inannın okadan yıprandım kii şuan ellerim titriyo neyapcağımı bilmiyorumm
allahım şifa versin tez eldende bebiş versin inşallah . ama yine iyi tatlım çok ağır ilaç kullanmıyorsun bebiş için mi kestiniz ilaçları. birde ovulasyon testi kullanıyormusun.
o cnm kaynanaların hepsi bir alem, bilmem daha önce yazdıklarımı okudunmu ben rahatsızım ilaç kullanıyordum diye gebelik yasaktı , neler çektim onun elinden yeni evlenen biri olurdu derdiki siz moon83 ten önce doğrursunuz bunun yapmaya niyeti yok , sanki rahatsızlıığımı bilmiyormuş gibi ,ee daha neler neler hiç bir şeyi kafana takma herşey olcağına varır zamanı gelicen bebişin göbeğine konuverir , inşallah. allahım sana kolaylık versin ,evi ayırma şansınız yokmu tatlım.
neller yaşadın bilmiyom ama hiç bişey senin canından önemli deyil bence sağlığını bozacak kadarda takma herşeyi çünki kaynanaların hepsi aynı boşveeeeeeeeeer
evet cnm aynen bizde ondan korkuyoruz yok çok şişmanlar yok illla birkere çiftleşmesi lazım, gerçi benim kız cins kedi vet satarım diye düşünüyor heralde para kazancak üstünden anlamadım ki belki veti değiştirim.
maşallah cicimmm.allaha şükür iyi gidiyor teyzesi kesemizi gördük haftaya kalp atışına gitcez midem yanıyor onun harici iyiyim cnm.şükürler olsun...
oyyyyyyy yerim ben onun bülüğünü hayırdır inş bülük cıktı agzımdan erkek olcak heral ins hayırlısı olsunda balım ilk bebişinmi olcak
Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda ve bebek bekliyorum bugün öğrendim ve cok mutluyum
Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda ve bebek bekliyorum bugün öğrendim ve cok mutluyum
bebiş için kestik ilaçları canım bir yıl önce düşük yaptım ondan sonra bır yıldır olmuyor bebiş ovulasyon hiç kullanmadım sen kullandınmı ovulasyon yada başka şeyler
oyyyyyyy yerim ben onun bülüğünü hayırdır inş bülük cıktı agzımdan erkek olcak heral ins hayırlısı olsunda balım ilk bebişinmi olcak
fox da bebekle kedi nasıl oynasıyo
doğru söylüyosun ama olmuyo bazen çok iyi davranıyo bazende nefret ediyorum neyse bn çıkıyorum kızlar gidiim yemek yiyim biraz sabahtan beri bişey yemiorumm.hepiniz allaha emanet olunnn
evet cnm ben ovulsyon kullandım hemde ilk ayında hamiş kaldım ben geç yumurtulyormuşum sanada tavsiye ederim.mutlaka al ,bide meryem suresini oku.ilşikdien önce.
maşalllah bebişe hoşgeldin kaç haftalık tatlım.
hayırlısı cnm büllük kutu :) farketmez sağlıklı sıhhatli olsun.ilk bebeğim tatlım.ama acayip bel ağırısı oluyor.
evet cnm ben ovulsyon kullandım hemde ilk ayında hamiş kaldım ben geç yumurtulyormuşum sanada tavsiye ederim.mutlaka al ,bide meryem suresini oku.ilşikdien önce.
maşalllah bebişe hoşgeldin kaç haftalık tatlım.
hayırlısı cnm büllük kutu :) farketmez sağlıklı sıhhatli olsun.ilk bebeğim tatlım.ama acayip bel ağırısı oluyor.
ayın 14ünde yumurtalar toplandı 17sinde yerleştirildi dünden beri kanamam vardı bugün doktorum tahlil istedi yaptırdık tutmuş ama düşük riski var
canım herzman ki hali ama bn birikrtire biriktire artık annmler bile kaynanam yüzünden 6 aydan beri bi kere bile gelmediler...bn ne sevmiyorsam bni sinir etmek içn elinden geleni yapıyooo eşimle birbirimizi okadar çok seviyoruzki anlatamam 2 senede çk şelerin üstünden geldik şuan çok mutluuz ama kynanam herşeyi mahvedio
baYıldım onlara yaaaaafox da bebekle kedi nasıl oynasıyo
kızlarrrrrrr ancaakk geldkkk eveeee testi bekle et biraz da dolaştık tabii
durum eskisinden daha iihareket yine düşük ama o da az da olsa yükselmş birinciyi yazıorm iknciyi saymıorm ble hiç
sayı 22.4 milyon 14 mlyondu
toplam hareket yüzde36 yüzde 30 du
morfoloji anormal yapı yuzde 9
normal yapı yüzde 91buna çok sevndm
varikosele gerek yok dedi dr iknci derece oldgu için çok arttırmaz dedi arginmaxa dvm dedi bi kaç ay daha olmazsa tüp bebek merkezine gidin eşinizin yaşı var çünkü dedi
sevndm yaa moralm yerne geldi daha bi umutla bakıorm en azındannn kürleree tamm gaz dvmmm
krugere gore degl kızlar bu bi de ileri hızlı mızlı die ayrmamş hareketi ama bence normal yukseldyse ble kruger de yukselmiştirrr
ameliyata gerek yok die de sevndmm bi de yumrtlamam da geç olcak bu ay da şansmz var preseedimiz de varrrrr yine yenidenn bebiş içinn dvmmmm tam gaz kızlarrrrrrrr
kocan senden yanaysa boşverrrr gerisini canımmmm
bazen gerçekten çekilmez oluyorlar bööğğ
ayy ben 1 yıl önce kopradım bağları ohhh çok rahatım valla kibirli kadın nolcak
baYıldım onlara yaaaaanasıl çekiyodu tüğlerinden yat şuraya der gibi
kuzum dikkat et inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bol bol istirahat et ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?