Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrrrrrr ancaakk geldkkk eveeee testi bekle et biraz da dolaştık tabii
durum eskisinden daha ii hareket yine düşük ama o da az da olsa yükselmş birinciyi yazıorm iknciyi saymıorm ble hiç
sayı 22.4 milyon 14 mlyondu
toplam hareket yüzde36 yüzde 30 du
morfoloji anormal yapı yuzde 9
normal yapı yüzde 91buna çok sevndm
varikosele gerek yok dedi dr iknci derece oldgu için çok arttırmaz dedi arginmaxa dvm dedi bi kaç ay daha olmazsa tüp bebek merkezine gidin eşinizin yaşı var çünkü dedi
sevndm yaa moralm yerne geldi daha bi umutla bakıorm en azındannn kürleree tamm gaz dvmmm
krugere gore degl kızlar bu bi de ileri hızlı mızlı die ayrmamş hareketi ama bence normal yukseldyse ble kruger de yukselmiştirrr
ameliyata gerek yok die de sevndmm bi de yumrtlamam da geç olcak bu ay da şansmz var preseedimiz de varrrrr yine yenidenn bebiş içinn dvmmmm tam gaz kızlarrrrrrrr

bendeki kaynana dışarda çok şükür bazen ordanda müdahele ediyo ama senin durumunzor allah yardımcın olsun,başka gidicek yeri yokmu

biz iki senelikk evliiz ve beraber yaşıyoruz bizim oturduğumuz ev 3 katlı arılıcaz ama nezaman allahh bn kere razı olsun eimden hep bnm yanımda ama bn genede dayanamıyorum..tam ayrılcaktık ki 1.kata yani kayananamın evine su bastı okadar yaptırdık evi ama nasip olmadı şimdi de eşim araba aldı arabanın masraflarıla uğraşıyo durumlarda biraz sıkıtık bu ay bekelemedeyiz eşimi sık boğaz etmek istemiyorm ama ne yapıcamı bilmiorum

bende diyorum hemen kısırlaştıralım megim vet illa diyor birkez çiftleştir daha sonra kısırlaştır.evet çok acı çekiyor tatlım şu kızgınlıktan bir çıksın öyle yapıyım bari zaten dünya kötü pisicikler ne olcak vet diyo ben sahiplendiririm ama kıyılmaz kı onlara alışırım ben bide .vermeye kıyamam.

bu arada testi onbirde verdk birde hazır olmş test biz de iki gibi gttk aldık
digerini 36 sat beklemştkkk onn da yanlş oldugu çıktı meydana

kısırlaşan piside kanser riskinin azaldığını bilio muydun..
rahim,yumurtalık..
sağlıklı bişey sonuç olarak..
neden mutlaka bir kere doğum yapsın isteniyor anlamıyorum..

merhaba tatlım ne güzel bir giriş yaptın öyle

oh ofiyett olsun yarasın gebişimize

önemli değil tatlım .

kanım kaynamış tatlım enerji desen fulll doğal olark yazılarıma yansıyo ee nasılsın bakalım bitanem hamişlik nasıl gdiyo

bu kaynana konusunda herkes dertli cnm ben dahil bizimkinin ayri evi varda ne oluyo alt katimda oturuyo sozde bi suru gelini var ayni binadayiz ama surekli bende biktimmmmm artik

aaa yazmışsın bileee
çok sevindim duygucum

canım morfoloji hakkında bilgi verebilirmisin bende güvenilir bir yer arıyorum

aaaa cok sevindim cnmmmm ne guzel ya tam gaz devam yeni umutlarla inssssss.

Merhabalar...cnm çok sevindim ben de adına...inşallah bizlerde de yükselme olur.proxeed plus sipariş ettik bizde.inş yararlı olur... senin bebiş de yolu yarılamış geliyodur

süperrrrrr canııımmmmmm kürlere devammmm ve sonunda da bebişşşşş

ya bende bilmiyorm ama icimden oyle yapak geliyo bu adet bekleyisi beni strese sokuyo erkenden ogrenmek istiyorm
bence bekle canım hiç gerek yok ok ?

bu kaynana konusunda herkes dertli cnm ben dahil bizimkinin ayri evi varda ne oluyo alt katimda oturuyo sozde bi suru gelini var ayni binadayiz ama surekli bende biktimmmmm artik

canım en çok seni seviyo olmasın

kısırlaşan piside kanser riskinin azaldığını bilio muydun..
rahim,yumurtalık..
sağlıklı bişey sonuç olarak..
neden mutlaka bir kere doğum yapsın isteniyor anlamıyorum..
evet cnm aynen bizde ondan korkuyoruz yok çok şişmanlar yok illla birkere çiftleşmesi lazım, gerçi benim kız cins kedi vet satarım diye düşünüyor heralde para kazancak üstünden anlamadım ki belki veti değiştirim.

kanım kaynamış tatlım enerji desen fulll doğal olark yazılarıma yansıyo ee nasılsın bakalım bitanem hamişlik nasıl gdiyo

maşallah cicimmm.allaha şükür iyi gidiyor teyzesi kesemizi gördük haftaya kalp atışına gitcez midem yanıyor onun harici iyiyim cnm.şükürler olsun...

canım sakin ol ne yaptıda seni bu kadar kızdırdı

canım herzman ki hali ama bn birikrtire biriktire artık annmler bile kaynanam yüzünden 6 aydan beri bi kere bile gelmediler...bn ne sevmiyorsam bni sinir etmek içn elinden geleni yapıyooo eşimle birbirimizi okadar çok seviyoruzki anlatamam 2 senede çk şelerin üstünden geldik şuan çok mutluuz ama kynanam herşeyi mahvedio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…