Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

duygummmmm canım sonucların ıyı cıkmıs sanırım cok sevındım ohh sukur olsunn
degerlerden anlamıyorum ben ama yukselme olmus rakamlarda gözun aydın canım

canım meryem suresini 41 gün okuyun diyorlar nette sen ilişkiden öncemi okudun sadece ovulasyona ne zamandan başlanıyo benim bata 22 gün var daha bu ay faydası olurmu sence

yok tatlım ben 41 gün değil 1 kere 1 elmaya okuduk ortadan ikiye kestik yarısını kocam yedi yarısını ben ogece ovülasyon testi çift koyu çizgiydi halvet oldu bebiş geldi tam günü gene allah bilir.şimdi ben kendimden örnek veriyim benim 13 aralıkta adet oldum+10 yani 23 te yovulasyon testi yaptım tek çizgi ertesi gün de tık yok kısaca27 aralıkta çift koyu çizgi gördüm 5 gündaha koyuydu sonra bitti ovulasyon dönemini kapattık aralıkta adet olmadık işte öyle tatlım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bizm tel bozlduu net de yokkkkk ben guvenli olmayan bi agdan yazıorm su anda o da ii çekmıo ne yapayım yaaa size hber veremeseydm çatlardım hepiniz ii dileklerinizi yazmşsnz alntı yapamıom netten dolayı ama Allah hepnizindennn binlerce kez razı olsn hep bana destek oldunuzzzz bnmle üzldünüz bzlme sevndnzzz ben de hepnzn ayrı ayrı herrr zamannn yanndaymmm sizi çoooooook sseviyorummmmmmmumuda dvmmm kürlereee hiç bi zaman pes etmek yokkk bugun bu çook ii anladmmm canlarmmmmm ben bu akşam gremicemm heraldee başkasnn hattından kaçak kaçak grmek hoş degl size beri verdm yaaa saolsn bu işe yaradıııı çoook opyrmmmmmmmm canlarmmmmmmmmmmmmmm

çok saol canım söylediklerini denicem inş allahın izniyle olur artık hayırlısı canım

bende bayıldım canım birde üzerine yatıp eee eee diye nin söylüyodu yastık yapmış kediyi bebiş
evet ya ninni söölüyodu ayy yerim ben ikisinide

tööbe tööbe neye dikkat etmişş yaa :)
sen ii demişsin canım
valla dua etsin sana eşin ben son dönem teli açmıyordum bile
sonra kocamı arıyodu kocamda o dışarda diyordu ama inanır mısın eşimin dışarda demesine rağmen bigün 53 kere aradı beni
ben annemlerdeydim eşim şok olmuş eve gelince aramada 53 nü görünce soruyo kadına yok ben aramadım hiç diyo bid3

'ben, gereken kişilerle gerektiği ölçüde konuşurum,sen bi de bunun için tasalanma bebeğim' de

onlarla ılgılı konuda okadar ince fıkırlıkı
konu ben olunca fıkır koca bır 0
tlf nunda anası ıle kafa kafaya bırsuru fotograf var benle 1 tane bıle yok
neymıs ben yanındaymısım
ya bunlar aklıma geldıkce soguyorum
bıde delı gıbı asık oldugunu söyle
cok sınır ettı benı ya
evlılıgımızın 1.yılı burnumdan geldı zaten nerdeyse yanyana ıken annesıyle ben bı yere oturunca annem oturcaktı oraya nıye oturdun oraya dıyordu
sevmıyorum hıcbırırnı

senın kayınvalıdende tam uyuz zaten
ama en azından kocan yanında
benımkı uyuz dedıl benımde koca uyuz

'ben, gereken kişilerle gerektiği ölçüde konuşurum,sen bi de bunun için tasalanma bebeğim' de

meg sınır edıyor benı ınanakı ya
onlar kırılmasın uzulmesın bana ne olursa olsun
esım gecen sene 8 ay yanımda degılde göreve gıtmıstı yurtdısına
8 kere aradılarmı acaba benı
yanına gelelım dedılermı
ogulları ne zaman gelcek ozaman geldıler basıma
baskası olsa cekmez dıyorum uyuzlar ama en uyuzuda benım kocam

düşünmeyeyım dusundukce kalkıp bagasım gelıyor karsımda uyuz zaten

inşallah cok heyecanlıyım yatıyorum zaten 3 hafta yatcakmışım
dinlen tatlım inş.bişi olmaz.
sinirlenme tatlım gebesinsen stresin bebeğine yansır. onlara zaten yaranamazsın özellikle kaynanalara hep masumu oynarlar.

derya bi sakin ol ya,senin için önemli olan bebeğin,gerisi teferruat ..
oh aldın ya bebeni,salla şimdi otursun dursun orda uyuz uyuz

sinirlenme tatlım gebesinsen stresin bebeğine yansır. onlara zaten yaranamazsın özellikle kaynanalara hep masumu oynarlar.
evet asırı kurnaz kendıler ama bu sefer sucu yok kadının
off offf sankı asık olcak baska bır adam yoktu dunyada

derya bi sakin ol ya,senin için önemli olan bebeğin,gerisi teferruat ..
oh aldın ya bebeni,salla şimdi otursun dursun orda uyuz uyuz

otursun dımı uyuz herıf
napıyım elımde olmuyor
ne sacma ya nıye kapatıyormusum hıc acmayacam görcek

neyse unutuyorum unuttummmm

Ben bu akşam Fatmagülgillerdeyim kızlar :103:

slm kızlar geçmişi okudum geldim bende sağlık ocağına gittim yarın sabah 9.30da çağırdılar test tekrarlancak hemde kan değerlerine bakcaklarmış bide miğdem bulanmaya başladı daha erken değilmi dedim doktora yoooo dedi .kocişle koltukta uyumuşuz işe gitti şimdi bu arada bende gelcem fatmagüllere
duygum sonuçlar iyi çıkmış çoook sevindim taz zamanda gelcek bebişin cnm sen yeterki umutlu ol

çok saol canım söylediklerini denicem inş allahın izniyle olur artık hayırlısı canım
olacak inş.tatlım .
)) bende seni öptüm sevindik sonuçlarınıza cnm.
ne olursa olusn kocişlerimiz tatlım,allah kaynanalarımıza akıl fikir versin.

a.s. hadi hayırlı sonuçlarlarla gelirsin inşallah tatlım.

duygucum kuzumm sonuclar iyi cikmiss cok sevindimm
kurler ise yaramis ve iyilesmeye devam edecek ne guzel

hilalcim kan degerine gore normal olabilir
hem kiminin erken vasliyor bulantilar

herkese merhaba
dun ve bugunku gogus ucu yanmalarima ve gogsumdeki siddetli agriya bakilirsa hamile olabilirim resmen durup duruken bile agriyor dayanilmaz oluyor bazen.. umarimr egl oncesi donemle ilgili degildir bebisten kaynaklaniyordur

slm cnm inş.öyle olur senin ne zmn dr.randevun

duygucum kuzumm sonuclar iyi cikmiss cok sevindimm
kurler ise yaramis ve iyilesmeye devam edecek ne guzel

hilalcim kan degerine gore normal olabilir
hem kiminin erken vasliyor bulantilar

anladım cnm zaten bulanıyo sadece henüz kusma yok allahtan.bide her zmn yediğim peynirin tadı bi tuhaf geldi eşim diyoki tadı aynı sende var diyo tuhaflık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…