkk
birde canımm 22 milyonnn sperm milimdeki değeri dimi
sayı normal bu durumda
morfoloji de
hareketi de inşallah bundan sonra daha da iyi olacak kürler sayesinde
allahımm sana çok şükür yaaaaa

bende bayıldım canım birde üzerine yatıp eee eee diye nin söylüyodu yastık yapmış kediyi bebiş

kızlar eşime sınır oldum anlatmazsam catlarım oturur aglarım
dün dr a gıderken tam kapıda ayakkabı gıyınırken telım caldı amannnn kım bu munasebetsız dedım bakmayacaktım sonra ısrarla calınca actım kayınvalıdem
dr a gıdıyoruz ayakkabımı gıyınıyorum dedım ama cok tatlı konustum
oda saolsun ozaman cıkısta konusalım dedı kapattık
eşim:nıye hemen kapattın?dedı
dr a gıdıyoruz dıyınce cıkınca dr dan arayayım dedı dedım
ve cıkısta arabada hemen ben aradım kayınvalıdemı sırf eşim mutlu olsun dıye

kan sonucuda bugun cıkıyorduya sımdı tam salata yapıyorum tlf caldı yıne elım ısteyken yıne arıyorlar dedım söylenerek gıttım yıne o
yemek yıyecegız falan dıyınce kadında sonucu sordu ozaman yıyın kızım dedı kapattı
mutfaga gıttım
nasıl kızıyor nıye erken kapatıyorsun annemle dıye

sen tanımıyormusun annenı dedım konusma tarzını bılmıyormusun soracagını sorar kapatır dedım ılla kapatma dıye yalvarayımmı ne yapsam yaranamam sana dedım

ya bıktım ınankı ondanda anasındada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…